Poradnik apropo dc .
![]() ![]() |
|
Ocena
|
Poradnik apropo dc .
wto, 10 lis 2009 - 17:35
|
|
|
Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 2,011 Komentarzy: 0 Thanks: 142 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 09 mar 09 Forum Gold: 6,910.00 User: Życzliwy Gildia: VIP 1 Shot Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Witam w tym poradniku chciałbym przedstawić Wam co zrobić , aby czekając na dc cała noc nie scrashowało gry czyli po prostu jej nie wywaliło
Jeśli nie wiecie jak znaleśc gre o poszczególnym ip to wystarczy użyć opcji szukaj na forum Dochodzimy w tym momencie do sedna sprawy czyli sposobu na ominięcie tego przykrego zdarzenia . Jest to bardzo proste wchodzimy do aktu 5 i ustawiamy się przy lewej stronie murku nad skrzynką następnie klikamy lewym przyciskiem myszy na skrzynkę i postać nijako się "zawiesza" powodując błąd w grze ,która myśli ,że cały czas się ruszamy a w rzeczywistości smacznie śpimy ![]() - jak widać postać na screenie jest w biegu oznaką ,że Wam się udało jest nieustające trzęsienie się ekranu . -------------------- ![]() 9 styczen 16;56[*] |
|
| |
| Następujący użytkownicy podziękowali za post: | |
wto, 10 lis 2009 - 18:05
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 423 Komentarzy: 1 Thanks: 6 * Pieczęci: 1 * Status: Offline Dołączył: 10 sie 08 Forum Gold: 1.21 User: Nieznany Gildia: AboveTheLaw Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Jeszcze można w a2 się zablokować.
-------------------- ![]() |
|
|
|
wto, 10 lis 2009 - 19:34
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 2,665 Komentarzy: 0 Thanks: 149 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 22 lut 09 Forum Gold: 795.00 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (10%)
|
Fajna rzecz Marcin... dobre tez jak sie czegos szuka i zostawie gre np "N 30 ist O 2 pul" na cala nac bo w 75% bez tego buga nam ja wywali
Ten post został edytowany przez proadio: wto, 10 lis 2009 - 19:35 -------------------- ![]() |
|
|
|
wto, 10 lis 2009 - 22:35
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 709 Komentarzy: 0 Thanks: 2 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 27 gru 08 Forum Gold: 487.00 User: Nieznany Gildia: BW Ostrzeżenia: (0%)
|
Przyda się, THX Poszedł.
-------------------- ![]() Nie ufam obcym bo to dla mnie jest chore trochę Po drodze w sklepie kupuję baterie Muzyka daje mi energię, stopy i werble |
|
|
|
śro, 11 lis 2009 - 12:12
|
|
|
Odwrócony ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 885 Komentarzy: 0 Thanks: 102 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 21 lip 09 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: GL Ostrzeżenia: (70%) ![]()
|
poprostu zajebiste to jest
|
|
|
|
czw, 12 lis 2009 - 09:39
|
|
|
Odwrócony ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 754 Komentarzy: 0 Thanks: 2 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 18 sie 09 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: CoH Ostrzeżenia: (100%)
|
są 4 takie miejsca:
1. ![]() 2. ![]() 2 pozostałe wspomniane wcześniej a w ogóle to najlepiej ściągnąć sobie KissCloneHunter, bot który sam szuka ip i idluje Ten post został edytowany przez Kipcio: czw, 12 lis 2009 - 09:50 -------------------- Witaj Guest! Feel free to donate
|
|
| |
| Następujący użytkownicy podziękowali za post: | |
czw, 12 lis 2009 - 17:55
|
|
|
Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 2,011 Komentarzy: 0 Thanks: 142 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 09 mar 09 Forum Gold: 6,910.00 User: Życzliwy Gildia: VIP 1 Shot Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
tak owszem są 4 albo nawet 5 miejsc nie pamiętam dokładnie ale najskuteczniej działa to w a5
-------------------- ![]() 9 styczen 16;56[*] |
|
|
|
pią, 13 lis 2009 - 22:50
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 2,612 Komentarzy: 24 Thanks: 314 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 10 lip 09 Forum Gold: 0.00 User: Znany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
imo n1
gdzie oprawa graficzna marcinku :* ?? -------------------- ![]() Выход шлюха |
|
|
|
pon, 16 lis 2009 - 11:21
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 293 Komentarzy: 0 Thanks: 3 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 30 gru 09 Forum Gold: 203.10 User: Nieznany Gildia: Diablo 3 Fans Ostrzeżenia: (0%)
|
tak owszem są 4 albo nawet 5 miejsc nie pamiętam dokładnie ale najskuteczniej działa to w a5 Witam Albo i więcej. Od czasu do czasu udaje mi się zrobić coś takiego, że postać się zawiesza w biegu idąc z jednego miejsca do drugiego. Co do sposobu z aktu pierwszego to trudno jest namierzyć to miejsce za kamieniami, w którym ma stać postać ze względu na ping - kursor nie zawsze pokazuje to miejsce, w którym widzi to serwer. Z tego co wiem, to z gry też nie wywali jak się stoi w UT - musi być czyste. Więc przy okazji wyprawy po torcha można sobie taką grę z mułkiem zostawić. Od czasu do czasu gram w drugim oknie przez sandboxie i zauważyłem, że gra jest utrwalona gdy postać jest pozostawiona w grze bez żadnych dodatkowych zabiegów. Używam tej sztuczki do permowania mułów. Można też zastosować trik z ciągłym atakiem, ale do tego jest potrzebne odpalenie gry w oknie no i lokalizacja gdzie stoi postać musi być czysta od potworów. Należy przypisać zwykły atak prawemu przyciskowi, z wciśniętym przyciskiem wyjechać poza okno gry i puścić przycisk. Lub zastosować trik z klawiaturą numeryczną dla drugiego przycisku stój w miejscu - wtedy wyżej wspomniana procedura dla lewego przycisku i deaktywacja klawiatury numerycznej gdy kursor jest poza oknem gry. Należy jednak pamiętać o tym, że zawsze może się pojawić błąd serwera czy wada naszej sieci i wówczas przerwie nam połączenie czyli wywali z gry. Pozdrawiam i GL . |
|
|
|
pon, 16 lis 2009 - 21:59
|
|
|
Użytkownik Postów: 64 Komentarzy: 1 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 27 wrz 09 Forum Gold: 22.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Cóż, podoba mi się, ale mógłbyś dodać też inne miejsca "do biegnięcia", jak chatka obok Malah (domyślnie "biegnięcie" we wcześniej postawione TP), ale nie czepiam się - w końcu po co nam więcej? Jedno w zupełności wystarczy.
Co prawda, ja ten sposób odkryłem już daawno temu, ale daję thx - innym może się przydać Pozdrawiam, Heal-FFS. |
|
|
|
pon, 16 lis 2009 - 22:26
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 3,684 Komentarzy: 15 Thanks: 6 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 01 gru 08 Forum Gold: 8,215.00 User: V.I.P Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Prosty sposob jest tez taki ,ze mozna otworzyc skrzynke i tak pozostawic . tez nie wywala z gry
-------------------- Pozdawiam greg13
Jeśli moja oferta ci odpowiada napisz zawsze PM lub na GG DZIEKUJE I prosze nie dawac mi THX :) lepiej napisz miłego komenta |
|
|
|
czw, 19 lis 2009 - 12:45
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,419 Komentarzy: 22 Thanks: 85 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 06 sie 09 Forum Gold: 2.00 User: Znany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (10%) ![]()
|
ładnie Marcin...
Ciekawy poradnik 9//10. Szkoda że za mało kolorowo. -------------------- ![]() soul>body |
|
|
|
czw, 19 lis 2009 - 19:30
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Żołnierz Na Emeryturze Postów: 3,507 Komentarzy: 20 Thanks: 544 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 03 sie 09 Forum Gold: 16,000.00 User: Mediator Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Dobry poradnik
-------------------- Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale... |
|
|
|
pią, 20 lis 2009 - 23:25
|
|
|
FBI ![]() Na Odwyku Postów: 222 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 30 wrz 08 Forum Gold: 330.20 User: Nieznany Ostrzeżenia: (100%)
|
Wszystko ładnie pięknie jednak ostatnio DC był wywoływany 3 razy, 2 razy był DCx5 i co z tym fantem zrobić
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | | Aktualny czas: sobota, 11 luty 2012 - 13:11 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||