WTF?!| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
WTF?!
Wed, 01 Feb 2012 - 13:59
|
|
|
Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 769 Komentarzy: 15 Thanks: 171 * Pieczęci: 1 * Status: Offline Dołączył: 30 Oct 09 Forum Gold: 1,321.00 User: Nieznany Gildia: IB Ostrzeżenia: (0%)
|
Dzisiaj mialem dziwna sytuacje w grze. Otóz stalem afk przez jakis czas na grze norm, a gdy wrocilem i wyszedlem z niej dostalem 5min rd. Potem chcac zalozyc gre wyskakiwal mi napis gra nie istnieje
-------------------- ![]() |
|
|
|
Wed, 01 Feb 2012 - 14:08
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,026 Komentarzy: 0 Thanks: 51 * Pieczęci: 1 * Status: Offline Dołączył: 22 Dec 08 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: DT Ostrzeżenia: (20%)
|
acta atakuje
-------------------- ![]() |
|
|
|
Wed, 01 Feb 2012 - 14:08
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 3,308 Komentarzy: 393 Thanks: 514 * Pieczęci: 3 * Status: Offline Dołączył: 08 Dec 09 Forum Gold: 5,106.00 User: Pro Trader Gildia: z Ostrzeżenia: (0%)
|
tak czesto mi sie to zdarza ak mam kilka rd pod kolej
najlepiej wtedy po `wisiec` na czacie ze30 miut nastepnie zrbic gre i po afkowac na niej nastepne 30 miut ;) -------------------- ![]() Guest Need Help PM ME Pomoglem Daj THXA Moja oferta wazna jest 1h potem NWM Guest Need pomoc Z Botem Pm Me |
|
|
|
Wed, 01 Feb 2012 - 14:09
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 2,102 Komentarzy: 129 Thanks: 980 * Pieczęci: 4 * Status: Offline Dołączył: 17 Apr 09 Forum Gold: 867.00 User: Życzliwy Gildia: BH Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Ja się spotykałem bardzo często z czymś takim ;P
Ale mając Neostradę, mogłem zrestartować internet i wszystko wracało do normy Jeżeli też masz taką możliwość, to spróbuj. A jak nie, to czekaj... -------------------- Guest, podziel się FG! Bądź dobrym człowiekiem :D ![]() A może potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie, postaram się pomóc :) |
|
|
|
Wed, 01 Feb 2012 - 17:39
|
|
![]() Użytkownik Postów: 122 Komentarzy: 1 Thanks: 4 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 14 Jan 12 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Spotkałem się wczoraj z czymś podobnym. Konkretnie: Po około 3 godzinach siedzenia na jednej grze (mój rekord) wywaliło mnie. Gdy chciałem wrócić do gry napis: "Gra nie istnieje". Jakiś bug, czy przekroczyłem maksymalny czas gry?
Ten post został edytowany przez HCWD: Wed, 01 Feb 2012 - 17:41 -------------------- Bądź drugim, który mnie donatnie! - Dziękuję
Donate: 0.05 - ryba. Pomogłem? - Daj thx'a |
|
|
|
Sun, 22 Apr 2012 - 19:33
|
|
|
Użytkownik Postów: 15 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 19 Apr 12 Forum Gold: 15.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Spotkałem się wczoraj z czymś podobnym. Konkretnie: Po około 3 godzinach siedzenia na jednej grze (mój rekord) wywaliło mnie. Gdy chciałem wrócić do gry napis: "Gra nie istnieje". Jakiś bug, czy przekroczyłem maksymalny czas gry? nie zależy to od czasu jaki siedzisz w grze zapewne przez te boty wszystkie tak się dzieje kilka razy już tak miałem gra nie powinna zniknąć a niesety jak wywaliło to już jej nie było na ut to najbardziej wkurza bo do żyda idzie |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Thursday, 24 May 2012 - 02:36 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||