pomocy z instalacja...
![]() ![]() |
pomocy z instalacja...
nie, 12 lip 2009 - 14:05
|
|
![]() Użytkownik Postów: 130 Komentarzy: 0 Thanks: 4 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 28 gru 08 Forum Gold: 5.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
mam problem... mam juz wklejonego loadera i konfiguracje do priv serwa, ale nie wiem gdzie wkleic patcha, poniewaz mam 1.12 a wymagany jest 1.11b ;]
prosze o pomoc, z gory thx -------------------- ![]() DONEJT MI Bo w ryj dać mogę dać ;] 1 Donejt Greg13 - 15FG Rzomdzisz!! |
|
|
|
nie, 12 lip 2009 - 14:38
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,936 Komentarzy: 27 Thanks: 25 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 14 sty 09 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Ehh, szukałeś, czytałeś czy +1 ?
Instalujesz od nowa Diablo z patchem 1.11b a go z neta bierzesz. -------------------- Potrzebujesz pomocy z programem do Diablo II ? Pisz
|
|
|
|
pią, 17 lip 2009 - 03:15
|
|
|
Użytkownik Postów: 1 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 17 lip 09 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
W razie czego jeśli oczywiście masz orginała z działającym kluczem to zarejestruj się i grę na https://us.battle.net wtedy mozesz z tej wlasnie stronki pobrac sobie gre juz z patchem w srodku instaluje sie sama szybko i nie musisz co chwile wkladac plyt.
|
|
|
|
pią, 17 lip 2009 - 14:38
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,936 Komentarzy: 27 Thanks: 25 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 14 sty 09 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
W razie czego jeśli oczywiście masz orginała z działającym kluczem to zarejestruj się i grę na https://us.battle.net wtedy mozesz z tej wlasnie stronki pobrac sobie gre juz z patchem w srodku instaluje sie sama szybko i nie musisz co chwile wkladac plyt. A poco takie informacje mu podajesz? One są zbyteczne do tego tematu. Wystarczy tylko przereinstalować Diablo i pobrać z neta Patch 1.12a dostępny na stronie Gram.pl Ten post został edytowany przez dragonep23: pią, 17 lip 2009 - 14:39 -------------------- Potrzebujesz pomocy z programem do Diablo II ? Pisz
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | | Aktualny czas: sobota, 11 luty 2012 - 13:11 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||