siemanko
jako iż jest to moja pierwsza aukcja proszę o wyrozumiałość
mam do zaoferowania trzy gry
commandos 3 kierunek berlin-900fg
drakensang the dark eye-1300-2000fg (tutaj jeszcze możemy się potargować)
sacred złota edycja zawiera: Sacred plus i Sacred podziemia-1200-1300fg (i tutaj tak jak w przypadku sacreda możemy się jeszcze potargować)
stan gier
commandos 3 kierunek berlin-grę dostałem od kolegi kupił ją na allegro gdyż innemu kolesiowi nie działała i dal mi (ale miły kumpel odwdzięczyć mu się muszę)
pudełko jest wporzo płyta w idealnym stanie "aczkolwiek nie ma instrukcji tylko pudełko i płyta"
drakensang the dark eye-gra jaka kupiona taka pozostała wogóle nie odpakowywana czyli stan idealny
sacred złota edycja-tak samo jak w przypadku drakensanga
kruciutkie opisy
commandos 3 kierunek berlin
Gracz kieruje oddziałem komandosów wykonujących specjalne zadania. Do wykonania jest 12 misji w trzech kampaniach (Stalingrad, Europa Środkowa i Normandia) oraz dwie misje w samouczku.
W misjach gracz kieruje szóstką komandosów: Zielonym Beretem, Snajperem, Szpiegiem, Saperem, Złodziejem oraz Nurkiem.
info zaczerpniete z wikipedia.pl
drakensand the dark eye
miasto Ferdok staje się świadkiem serii morderstw o charakterze rytualnym. Próbując ich tajemnice wplączesz się w wydarzenia, które wstrząsną całym
światem Aventurii. (Głębokie korzenie Fantasy)
info zaczerpnięte z tyłu pudełka

Sacred złota edycja
Niegdyś w Ancarii panował Mroczny Elf imieniem Shaddar. Mag został pokonany i wygnany do wieży, na jedną z najbardziej okrutnych pustyń. Minęło wiele lat, a ludzie uwierzyli, że mag zginął na wygnaniu. Jednak on czekał na swoją chwilę. Przywołał potężnego demona Sakkarę, który miał mu dopomóc w powrocie na tron, jednak dzięki pomyłce demon zdołał uciec i wywołać zamęt na świecie, ożywiając starodawny kult.
info zaczerpnięte z wikipedia.pl