need items NLD o thxs| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nabór na Moderatorów Hacking w Diablo 3 Nowy Regulamin Forum |
![]() ![]() |
need items NLD o thxs
Wed, 09 Nov 2011 - 17:32
|
|
|
Użytkownik Postów: 74 Komentarzy: 0 Thanks: 4 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 04 Feb 10 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany |
potrrzebuję, jakich kolwiek itemów dla foha...
nie ważne oczywiście czy low czy nie, interesują mnie głównie griffon, soje, jakiś amu, może mara zbrojka jaka tam dla foha, tarcza (patrz wyżej) itp... nic specjalnego... w zasadzie za full foh eq jakieś low, mogę dawać thx i do końca życia... ^.^ |
|
|
|
Wed, 09 Nov 2011 - 17:48
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 1,345 Komentarzy: 8 Thanks: 29 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 11 Feb 09 Forum Gold: 0.00 User: Elitarny Gildia: NPG
|
i dostać % za proszenie o darmowe itemy ?
-------------------- BuBu- 450 fg ło ho dał mi na nowe sandały koks bije wszystkich na łokcie.
Frik-150 fg na new nick Shadowlord - 40 fg - Bije wszystkich na suty :) Veder 666 On mnie wspomógł w trudnej chwili Greg-2 fg big donate |
|
|
|
Wed, 09 Nov 2011 - 18:26
|
|
![]() Boss mafii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Global Moderator Postów: 5,448 Komentarzy: 154 Thanks: 642 * Pieczęci: 0 * Status: Online Dołączył: 18 Mar 09 Forum Gold: 6,138.00 User: Trusted Gildia: BoB
|
15) Proszenie o darmowe przedmioty lub Forum Gold jest niedozwolone.
Read more: http://forum.d2traders.pl/Oficjalne-zasady...l#ixzz1dEKQyVwq Zamykam nastepnym razem poleca srogie % -------------------- Guest Need help? Pm Me ;) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Thursday, 24 May 2012 - 20:37 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||