problem rd| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nabór na Moderatorów Brak ostrzeżeń na naszym forum Nowy Regulamin Forum |
![]() ![]() |
problem rd
Fri, 06 Jan 2012 - 15:06
|
|
![]() Użytkownik Postów: 77 Komentarzy: 3 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 24 Mar 09 Forum Gold: 20.00 User: Nieznany |
O co chodzi mianowicie mam neostrade lata bot 30 runów i rd 12 h ;/ jedna gra leci 12-lub 14 min a resne neta 5 gier max i rd dalej a u kumpla np godzina resnie i dalej mu biega nie wiadomo ile macie jakies pomysly c o moge zrobic ?;/
-------------------- http://forum.d2traders.pl/gacamnh-m4368.html
Potrzebujesz nasion ? wejdz do mnie ! Grasz w csa te forum jest dla Ciebie :) |
|
|
|
Fri, 06 Jan 2012 - 23:30
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 438 Komentarzy: 1 Thanks: 8 * Pieczęci: 1 * Status: Offline Dołączył: 10 Aug 08 Forum Gold: 1.21 User: Nieznany Gildia: AboveTheLaw
|
Zasadniczą sprawą jest to że RD przyznawane jest zarówno na IP jak i na Cd-Keya.
Sama zmiana ip nie rozwiąże sprawy ponieważ nawet jak zmienisz ip i zrobisz jedną grę na tym samym keyu to po 1 grze dostaniesz RD. Dołoż botowi więcej rzeczy do robienia w grze, żeby gra trwała więcej niż 3 minuty, pamiętając że 20 gier w ciągu godziny na 1 cdkeyu. Gdybyś miał więcej cdkyów w ogóle nie musiałbyś się tym przejmować, ustawiałbyś żeby bot zmieniał cdkeya co 15 gier i nie miałbyś problemu z RD. -------------------- ![]() |
|
| |
| Następujący użytkownicy podziękowali za post: | |
Sat, 07 Jan 2012 - 01:22
|
|
![]() Użytkownik Postów: 77 Komentarzy: 3 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 24 Mar 09 Forum Gold: 20.00 User: Nieznany |
Zasadniczą sprawą jest to że RD przyznawane jest zarówno na IP jak i na Cd-Keya. Sama zmiana ip nie rozwiąże sprawy ponieważ nawet jak zmienisz ip i zrobisz jedną grę na tym samym keyu to po 1 grze dostaniesz RD. Dołoż botowi więcej rzeczy do robienia w grze, żeby gra trwała więcej niż 3 minuty, pamiętając że 20 gier w ciągu godziny na 1 cdkeyu. Gdybyś miał więcej cdkyów w ogóle nie musiałbyś się tym przejmować, ustawiałbyś żeby bot zmieniał cdkeya co 15 gier i nie miałbyś problemu z RD. aha no czaje dzieki ustawilem ze jedna gra 15 min -------------------- http://forum.d2traders.pl/gacamnh-m4368.html
Potrzebujesz nasion ? wejdz do mnie ! Grasz w csa te forum jest dla Ciebie :) |
|
|
|
Wed, 11 Jan 2012 - 17:40
|
|
|
Użytkownik Postów: 13 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 11 Dec 11 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany |
RD masz tylko na ip . zmiana ip sprawi ze będziesz śmigał . Gdy gdy trwają po 15 minut to nie powinno robić się RD
|
|
|
|
Thu, 12 Jan 2012 - 20:35
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 438 Komentarzy: 1 Thanks: 8 * Pieczęci: 1 * Status: Offline Dołączył: 10 Aug 08 Forum Gold: 1.21 User: Nieznany Gildia: AboveTheLaw
|
RD masz tylko na ip . zmiana ip sprawi ze będziesz śmigał . Gdy gdy trwają po 15 minut to nie powinno robić się RD Właśnie nie do końca, jeśli na danym Cdkeyu złapiesz RD to zmiana Ip umożliwi Ci wejście i założenie gry, lecz po 1 grze dostaniesz RD i tak ciągle. Możesz zmieniać ip i co gra RD. -------------------- ![]() |
|
|
|
Tue, 24 Jan 2012 - 14:45
|
|
|
Użytkownik Postów: 25 Komentarzy: 0 Thanks: 1 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 24 Jan 12 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany |
to ja juz nie rozumiem mi kiedys latal po 8 min na gre i nie mialem rd
-------------------- Pomoglem daj THX'a Nie badz sknera ;]
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Friday, 25 May 2012 - 06:25 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||