O Razer DeathAdder| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
O Razer DeathAdder
Sun, 11 Dec 2011 - 20:28
|
|
![]() Użytkownik Postów: 162 Komentarzy: 4 Thanks: 3 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 24 Nov 10 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (10%)
|
Witam,
mam na sprzedaż Mysz Razer DeathAdder Respawn- jest to najlepszy i najnowszy model Deathadderów. Mysz jest świetna do gier FPS sam używałem jej ponad miesiąc do gry w csa, teraz nie gram i mysz leży bezużytecznie. Mysz kupiłem we Wrześniu za 245 zł w empiku, jak znajdę wyśle razem z paragonem i pudełkiem. Mysz w stanie b. dobrym pod względem technicznym jak i wizualnym P=P nn Low offert. ![]() Zdjęcie zrobione w realu. -------------------- ![]() Guest Pomogłem Ci? Daj thx'a lub dotnij mnie :) |
|
|
|
Sun, 11 Dec 2011 - 20:56
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,423 Komentarzy: 56 Thanks: 100 * Pieczęci: 0 * Status: Online Dołączył: 27 Jun 09 Forum Gold: 2,471.07 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
1k here
i chciałbym jakieś dokładniejsze zdjęcia z boków i dołu, info o pudełku i zawartości, gwarancji itp. -------------------- Jeżeli uważasz, że Ci pomogłem daj thx'a. |
|
|
|
Mon, 12 Dec 2011 - 13:09
|
|
|
Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 784 Komentarzy: 21 Thanks: 17 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 16 Feb 09 Forum Gold: 2,127.02 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
3k here
masz na myśli jakieś ft? wyślij pm ile chcesz mniej więcej -------------------- ![]() Jeśli coś u Ciebie kupiłem napisz pm, przyspieszy to handel ;) |
|
|
|
Mon, 12 Dec 2011 - 21:40
|
|
![]() Użytkownik Postów: 162 Komentarzy: 4 Thanks: 3 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 24 Nov 10 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (10%)
|
Aukcja nie aktualna, proszę o usunięcie.
-------------------- ![]() Guest Pomogłem Ci? Daj thx'a lub dotnij mnie :) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Wednesday, 23 May 2012 - 15:32 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||