Wczorajszy ban na SB| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
Wczorajszy ban na SB
Fri, 30 Dec 2011 - 21:15
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,740 Komentarzy: 20 Thanks: 106 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 07 Jun 09 Forum Gold: 230.01 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (30%)
|
Dostałem wczoraj bana na SB o godzinie około 21:15. Chciałbym się dowiedzieć za co go dostałem, od kogo go dostałem i na jaki okres czasu. Nie wiem jak wielki to jest problem dla moderatora aby poinformować ukaraną osobę o tym że została w jakiś sposób ukarana. Mi się wydaję, że wystarczą 3 kliknięcia i trochę czasu pisania na klawiaturze.
Ten post został edytowany przez Adamus: Sat, 31 Dec 2011 - 12:51 -------------------- ![]() |
|
|
|
Sun, 01 Jan 2012 - 19:06
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,740 Komentarzy: 20 Thanks: 106 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 07 Jun 09 Forum Gold: 230.01 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (30%)
|
Dostałem wczoraj bana na SB o godzinie około 21:15. Chciałbym się dowiedzieć za co go dostałem, od kogo go dostałem i na jaki okres czasu. Nie wiem jak wielki to jest problem dla moderatora aby poinformować ukaraną osobę o tym że została w jakiś sposób ukarana. Mi się wydaję, że wystarczą 3 kliknięcia i trochę czasu pisania na klawiaturze. kurwa dowiem się kiedyś ile ten ban będzie jeszcze trwać ? -------------------- ![]() |
|
|
|
Sun, 01 Jan 2012 - 19:41
|
|
|
Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Moderator Postów: 3,469 Komentarzy: 251 Thanks: 468 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 11 Nov 08 Forum Gold: 0.00 User: Trusted Gildia: GL
|
zaraz sciagne
do administracji. jak ktos daje bana na sb niech pamieta o jego sciagnieciu . -------------------- ![]() Guest Spotkałeś Skurwysynów z powieści grozy ! To Moderatorzy z najbardziej krwawego forum! Kochamy mocno a świat naszym przyjacielem ! Wrocławską wiosną z Zorga groznych min sie smieję ! :D |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Thursday, 24 May 2012 - 02:37 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||