Weekendowi Hardkorzy !| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
Weekendowi Hardkorzy !
Sun, 15 May 2011 - 14:28
|
|
![]() Użytkownik Postów: 191 Komentarzy: 7 Thanks: 36 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 19 Apr 09 Forum Gold: 22.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (30%)
|
Witam.
Dość długo nie grałem w Diablo 2... A dlaczego ? Ponieważ bocenie i segregowanie itemów nie było zbyt ciekawe ! Dlatego mam propozycje dla tych którzy chcieli by pograć w Diablo. Chciałbym uzbierać ekipe solidnych ogarnietych graczy chcących przejść grę od pierwszego aktu na normalu do Baala na piekle. W czasie naszej wspólnej zabawy zabronione jest użycie Hammerdina. Cel ? Baal Hell ! Czas ? Nieokreślony ! Ale gramy w weekendy i tylko w dwie lub więcej osoby z naszego grona! HC / SC ? Hardcore oczywiście! Wstęp ? Wolny ! Kiedy start ?? Piątek 20 Maj w godzinach od południa - dokładną godzine jeszcze ustalimy żeby pasowało. Można wpisywać się w tym temacie w razie jakichkolwiek pytań walić na PM do mnie. Będzie HARDKOROWO ![]() -------------------- There is only one rule of metal. PLAY IT FUCKING LOUD !! ~Fat Ed
![]() |
|
|
|
Mon, 30 May 2011 - 13:26
|
|
|
Użytkownik Postów: 12 Komentarzy: 1 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 30 May 11 Forum Gold: 400.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Witam. Dość długo nie grałem w Diablo 2... A dlaczego ? Ponieważ bocenie i segregowanie itemów nie było zbyt ciekawe ! Dlatego mam propozycje dla tych którzy chcieli by pograć w Diablo. Chciałbym uzbierać ekipe solidnych ogarnietych graczy chcących przejść grę od pierwszego aktu na normalu do Baala na piekle. W czasie naszej wspólnej zabawy zabronione jest użycie Hammerdina. Cel ? Baal Hell ! Czas ? Nieokreślony ! Ale gramy w weekendy i tylko w dwie lub więcej osoby z naszego grona! HC / SC ? Hardcore oczywiście! Wstęp ? Wolny ! Kiedy start ?? Piątek 20 Maj w godzinach od południa - dokładną godzine jeszcze ustalimy żeby pasowało. Można wpisywać się w tym temacie w razie jakichkolwiek pytań walić na PM do mnie. Będzie HARDKOROWO ![]() no hardcorowo to sie chyba czeka na odpowiedz ja tez gram na hc ale widze ze tu lipa w tym temacie |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Thursday, 24 May 2012 - 02:38 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||