coś więcej z singla| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
coś więcej z singla
Wed, 01 Feb 2012 - 13:09
|
|
|
Użytkownik Postów: 74 Komentarzy: 0 Thanks: 4 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 04 Feb 10 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
ostatnio dowiedziałem się o istnieniu czegoś takiego jak "grail quest"
jest to coś w rodzaju wyzwania którego podejmują się niektórzy gracze. polega on na skąpletowaniu wszystkich unikatów ,run i przedmiotów qestowych na modzie plagy który daję nieskończoną skrzynkę ^^ najpierw pomysł wydał mi się idiotyczny... i prawie niemożliwy w realizacji, jednak potem jak zobaczyłem jak profesjonalnie i efektywnie podchodzą do tego gracze... to jest prawdziwe wyzwanie... bez hacków, cheatów itp... bardzo ciekawe zadanie ^^ jednak moje pytanie nie dotyczy tego wyzwania... chciałem się zapytać, czy macię może pomysły na podobne wyzwania? ciężkie i czasochłonne ale możliwe w realizacji... na singlu ofc... ps. kiedy ostatnio na yt znalazłem też genialny filmik na którym osiem osób bez żadnych itemów itp. czyści uberki zdałem sobie sprawę ile można jeszcze wycisnąć z tej pięknej gry z odrobiną kreatywności... |
|
|
|
Wed, 01 Feb 2012 - 13:46
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,026 Komentarzy: 0 Thanks: 51 * Pieczęci: 1 * Status: Offline Dołączył: 22 Dec 08 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: DT Ostrzeżenia: (20%)
|
ps. kiedy ostatnio na yt znalazłem też genialny filmik na którym osiem osób bez żadnych itemów itp. czyści uberki zdałem sobie sprawę ile można jeszcze wycisnąć z tej pięknej gry z odrobiną kreatywności... nie wierz tak we wszystko co widzisz, nie szczysza ut bez itemow -------------------- ![]() |
|
|
|
Fri, 03 Feb 2012 - 19:58
|
|
|
Użytkownik Postów: 41 Komentarzy: 0 Thanks: 6 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 25 Dec 11 Forum Gold: 387.50 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
popieram Bart3k to jest nie możliwe, jak mój kolega sobie sam radzi dopiero gdy ma bardzo dobrego smita z zarąbistymi itemkami i wtedy nawet ma czasami problemy,a to że jest ich 8 to nic nie znaczy i tak to jest niemożliwe
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Thursday, 24 May 2012 - 04:10 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||