StealthBot 1.12 -> Bot na Kanały i jego konfiguracja| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
StealthBot 1.12 -> Bot na Kanały i jego konfiguracja
Sat, 27 Jun 2009 - 12:02
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,967 Komentarzy: 30 Thanks: 27 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 14 Jan 09 Forum Gold: 2,388.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Witam, Jest jeden taki poradnik Ziemnego ale na 1.12 nie działa bez kilku poprawek. Praca będzie tylko lekko zmodyfikowana, a Thanksy się należą Ziemnemu. StealthBot jest to bot na kanał, jest bezpieczny. Są do niego różne pluginy DR/BR. Nie wymaga zainstalowanego Diablo, i w 100% działa pod 1.12. Instalacja i Konfiguracja 1. Ściągamy Stealthbot 2.6 Revision 3 z Oficjalnej strony. 2. Instalujemy program. Instalacja jest bardzo prosta. 3. Ściągamy Patcha do StealthBot z tej strony. Kliknij tutaj. 4. Ściągnieto Patcha wklejamy tam gdzie jest zainstalowany StealthBot i powinien proprosić o zastąpienie pliku. Oczywiście zgadzamy się na taką operację. 5. Uruchamiamy program, i pojawi się nowe okno. 6. Wejdz w Configuration i uzupelnij puste pola tak jak pokazuje obrazek ponizej: ![]() 7. Pamiętaj, musisz wypełnić wszystkie pola. Na koniec kliknij na Apply and Close. 8. Wyłączamy bota, i wchodzimy w Folder bota i klikamy na Config. 9. Pod [main] wpisujemy SetBNLSServer=nazwaserwera Serwery: (Wpisujemy 1, a podaje więcej bo często nie działają) Hdx.JBLS.org JBLS.org NotALoafer.jbls.org notaloafer.com 10. Zapisujemy, i bot skonfigurowany. 11. Włączamy program, i klikamy Connect. Instalacja Pluginu na Baalruny: 1. Ściągamy skrypt. Aby pobrać kliknij tutaj! 2. Jeżeli masz włączonego StealBota, wyłącz go! 3. Wejdź do folderu z botem i podmień plik Skrypt.txt. 4. Uruchom StealthBota i kliknij Connect. Po wejsciu na kanał wpisz komende /getplugin bcp Zacznie się ściąganie Baal Script Project. 5. Ściąganie trwa kilka sekund. Uruchom ponownie bota i ciesz się skryptem. Komendy .login -dodaje osobe wpisujaca te komende do osob robiacych brs .logout - wylogowuje osobe wpisujaca ta komende .myinfo - pokazuje informacje o graczu wpisujacym ta komende .getinfo acc - pokazuje informacje o graczu, ktorego acc wpisalismy .top - pokazuje szybka liste najlepszych 5-10 graczy .resetmystats - resetuje statystyki osoby, ktora wpisze ta komende .loginreqs - pokazuje wymagania, jakie musisz spelnic, by sie zalogowac .baal - pokazuje liste aktualnie robionych baalrunow .time - pokazuje czas trwania baalruna, na ktorym jestes .forcelogin acc - loguje gracza, ktorego acc wpisalismy, nie zwracajac uwagi na wymagania .forcemylogin - to samo co wyzej, tyle ze dla osoby wpisujacej komende .forcelogout acc - wylogowuje osobe ktorej acc wpisalismy, nawet jesli jest w grze .gm - wysyla globalna (do przyjaciol) informacje .blacklist acc - ignoruje usera, ktorego acc wpisalismy .blackdelete acc - usuwa acc z czarnej listy Znak przed kazda komenda jest taki, jaki ustawilismy w Configuration (na screenie jest ! (wykrzyknik). Aby bot działał na koncie musi być dodane konto do przyjaciół. Na bocie od kanał i tym który wykonuje gry! Dzięki Ziemnemu ten poradnik zmodyfikowałem. Chyba się nie obrazisz. Wszystkie Thanksy kierować do NIEGO! Ten post został edytowany przez BoB_Rysiek: Sun, 30 Aug 2009 - 18:40 -------------------- Potrzebujesz pomocy z programem do Diablo II ? Pisz
|
|
| |
| Następujący użytkownicy podziękowali za post: | |
Sun, 28 Jun 2009 - 13:08
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 225 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 06 May 09 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
No pięknie ! Tego potrzebowałem : ) Wszystko pięknie jasno + THX !
-------------------- ![]() |
|
|
|
Sun, 28 Jun 2009 - 18:59
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 636 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 07 Aug 08 Forum Gold: 25.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
czy musze miec d2 wlaczone zeby on robil ten kanal?
-------------------- Donatorzy: cathos 10fg nie chcesz byc noobem to donat mi :) |
|
|
|
Sun, 28 Jun 2009 - 23:20
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,967 Komentarzy: 30 Thanks: 27 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 14 Jan 09 Forum Gold: 2,388.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
czy musze miec d2 wlaczone zeby on robil ten kanal? Głupie pytanie, jak jest program to nie musisz mieć ;) -------------------- Potrzebujesz pomocy z programem do Diablo II ? Pisz
|
|
| |
Sun, 28 Jun 2009 - 23:23
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 636 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 07 Aug 08 Forum Gold: 25.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Głupie pytanie, jak jest program to nie musisz mieć ;) to po co ma byc op acc moje?? czy moze byc np. op gosbaal? -------------------- Donatorzy: cathos 10fg nie chcesz byc noobem to donat mi :) |
|
|
|
Sun, 28 Jun 2009 - 23:28
|
|
|
to po co ma byc op acc moje?? czy moze byc np. op gosbaal? OP Acc -> Bo inaczej nie będzie miał uprawnień na kanale. Spróbuj zamiast acc coś innego wpisać, a nie będziesz mógł nic robić. -------------------- Potrzebujesz pomocy z programem do Diablo II ? Pisz
|
|
|
|
Tue, 30 Jun 2009 - 13:51
|
|
|
SetBNLSServer=nazwaserwera <- cos tu mam napisac?
Serwery: (Wpisujemy 1, a podaje więcej bo często nie działają) <- tutaj 1? Hdx.JBLS.org JBLS.org NotALoafer.jbls.org notaloafer.com to all mam wklecic? -------------------- Donatorzy: cathos 10fg nie chcesz byc noobem to donat mi :) |
|
|
|
Tue, 30 Jun 2009 - 14:24
|
|
|
SetBNLSServer= Hdx.JBLS.org
Taki przykład -------------------- Potrzebujesz pomocy z programem do Diablo II ? Pisz
|
|
| |
Tue, 30 Jun 2009 - 14:33
|
|
|
he trzeba miec 2 cd-keye
Ten post został edytowany przez lysy113: Tue, 30 Jun 2009 - 14:35 -------------------- Donatorzy: cathos 10fg nie chcesz byc noobem to donat mi :) |
|
|
|
Tue, 30 Jun 2009 - 17:20
|
|
|
Jeden starczy, do stania kanału bo nie dostaje on RD
A drugi do? Chyba że gry ;) -------------------- Potrzebujesz pomocy z programem do Diablo II ? Pisz
|
|
| |
Tue, 30 Jun 2009 - 18:06
|
|
|
Jeden starczy, do stania kanału bo nie dostaje on RD A drugi do? Chyba że gry ;) to chyba oczywiste a da zrobic ze jak np. mam .login to zamiast . byl ! ? xD -------------------- Donatorzy: cathos 10fg nie chcesz byc noobem to donat mi :) |
|
|
|
Tue, 30 Jun 2009 - 19:38
|
|
|
Znaczek do komend zmień ;) Możesz dać nawet ^^
-------------------- Potrzebujesz pomocy z programem do Diablo II ? Pisz
|
|
| |
Fri, 03 Jul 2009 - 09:19
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 224 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 25 Apr 09 Forum Gold: 3.08 User: Nieznany Ostrzeżenia: (20%) ![]()
|
Wogule mi nie dziala wyskakuje mi cos takiego http://img14.imageshack.us/img14/2250/blond.png
|
|
|
|
Fri, 03 Jul 2009 - 09:38
|
|
|
Nie działa serwer u nich. Zmień na inny,
|
|
|
|
Fri, 03 Jul 2009 - 09:40
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 224 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 25 Apr 09 Forum Gold: 3.08 User: Nieznany Ostrzeżenia: (20%) ![]()
|
No ale zmienialem na wszstkie
|
|
|
|
Fri, 03 Jul 2009 - 09:59
|
|
|
Poczekaj z 1 dzień i zadziała ;) Bo teraz mi też nie działa :>
|
|
|
|
Sat, 04 Jul 2009 - 19:51
|
|
|
Użytkownik Postów: 6 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 26 Jun 09 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Dobra zainstalowałem to zrobiłem wszystko i jak chce teraz poszukac ballrunow na oficjalu musze wejsc na jakis konkretny kanal czy co??
Ten post został edytowany przez badger20: Sat, 04 Jul 2009 - 20:17 |
|
|
|
Sat, 04 Jul 2009 - 20:34
|
|
|
Dobra zainstalowałem to zrobiłem wszystko i jak chce teraz poszukac ballrunow na oficjalu musze wejsc na jakis konkretny kanal czy co?? Załamałeś mnie człowieku, ten program robi własny kanał!!!!!!!! -------------------- Potrzebujesz pomocy z programem do Diablo II ? Pisz
|
|
|
|
Thu, 08 Oct 2009 - 18:08
|
|
|
Użytkownik Postów: 1 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 08 Oct 09 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
! ;)
jak go ustawic ?;] tj... jak on rozpoznaje kiedy jest brh itp ?;/ Ten post został edytowany przez maxblink: Thu, 08 Oct 2009 - 18:35 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Thursday, 24 May 2012 - 01:35 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||