[Tutorial] Kuk-Bot - Oh yea !| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
[Tutorial] Kuk-Bot - Oh yea !
Sat, 20 Nov 2010 - 17:16
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,825 Komentarzy: 71 Thanks: 161 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 21 Feb 09 Forum Gold: 537.00 User: Trusted Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Za THX'y się nie obrażę ! Witajcie Jeszcze niedawno sądziłem że ten bot nie jest aż taki dobry, że d2nt jest bardziej "ogarniętym" botem ale.. zmieniłem zdanie. • Zależy ci na niesamowitej szybkości ? • Zależy ci by nie dostac bana ? • Zależy ci na levelu i dropie ? • Zależy ci grać na proxy i nie dostać RD ?! Ten Bot jest dla Ciebie ! Plusy: • Niesamowita szybkość • Szansa na zbanowanie jest wprost proporcjonalna do znalezienia Total perfect Griffona + x5 ber w pierwszym runie u Diablo • Najwyższy próg FCR Minusy: • W pewnym sensie brak możliwości puszczenia bota w zminimalizowanym oknie, lecz jest na to sposób • Nie da się go zatrzymać w trakcie runa, by sprawdzić co znalazł trzeba go poprostu wyłączyć • Troszkę trudna konfiguracja • Czarodziejka na nim nie działa. Jeżeli chcesz ją na nim puszczać, musisz sobie kupić Kukbota za 25$. Zaczynamy ! 1. Download 2. Ustawienie bota 3. Pickit 4. Ustawienie RedVex'a 5. Uruchomienie KukBota 6. Ważne drobnostki 1. Download Kukbot Download Czcionka KukBot 2. Ustawienie bota a ) Otwieramy plik " KBSG v1.0 ". Jest to GUI kukbota, nie jest oczywiście mojej roboty, jedynie go znalazłem i skleiłem. Wchodzimy w zakładkę "InGame Settings" i ustawiamy. Tutaj jest opisane w obrazku jak to zrobić: KLIK OBRAZEK Gdy już ustawimy tak jak chcemy, "Save InGame Settings". b ) Przechodzimy do następnej zakładki, mianowicie "Kuk-Bot-V4.ini" I tutaj się zaczyna. CYTAT NoBo_HPADD = % do życia. Np.: Enigma daje 5% (zwiększenie maksimum życia o 5%) NoBo_MPADD = To co wyżej tyle że mana. Np. Soj daje 25% więc tam wpisujemy 25 (w pierwszym jak i w drugim zliczamy wszystkie i tam wpisujemy) Energy_Plus = Wszystkie punkty energii od przedmiotów. Liczy się także annihilus, torch, czako itp. Potem zliczając to, mnożymy to przez 1.5 i zaokrąglamy Vita_Plus = To co Energy_Plus, tyle że mnożymy przez 3. Base_Life = Całkowita ilość twojego życia (BEZ BOO) Base_Mana = Całkowita ilość twojej many (BEZ BOO) CYTAT Chicken: Ja mam life 1861 i mana 604 i przy mojej ilosci wygląda to następująco Heal_Mana_MP = 325 Heal_Mana_RP =- 1 Heal_Mana_InstaChicken =- 1 Visit_Malah_Mana = 300 UseJuvAtNoMana = 1 - Uzywasz Juv potów kiedy nie masz many /// 0 - Nie używasz Heal_Life_HP = 850 Heal_Life_RP = 650 Heal_Life_InstaChicken = 400 Visit_Malah_Life = 800 *** Tego nie ruszamy *** CYTAT Heal_NormalPotion_Timewait = 4000 Heal_RP_Timeout_Retry = 500 Następnie: Sposób w jaki będą ustawione mikstury na pasku. HP= Heal Potion MP = Mana Potion RP = rejuvination potion. CYTAT Target_HP_Count = 4 Target_MP_Count = 4 Target_RP_Count = 8 CYTAT UseMerc = 1 ( Używasz merca /// 0 - Nie używasz) Heal_Merc_RP = 30 (Ilość procent poniżej którego bot da miksturę wzmocnienia mercowi) Heal_Merc_HP = 70 (Ilość procent poniżej którego bot da miksturę życia mercowi) CYTAT ChickenOnHostile = 3 ///3 = Uciekasz, gdy dostaniesz hosta (nie pisze wiadomości) (poprostu tak ustawcie, reszty nie chce mi się tłumaczyć bo i tak 3 ustawicie) StopAtDeath = 0 /// (0 = Nie zatrzymuj bota - odbiór ciała w ng) (to co wyżej, i tak to dacie) LogRestrict = 1 /// (0 = Tryb debbugowania (logowane każde zdarzenie) 1 = Normalne botowanie) CYTAT KillBaal = 0 (1 = zabijaj, 0 = nie zabijaj) BaalMessage = 0 (Wiadomość) TPSafeMSG = 0 (Wiadomość gdy tron jest czysty (coś w stylu Tp is Safe) (wysyłane przed pierwszą falą)) TPSafeMSGChaos = 1 (Wiadomość u Sanktuarium Diablo gdy TP jest bezpieczne) TPCastType = 1 (0 = nie dawaj TP, 1 = Zawsze dawaj TP, 2 = Automatycznie dawaj TP) NGMSG = Next Game (I tutaj nie jestem czegoś pewien, otóż jest to wiadomość gdy już bot wychodzi z gry i idzie tworzyć nową, albo wpisujemy tutaj co bot ma napisac "Next game" etc lub.. : .send 5200000000 (w 27 runie kukbot dostawal rd ale nie jestem pewien czy jeszcze tak jest, ustawcie jak wolicie) MinGoldPickup = (Minimalna ilość złota, którą bot podniesie) InitTimeSleep = 500 (To zostawiamy takie jakie jest !) CYTAT ChaosRunType = 2 (1=Tylko pieczęcie. 2=początek na pentagramie. 3=początek przy wejsciu do sanktuarium) CleanType = 2 (1=Bije potwory najbliżej Ciebie, 2=Bije potwory najbliżej Tp) <--- Dla runów publicznych proponuję wpisać tam 2. FCRDelay = 440 (Tego nie ruszajcie, jak zwiększycie to i tak to nic nie da, możecie jedynie coś zespuć) CYTAT SkipChaos = 0 (0 = Robi Chaos; 1=Nie robi chaosu) ContBaal = 0 (1 = Robi baalruny; 0 = Nie robi baalrunów) KillNihlathak = 1 (1 = Robi nihlathaka; 0 = Nie robi nihlathaka) Gdy już ustawimy poprawnie, klikamy "Save Kuk-Bot-V4.ini" Kolejną zakładką jest: "Diablo Settings" D2PathName - Jest to ścieżka do folderu Diablo, u mnie jest np. "C:\Diablo II" D2Executable - Tam wyszukujemy plik Game.exe w folderze Diablo II który wcześniej ustawiliśmy. RVPathName - Ścieżka do foleru RedVexa, domyślnie jest on w folderze Kuk-Bota. RVExecutable - Nazwa pliku RedVex.exe w folderze KukBot, u mnie jest np. "RedVex2.exe" Change CD-Keys every X games - Co ile gier ma zmieniać cd-key, ja w tym poradniku nie będę pokazywał jak ustawić zmianę cd-keya bo i tak nikt by z tego nie korzystał. Także wpiszcie sobie tam np. 100 RealmSelect = - Wpisujemy numerek realmu. Czyli, jeżeli mamy realmy w kolejności 1)U.S. West 2)Asia 3)Europe 4)Classic Beta 5)Private Realm I chcemy wybrać Private Realm to wpisujemy RealmSelect =5 Zapisujemy klikając na "Save Diablo Settings" Następna zakładka to: "Account Settings" Account - Nazwa twojego konta. Password - Hasło do twojego konta. Character position - Miejsce w jakim znajduje się nasza postać w lobby. Kolejna zakładka : "Inventory + Aura Settings" INV_LOCK.txt - U mnie wygląda to mniej więcej tak: CYTAT 1111000000 1111000000 1 - Wolne miejsce. 1111100000 0 - Torch, annihilus i inne które bot ma trzymać w ekwipunku. 1111100000 Aura settings - Tego nie ruszamy. Zapisujemy i wychodzimy z "KBSG v1.0" 3. Pickit Pickita wam nie opiszę bo sam go nie ogarniam, jest po prostu bardzo trudny. To już nie jest D2NT. Po pobraniu bota z linku na początku poradnika w folderze głównym kukbota znajdziecie folder o nazwie "Pickity tutaj". Wybierzesz taki jaki będziesz chciał ! Gdy już pobierzesz ten pickit który chcesz, wejdz do folderu _Database -> Pick - Usuń wszystkie pliki jakie tam są i wgraj nowo pobrane. 4. Ustawienie RedVex'a Wchodzimy ponownie do folderu Kukbota i uruchamiamy "Redvex" - Jeżeli masz windows vista lub 7 to uruchom z prawami administratora. Wciskamy kombinację klawiszy CTRL + R. Ukaże nam się okienko z bramkami jakie mamy w Diablo. Teraz proponuję zrobić tak jak ja by nie było żadnych błędów a kukbot by zawsze miał od razu ustawioną bramkę (mniejsza o szczegóły). Wybierz w Redvex pierwszą bramkę, domyślnie jest to U.S. West i zmień jej parametry na: Name: Wpisujemy byle co pod warunkiem że nie będzie to nazwa żadnej z bramek jakie są w Diablo. Address: europe.battle.net Timezone: -1 Naciskamy Apply. Następnie wybieramy bramkę "Europe" i wpisujemy w nią następujące parametry: Name: Private Realm Address: localhost Timezone: 0 Naciskamy Apply i klikamy "Ok" (Nie wychodzimy z Redvex'a!) Wchodzimy jeszcze raz w folder Kukbota i wchodzimy w folder "RealmLock". Uruchamiamy program "RealmLock". Jeżeli mamy innego windowsa niż XP to z prawami administratora. Wyświetli nam się zapytanie, klikamy po prostu "Yes". 5. Uruchomienie Kukbot'a Gdy mamy już wszystko ustawione, uruchamiamy Redvexa i robimy kombinację klawiszy "CTRL + S". Następnie wchodzimy w folder kukbota i uruchamiamy plik "Redvex Crash Helper" (jeżeli po uruchomieniu bota będzie ci bardzo zacinało komputer a użycie procesora będzie w granicach 95-100% to uruchamiaj "Kuka" bez tego Helpera) Następnie uruchom program "KBSG v1.0" lub "KBSG v1.3" (bez różnicy) i naciskamy w nim na "Start Kuk-Bot". Bot wystartował ! 6. Ważne drobnostki 1. Bot NIE może startować w 1 lub 2 akcie. (Czyli może w 3, 4 lub 5) 2. Bot koniecznie musi mieć CTA 3. Na switchu, czyli tam gdzie mamy CTA na lewym ataku mamy mieć ustawiony "ENG: Attack" "PL: Atak". (Po prostu taka jakby strzałka w prawy dolny róg) To tyle. Programem na którym możemy puścić Kuk-bota i go minimalizować jest VMWare, wirtualna maszyna. Jeżeli będzie wiele próśb o poradnik jak zainstalować windowsa w VMWare to taki napiszę Ten post został edytowany przez Dj AriellO: Thu, 02 Dec 2010 - 00:01 -------------------- |
|
| |
| Następujący użytkownicy podziękowali za post: Koter, chmillus, kermit_zaba, Jarmu, Khamul, BuBu, mordornas, DkrukD, szagan82, DHunter257, BroneQ, kdsking, ryba, cinolinho, Awshit, SeksDragiRap, Zielak, MorexEvil. | |
Sat, 20 Nov 2010 - 17:38
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 454 Komentarzy: 25 Thanks: 46 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 19 Aug 10 Forum Gold: 2,100.00 User: Nieznany Gildia: BH Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Wszystko opisane ,ładnie ładnie
-------------------- |
|
|
|
Sat, 20 Nov 2010 - 19:40
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 3,308 Komentarzy: 393 Thanks: 514 * Pieczęci: 3 * Status: Offline Dołączył: 08 Dec 09 Forum Gold: 5,106.00 User: Pro Trader Gildia: z Ostrzeżenia: (0%)
|
no i fail zrobilem all jak w poradniku i bot nawet nie loguje sie na acc
pojawia sie taki napis Oh noes! we failed to login! Beeter check the error iog to find out why... -------------------- ![]() Guest Need Help PM ME Pomoglem Daj THXA Moja oferta wazna jest 1h potem NWM Guest Need pomoc Z Botem Pm Me |
|
| |
| Następujący użytkownicy podziękowali za post: | |
Sat, 20 Nov 2010 - 19:57
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,825 Komentarzy: 71 Thanks: 161 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 21 Feb 09 Forum Gold: 537.00 User: Trusted Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
no i fail zrobilem all jak w poradniku i bot nawet nie loguje sie na acc pojawia sie taki napis Oh noes! we failed to login! Beeter check the error iog to find out why... Kolejną zakładką jest: "Diablo Settings" D2PathName - ::: D2Executable - Tam wyszukujemy plik Game.exe w folderze Diablo II który wcześniej ustawiliśmy. To ja małego faila walnąłem. D2Executable to tak jak napisałem a D2PathName to masz ustawić folder gdzie jest RedVex, czyli domyślnie w tym co pobrałeś (folder kukbota). Potem zaedytuję. -------------------- |
|
| |
Tue, 23 Nov 2010 - 06:53
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,387 Komentarzy: 146 Thanks: 247 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 20 May 10 Forum Gold: 0.00 User: Znany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Ładniutko wszystko
Ale to samego poradnika nie było o co się przyczepić ... 9/10 ode mnie (pisz może jakąś pieczęć wyłapiesz -------------------- My GG 12695912 Często niewidoczny :)
|
|
|
|
Sat, 27 Nov 2010 - 11:33
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 523 Komentarzy: 19 Thanks: 19 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 03 Dec 09 Forum Gold: 1,180.00 Ostrzeżenia: (10%)
|
brawo, zaraz testuje mojego hammerka :D
-------------------- ![]() Guest Pamiętaj! - Pan Bóg kazała się dzielić Forum Gold. DONATORZY 5 FG --- Arer --- Wielkie dzięki :D 3 FG --- k[4]r --- pierwszy donetejek :D |
|
|
|
Tue, 30 Nov 2010 - 09:59
|
|
![]() Użytkownik Postów: 3 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 10 Oct 10 Forum Gold: 25.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
i dupa :D wszystko tak jak napisane i wyskakuje blad : Oh noes! we failed to login! Beeter check the error iog to find out why...
-------------------- xD!
|
|
|
|
Tue, 30 Nov 2010 - 14:02
|
|
|
i dupa :D wszystko tak jak napisane i wyskakuje blad : Oh noes! we failed to login! Beeter check the error iog to find out why... Przepraszam, mój błąd, spójrz jeszcze raz w tą linijkę "D2PathName -" u góry w poradniku i ustaw tak jak napisałem, teraz będzie działać Ten post został edytowany przez mati25: Tue, 30 Nov 2010 - 14:13 -------------------- |
|
|
|
Wed, 01 Dec 2010 - 12:10
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 271 Komentarzy: 0 Thanks: 3 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 14 Aug 08 Forum Gold: 954.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
do dupy ten bot jest. Konfiguracja z kosmosu, no i wyskauje mi ten sam błąd co armours i shanaowi. Pomińmy fakt, że jakoś dziwnym trafem bot wybiera kraine CLASSIC EUROPE pomimo zrobienia tego wg poradnika.
Po kilku godzinnej zabawie z tym szitem uznaję go na 1/10 Nie wydaje mi się, aby komuś on działał idealnie na viście Po pierwsze, bot wybiera kraine CLASSIC EUROPE, jak mu ustawię ręcznie lokala to ne wpisuje hasła i po kliku sekundach błąd.. A i do autora, masz tutaj link do paczki z botem, ktora nie wygasa. Na Speedyshare niesciaane linki znikaja... http://venon6.strefa.pl/kukbot.rar Pozdrawiam NOP Ten post został edytowany przez nop: Wed, 01 Dec 2010 - 12:17 -------------------- ![]() Miłego dnia Guest |
|
|
|
Wed, 01 Dec 2010 - 13:47
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Moderator Postów: 3,471 Komentarzy: 97 Thanks: 99 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 20 Apr 09 Forum Gold: 3,205.91 User: Trusted Gildia: Brak |
bot jest naprawde git tylko trzeba umiec skonfigurowac lata swietnie
-------------------- ![]() Jeśli ci pomogłem daj thx DJ AriellO - 1322 fg <3 BuBu - 1016 FG Mega Gość suchy - 500 fg BIG THX |
|
|
|
Tue, 07 Dec 2010 - 00:50
|
|
|
CYTAT do dupy ten bot jest. Konfiguracja z kosmosu, no i wyskauje mi ten sam błąd co armours i shanaowi. Pomińmy fakt, że jakoś dziwnym trafem bot wybiera kraine CLASSIC EUROPE pomimo zrobienia tego wg poradnika. Po kilku godzinnej zabawie z tym szitem uznaję go na 1/10 Nie wydaje mi się, aby komuś on działał idealnie na viście Po pierwsze, bot wybiera kraine CLASSIC EUROPE, jak mu ustawię ręcznie lokala to ne wpisuje hasła i po kliku sekundach błąd.. A i do autora, masz tutaj link do paczki z botem, ktora nie wygasa. Na Speedyshare niesciaane linki znikaja... http://venon6.strefa.pl/kukbot.rar Chodzi o to że prócz chęci trzeba mieć także umiejętność czytania i dostrzegania tego z czym mamy problem. Realm? "1)U.S. West 2)Asia 3)Europe 4)Classic Beta 5)Private Realm I chcemy wybrać Private Realm to wpisujemy RealmSelect =5" Nie wpisuje hasła ? Jakbyś powiedział jaki błąd to bym ci powiedział o co chodzi. Ale zakładam że nie wgrałeś czcionki kukbota. Więc nie dziw się że ci nie działa, no ale.. dla niektórych to jest zwyczajnie za trudne :] -------------------- |
|
|
|
Fri, 17 Dec 2010 - 16:35
|
|
![]() Użytkownik Postów: 159 Komentarzy: 7 Thanks: 2 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 12 Nov 08 Forum Gold: 3.10 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (30%)
|
swietny Bot hula jak zly troche trzeba posiedziec przy konfiguracji ale warto.
Polecam!! |
|
| |
Fri, 17 Dec 2010 - 22:06
|
|
![]() Na Odwyku Postów: 168 Komentarzy: 11 Thanks: 3 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 11 Dec 10 Forum Gold: 1.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (90%)
|
uzywam go 3 dni i dziala 100 %
-------------------- ![]() |
|
|
|
Mon, 27 Dec 2010 - 13:01
|
|
![]() Użytkownik Postów: 25 Komentarzy: 0 Thanks: 6 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 21 May 10 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
super bot i tez super wytlomaczone^^
dzieki^^ -------------------- N help/rush/mule....? PM me. Pomoge gdzie moge vs THX :D
![]() Zbieram na Tyskie Szukam Klan,Aktywny gracz^^ |
|
|
|
Mon, 27 Dec 2010 - 13:12
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,796 Komentarzy: 20 Thanks: 50 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 17 Mar 09 Forum Gold: 2,760.50 User: Znany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
swietnie wytlumaczona konfiguracja ..
all dziala bez problemu thanks leci , bo zes sie napracowal xD -------------------- Mile widziana każda zapomoga w Fg xD
http://forum.d2traders.pl/chmillus-m4197.html - Donate List xD ![]() |
|
|
|
Wed, 29 Dec 2010 - 18:38
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,107 Komentarzy: 11 Thanks: 49 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 19 Jun 09 Forum Gold: 623.19 User: Elitarny Gildia: TBF Ostrzeżenia: (0%)
|
blokuje sie przy wpisywaniu hasla
czczionke mam wgrana ;c -------------------- If you would be a fish, I would be a fish
|
|
|
|
Wed, 29 Dec 2010 - 21:41
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,427 Komentarzy: 22 Thanks: 85 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 06 Aug 09 Forum Gold: 0.00 User: Znany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
jednak zostane przy d2nt :D
-------------------- ![]() soul>body |
|
|
|
Thu, 30 Dec 2010 - 16:48
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,261 Komentarzy: 4 Thanks: 187 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 24 Jan 10 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: FFA Ostrzeżenia: (20%)
|
nom dobry bocik ^^
a tutaj glowna strona redvexa http://redvex.d2help.com/index.php warto opisac pluginy bo niektore sa fajne i dodaja wiele mozliwosci botowi Ten post został edytowany przez Galaktyczny_Imperator: Thu, 30 Dec 2010 - 16:49 -------------------- ![]() |
|
|
|
Sat, 01 Jan 2011 - 14:19
|
|
|
FBI ![]() Użytkownik Postów: 293 Komentarzy: 23 Thanks: 21 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 30 Oct 10 Forum Gold: 674.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (20%)
|
Zrobilem all jak w poradniku diablo mi sie wlacza i automatycznie wchodzi mi w "other multiplayer" musze zmieniac jeszcze realm bo mi sie ustawia nie wiem czemu automatycznie classic beta...
Pozniej jak wchodze na konto to probojac zalozyc gre to pisze ze polaczenie zostalo przerwane,i po okolo minucie wyskakuje ten blad co poprzednikom...A normalnie nie moge sie zalogowac z powodu ze nie mam tam krainy europe,tylko private realm z ktora sie nie moge polaczyc poprzez normalne diablo Mam nadzieje ze ktos mi pomoze, temu ktory pomoze mi rozwiazac problem dam 20fg oraz thx |
|
|
|
Sat, 01 Jan 2011 - 19:03
|
|
|
Zrobilem all jak w poradniku diablo mi sie wlacza i automatycznie wchodzi mi w "other multiplayer" musze zmieniac jeszcze realm bo mi sie ustawia nie wiem czemu automatycznie classic beta... Pozniej jak wchodze na konto to probojac zalozyc gre to pisze ze polaczenie zostalo przerwane,i po okolo minucie wyskakuje ten blad co poprzednikom...A normalnie nie moge sie zalogowac z powodu ze nie mam tam krainy europe,tylko private realm z ktora sie nie moge polaczyc poprzez normalne diablo Mam nadzieje ze ktos mi pomoze, temu ktory pomoze mi rozwiazac problem dam 20fg oraz thx Usuń wszystko i zrób to od początku bo pominąłeś chyba połowę poradnika.. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Thursday, 24 May 2012 - 02:20 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||