Tani, ale najskuteczniejszy UT Smiter| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
Tani, ale najskuteczniejszy UT Smiter
Thu, 09 Apr 2009 - 01:18
|
|
![]() Użytkownik Postów: 7 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 14 Mar 08 Forum Gold: 0.20 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Otóż publikuję najwydajniejszy w przeliczeniu ceny na efekt build smitera na ut. Czysci cale ut w ciagu 2 minut, do tego nie ma opcji zeby poległ. Od razu zaznaczę, że build jest dość popularny, dlatego nie życzę sobie komentarzy w stylu "Europy nie odkryłeś" ;) Proszę również nie krzyczeć za styl i jakość formy buildu.
eQ: hełm: wilhelm umed Armor: upped guardian angel + jool -15reQ/20-30light ReS belt: dungo 15dr -> TGV się nie sprawdza, bo FoH powoduje kilkuklatkowe postoje i podczas gdy nasza postac nie wali, umiera bez lt [*] weapon - haven's light 2shael 3skill shield: zaka upped, umed ringi - 2*raven 20dex - bk i tak ll nie dziala, a life daja mniej niz te 40dex łącznie( 40dex>80life) amu - mara lub inny podobny badziew boots - ofc. 1x upped goblinki (lepsze niz gore raidery - wierzcie mi na slowo) gloves - drakule (ll nie dziala, ale life tap sie przydaje) Inwentarz: anni random torch random ( na organy only ) duzo sc 17-20life duzo gc 20+life/13+ all res skillerow nn bo to złom na smitherze (maly add do damage'a ) stats: - str - tak zeby nosic eQ - dex - tak, zeby ze swietą tarcza i guardian angelem miec 75 block rate - ene - nic - life - reszta Switch: - cta + random pala spirit - zdrada(runeword) w armorze -> daje nam na pięć minut duzo res, więc mozemy isc nastookac mefa bez obawy ze nas za mocno pobije. Skille: - standardowo, jak u kazdego smithera. 20pchnięcie tarczą, 20smialosc, 20 swieta tarcza, fanatyzm 20, i kilka punktow na dojscie. Czy wiesz, że... - switcha ze zdrady najlepiej rzucać po wejsciu do trist w oborze stojąc na ogniu (5%, ale szybko wchodzi - kilka, kilkanascie sekund i nawet przy conv mefista wciąż masz 90% @res) - postac osiąga max ias. fhr raczej nn, a jesli ci bardzo zalezy to dołóż sobie talikow z fhr i gitara. Made by PaleNisko, All Rights Reserved ;) Ten post został edytowany przez PaleNisko: Thu, 09 Apr 2009 - 01:21 -------------------- Need ls? PM ME
![]() |
|
|
|
Thu, 09 Apr 2009 - 08:17
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 3,165 Komentarzy: 1 Thanks: 39 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 24 Sep 08 Forum Gold: 1,364.01 User: Znany Gildia: BoB Ostrzeżenia: (0%)
|
Taki sobie ten smit i wcale nie jest tani
po co mu anni (jest dosyc drogi) po co mu t (jest dosyc drogi ) po drugie jak ma zamiar sie leczyc skoro lt z drakuli zanim sie aktywuje to czasami trwa wic przy mefie padnie jak kawka po 2 sec To juz lepiej na swicz wez sobie rozdzke z ladunkami LT zapodac i zapodac na mefa a i do wilhelma lepiej wsadzic 15 ias+ 15all res u mnie masz 3/10 za ten build -------------------- =======Brothers Of Blood=======Czyli poprostu BoB_Klan========== ![]() |
|
|
|
Thu, 09 Apr 2009 - 08:30
|
|
|
Odwrócony ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 883 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 10 Feb 09 Forum Gold: 0.04 User: Znany Ostrzeżenia: (90%) ![]()
|
Mi się podoba ten build , wystarczający na ut ... :-) Pozdrawiam. 7/10
|
|
|
|
Thu, 09 Apr 2009 - 08:53
|
|
|
Na Odwyku Postów: 139 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 26 Nov 08 Forum Gold: 161.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (80%)
|
sec To juz lepiej na swicz wez sobie rozdzke z ladunkami LT zapodac i zapodac na mefa To ma być tani build więc niestety 15-15 odpada a um bedzie ok Sam mam smita jak jest napisany w poradniku armor dym buty goblin 2x raven random draculs nie ma anniego. Co do broni o wiele tańsza jest czerń i skuteczniejsza wg mnie Stąd mam smita http://forum.d2traders.pl/index.php?showtopic=184 Co do pasa to się mylisz Co do life tapa... czy nikt nie słyszał o max rejuv pots? Poradnik 4-/10 -------------------- ![]() ![]() ![]() Koniec karmienia :) |
|
|
|
Thu, 09 Apr 2009 - 09:10
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,967 Komentarzy: 30 Thanks: 27 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 14 Jan 09 Forum Gold: 2,388.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Jak każda strategie ze strony Paleniska jest good.
9/10 bo anni to aż tak bardzo nie trzeba ale nie zaszkodzi. -------------------- Potrzebujesz pomocy z programem do Diablo II ? Pisz
|
|
|
|
Thu, 09 Apr 2009 - 09:11
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 573 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 23 Mar 09 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
no cóż z tanich buildów widziałem lepsze
CYTAT hełm: wilhelm umed imo jool 15ias CYTAT amu - mara lub inny podobny badziew a po co nam to? imo hl lub cats eye CYTAT boots - ofc. 1x upped goblinki (lepsze niz gore raidery - wierzcie mi na slowo) imo jednak goresy chyba lepsze, a teraz są też tanie jak barszcz CYTAT - zdrada(runeword) w armorze -> daje nam na pięć minut duzo res, więc mozemy isc nastookac mefa bez obawy ze nas za mocno pobije. to było już dawno odkryte, ale mogłeś to opisać jak włączyć itp sry, nie doczytałem do końca, teraz widze że jest CYTAT Inwentarz: jak komuś brakuje resów to taliki do pojedynczych resów -------------------- Nie pisać w sprawach trade na gg.
Ani pm z pytaniem ile to kosztuje jeżeli w temacie pisze p=p, chyba że od razu z ofertą. Donator list: Tradek - 0.01fg gz, był pierwszy |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Thursday, 24 May 2012 - 02:04 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||