o Szybki Zwinny Opalony Leveling n FG!| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nabór na Moderatorów Hacking w Diablo 3 Nowy Regulamin Forum |
![]() ![]() |
o Szybki Zwinny Opalony Leveling n FG!
Fri, 08 Jul 2011 - 11:44
|
|
![]() Użytkownik Postów: 107 Komentarzy: 0 Thanks: 2 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 28 Jul 10 Forum Gold: 10.00 User: Nieznany |
Oferuję Leveling Service ale to już pewnie wiecie. Piszemy w poście dane na temat chara tak jak: 1. Jaki ma lvl 2. Jaki lvl oczekujemy 3. Chcemy jeszcze... (wp`s,quest`s itd.) 4. Na jakim jest poziomie trudności Piszemy PM z ceną bądź Posta jak kto woli!:] Napewno się dogadamy!:) POZDRAWIAM!
Ten post został edytowany przez cinolinho: Wed, 20 Jul 2011 - 04:14 -------------------- _
--->WBIJAJ NA MÓJ KANAŁ YouTube !<--- http://www.youtube.com/user/DzLSklad?feature=mhee#p/u/1/QA8Skxv04vQ |
|
| |
| Następujący użytkownicy podziękowali za post: | |
Thu, 14 Jul 2011 - 13:15
|
|
![]() Użytkownik Postów: 184 Komentarzy: 26 Thanks: 17 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 18 Oct 09 Forum Gold: 45.20 User: Nieznany |
Ja chce lvl servis postaci od 1-60 lvl. Postać całkowicie nowa, więc nic nie ma, nic absolutnie nic.
Potrzebuję tylko doprowadzenia do 5 aktu hell i wbicia 60 lvl. Mogę dać 200fg, bo na razie więcej nie mam. -------------------- Donate Me ![]() Potrzebujesz pomocy? PM... Jeśli jestem OnLine to zawsze pomogę! _Pomoc Od Mordornas`a |
|
| |
Fri, 15 Jul 2011 - 16:35
|
|
![]() Użytkownik Postów: 184 Komentarzy: 26 Thanks: 17 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 18 Oct 09 Forum Gold: 45.20 User: Nieznany |
Dzięki wielkie za LS.
Wszystko w porządku Polecam LS -------------------- Donate Me ![]() Potrzebujesz pomocy? PM... Jeśli jestem OnLine to zawsze pomogę! _Pomoc Od Mordornas`a |
|
| |
Fri, 15 Jul 2011 - 16:37
|
|
![]() Użytkownik Postów: 107 Komentarzy: 0 Thanks: 2 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 28 Jul 10 Forum Gold: 10.00 User: Nieznany |
Ja chce lvl servis postaci od 1-60 lvl. Postać całkowicie nowa, więc nic nie ma, nic absolutnie nic. Potrzebuję tylko doprowadzenia do 5 aktu hell i wbicia 60 lvl. Mogę dać 200fg, bo na razie więcej nie mam. Zlecenie przyjęte i wykonane. Czas: 24h lvl: 1-63 Gratisy: WP`s, Questy, Gold. 200fg wysłane. Pozdrawiam! -------------------- _
--->WBIJAJ NA MÓJ KANAŁ YouTube !<--- http://www.youtube.com/user/DzLSklad?feature=mhee#p/u/1/QA8Skxv04vQ |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Friday, 25 May 2012 - 04:58 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||