o 3x konto hamer's + eq n fg | Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nabór na Moderatorów Hacking w Diablo 3 Nowy Regulamin Forum |
![]() ![]() |
o 3x konto hamer's + eq n fg
Tue, 31 Jan 2012 - 22:13
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,096 Komentarzy: 153 Thanks: 139 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 05 Mar 10 Forum Gold: 5,695.00 User: Znany Gildia: Blue Heroes |
Tak jest !
Właśnie dziś mam do zaoferowania 3x konta z hamerami kazdy z lvlem 90++ i całym eq Gdzie nie gdzie na hamkach można spotkać takie itemy jak cta 6 i 5 oraz hots 37+ czy nawet eni mp 15ed low def Każdy hamer posiada Torcha I Anniego oraz po kila scs 20l i pc sks Dodam że każdy z moich hamków radzi sobie w każdej sytuacji na hellu od WorldStone do IcyCellar NIE SPRZEDAJE EQ ODDZIELNIE !!! Kupujeci całe konto razem z hamerem Konto ofc ma maila Ofc Konto znajdują sie n LD P=P S=R Pozdro Xaber EDIT: Jeżeli kupujesz wszystkie konta naraz dostajesz 4 hamka gratis Ten post został edytowany przez Xaber: Wed, 01 Feb 2012 - 22:08 -------------------- ![]() |
|
|
|
Tue, 31 Jan 2012 - 22:15
|
|
|
Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 771 Komentarzy: 6 Thanks: 70 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 18 Apr 11 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak |
700 fg each ! jesli beda nie zbyt drogie wszystkie to biore 3 hammery ! daj cena jaka chcesz vs @
-------------------- ![]() Biorę w swe ręce zioło, kruszę, kręcę i palę stale, trzy buchy ściągam, w obieg puszczam, podaję dalej wyśmienicie czuję się po tym doskonale |
|
|
|
Tue, 31 Jan 2012 - 23:02
|
|
|
Członek mafii ![]() ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 2,616 Komentarzy: 18 Thanks: 12 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 02 Mar 09 Forum Gold: 0.15 User: Elitarny Gildia: BoB
|
JAKIE MAOJOM NAZWY TE TWOJE KONTA TE I HAMMERY JAK DAJOM SOBIE RADE ZABIJOM BALA? PODAJ DOKLADNE STATYSTYKI BO MORZE KUPILBYM A NIE WIEM CZY KUPIC BO MORZE MI SIE NIE PRZYDADZOM. NAPISZ PROSZE CZYMAJ SIE
-------------------- ok usuwam -.-
|
|
|
|
Tue, 31 Jan 2012 - 23:16
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,096 Komentarzy: 153 Thanks: 139 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 05 Mar 10 Forum Gold: 5,695.00 User: Znany Gildia: Blue Heroes |
JAKIE MAOJOM NAZWY TE TWOJE KONTA TE I HAMMERY JAK DAJOM SOBIE RADE ZABIJOM BALA? PODAJ DOKLADNE STATYSTYKI BO MORZE KUPILBYM A NIE WIEM CZY KUPIC BO MORZE MI SIE NIE PRZYDADZOM. NAPISZ PROSZE CZYMAJ SIE konta maja zblizone nazwy do siebie czyli np klemens122 itp hamki tez maja zblizone nazwy czyli Mingu, MinGuel i MinGale. Hamery moga bez przyplu zabić baala jak juz zreszta napisalem ze rdza sobie w kazdej sytuacji Dokladne statystyki ? Wszystko jest rozdane pod hamka -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Thursday, 24 May 2012 - 20:48 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||