Szukam Bota na BR| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
Szukam Bota na BR
Wed, 13 Apr 2011 - 15:41
|
|
![]() Użytkownik Postów: 184 Komentarzy: 26 Thanks: 17 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 18 Oct 09 Forum Gold: 45.20 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Chcę ustawić Leecha na bota BR.
Myślę że będę stawiał gdzieś na 6h dziennie. Proszę o szybki kontakt! -------------------- Donate Me ![]() Potrzebujesz pomocy? PM... Jeśli jestem OnLine to zawsze pomogę! _Pomoc Od Mordornas`a |
|
|
|
Wed, 04 May 2011 - 08:46
|
|
![]() Boss mafii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 4,286 Komentarzy: 60 Thanks: 340 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 02 Sep 09 Forum Gold: 149.90 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
kukbot jest najlepszy, ja uzywam d2nt, z kukiem nie pomoge
-------------------- ![]() EPIC! CYTAT(k[4]r) bo tylko nooby grają na grach bez rankingowych (non ladder). Lubie Junglowac! ;o |
|
| |
| Następujący użytkownicy podziękowali za post: | |
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Thursday, 24 May 2012 - 01:56 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||