o Konto LoL | Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nabór na Moderatorów Hacking w Diablo 3 Nowy Regulamin Forum |
![]() ![]() |
o Konto LoL
Sat, 07 Jan 2012 - 14:24
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 259 Komentarzy: 5 Thanks: 8 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 27 Jul 10 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak |
Siema,
Ciekawi mnie za ile bym był w stanie sprzedać swoje konto: Eu West 30 lv 167 rp Konto posiada pare skinów: Rumble Pirat Garen mroczny rycerz Krolewski shaco nieskrepowany alistar tristana riot girl Zdjęcia są spakowane: http://www.wupload.com/file/2636977982/ssy.rar Możecie sobie skanować żeby nie było że brudne. (Nie wrzucam na hosting bo jestem leniwy i zdjecia są w formacie png i przez wage nie mogę ich na iv.pl wrzucic) Najlepiej aby cena byla w PLN. Pieniądze odebrał bym na paypal jeśli tylko cena mnie zadowoli. Ten post został edytowany przez barbanion: Sat, 07 Jan 2012 - 14:24 -------------------- ![]() |
|
|
|
Mon, 09 Jan 2012 - 13:31
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 259 Komentarzy: 5 Thanks: 8 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 27 Jul 10 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak |
Nikt nie jest zainteresowany?
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Friday, 25 May 2012 - 04:40 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||