n Gladiatusowe rubiny o fg | Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nabór na Moderatorów Hacking w Diablo 3 Nowy Regulamin Forum |
![]() ![]() |
n Gladiatusowe rubiny o fg
Sun, 16 Oct 2011 - 16:12
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,311 Komentarzy: 320 Thanks: 162 * Pieczęci: 1 * Status: Offline Dołączył: 14 Feb 10 Forum Gold: 1,500.00 User: Pro Trader Gildia: Brak |
a wiec pykam sobie w gladiatusa i potrzebuje rubinków kosz ich = 12zl z groszami niecale 13zl
zasada jest taka po dogadaniu sie ile fg chcesz za wykonanie takiego połączenia telefonicznego ja ci podaje w danej chwili nr telefonu na który dzwonisz (połączenie jednorazowo płatne okolo 20-30sekund ja otrzymuje rubiny ty otrzymujesz fg jestem osoba zaufana (wczesniej bylem nawet trade modem) ewentualnie przy jakich kolwiek obawach mozemy zrobic taka akcje w obecnosci global moderatora wiecej info pod nr gg 1581943 -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Thursday, 24 May 2012 - 19:50 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||