Strategiczny Konkurs #1| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
Strategiczny Konkurs #1
Fri, 30 Dec 2011 - 17:07
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Moderator dyskusji Postów: 2,406 Komentarzy: 37 Thanks: 82 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 27 Apr 09 Forum Gold: 43.98 User: Elitarny Gildia: FFA Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Jesteś pomysłowy? Posiadasz dużą wiedzę o Diablo i chcesz się nią podzielić z innymi forumowiczami w przy okazji zarobić trochę fg? Właśnie dziś rusza pierwsza edycja konkursu który ma wyłowić najlepszą strategie. Zasady: 1. Strategia musi być dodana tylko na naszym forum, nie można jej rozpowszechniać na innych stronach o tematyce Diablo II aż do zakończenia konkursu. 2. Aby strategia mogła zostać dopisana do konkursu może być dodana na forum maksymalnie 2 tygodnie przed ogłoszeniem konkursu czyli w tym wypadku po 16 grudnia 2011 roku. 3. Strategia musi być napisana przez użytkownika samodzielnie. 4. Wszelkie kopie strategii z innych stron, będą odrzucane z konkursu ( patrz punkt pierwszy) a jeśli dana praca nie będzie należała do osoby która ją dodała, użytkownik ten zostanie potraktowany według regulaminu. Liczymy przede wszystkim na kreatywność lecz oczywiście jeśli jakaś popularna strategia zostanie wykonana wprost rewelacyjnie z pewnością ją rozważymy. Schemat dodawania prac: 1. Umieść strategie w odpowiednim dziale. 2. Wpisz post według schematu a) Postać: np. Paladyn b) Typ postaci: np. Hammer c) Link do strategii Sponsorzy nagrody: - Kluk 200 - Colarz 100 W planach mamy kolejne edycje z dużo wyższymi nagrodami lecz wszystko zależy od waszego zainteresowania! Zapraszamy! Pozdrawiamy, Moderatorzy działu Diablo II Dyskusje- Kluk i Colarz. |
|
|
|
Sat, 31 Dec 2011 - 01:09
|
|
|
Użytkownik Postów: 168 Komentarzy: 20 Thanks: 23 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 30 Oct 10 Forum Gold: 28.50 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
a) Postać: Nekromanta
b) Typ postaci: Explomancer c) http://forum.d2traders.pl/Explomancer-PvM-...hn-t128181.html Nie wiem czy konkurs jeszcze trwa (wszak 16 grudnia minął już parę dobrych dni temu) i czy moja strategia, umieszczona już jakiś czas temu, się klasyfikuje (jeśli nie to proszę o skasowanie posta i powiadomienie mnie via PM). BTW: i tak wygra jakiś hammer... BTW2: ok, sry, późna godzina, człowiek już nie czyta ze zrozumieniem, jak jakiś mod chce to może usunąć tego posta. Ten post został edytowany przez Thn: Sat, 31 Dec 2011 - 14:09 |
|
|
|
Sat, 31 Dec 2011 - 03:39
|
|
![]() FBI ![]() Na Odwyku Postów: 228 Komentarzy: 0 Thanks: 25 * Pieczęci: 5 * Status: Offline Dołączył: 01 Feb 11 Forum Gold: 100.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
a) Postać: Amazonka
b) Typ postaci: Tele Java PvP c) http://forum.d2traders.pl/index.php?showto...mp;#entry660932 @up nie wygra żaden hammer, a java. |
|
|
|
Sat, 31 Dec 2011 - 08:43
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Moderator dyskusji Postów: 2,406 Komentarzy: 37 Thanks: 82 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 27 Apr 09 Forum Gold: 43.98 User: Elitarny Gildia: FFA Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
a) Postać: Nekromanta b) Typ postaci: Explomancer c) http://forum.d2traders.pl/Explomancer-PvM-...hn-t128181.html Nie wiem czy konkurs jeszcze trwa (wszak 16 grudnia minął już parę dobrych dni temu) i czy moja strategia, umieszczona już jakiś czas temu, się klasyfikuje (jeśli nie to proszę o skasowanie posta i powiadomienie mnie via PM). BTW: i tak wygra jakiś hammer... Witaj, mają to być strategie dodane na forum po 16 grudnia. Dzięki Marvel za strategie, przeczytałem kawałek i sam nick Kordexa +2 pkt ^^. Dodam, że zakończenie konkursu planujemy w momencie, gdy zobaczymy iż nie nadsyłacie większej ilości prac, myślę, że gdzieś w połowie stycznia. Ten post został edytowany przez Colarz: Sat, 31 Dec 2011 - 08:45 |
|
|
|
Wed, 18 Jan 2012 - 23:06
|
|
|
Niestety, z braku zainteresowania konkurs usuwamy. Szkoda bo mogło wyjść coś fajnego. Do zobaczyska!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Thursday, 24 May 2012 - 01:41 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||