Nowy pkt regulamionu| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
Nowy pkt regulamionu
Sun, 08 Jan 2012 - 20:01
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Moderator Postów: 3,471 Komentarzy: 97 Thanks: 99 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 20 Apr 09 Forum Gold: 3,205.91 User: Trusted Gildia: Brak |
Powstał nowy pkt regulaminu:
15) Psucie SB za pomocą wykrzykników bądź innych znaków zabronione, tak samo ciągłe używanie Wielkich Liter (capslocka) też jest zabronione, owe działania będą karane warnem 20% bądź banem sb na 24 h -------------------- ![]() Jeśli ci pomogłem daj thx DJ AriellO - 1322 fg <3 BuBu - 1016 FG Mega Gość suchy - 500 fg BIG THX |
|
| |
| Następujący użytkownicy podziękowali za post: | |
Sun, 08 Jan 2012 - 21:23
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 3,208 Komentarzy: 8 Thanks: 189 * Pieczęci: 1 * Status: Offline Dołączył: 07 Jul 09 Forum Gold: 0.00 User: Trusted Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
No w końcu,jeszcze tylko wystarczy nad składnią tego zdania popracować i będzie dobrze
-------------------- ![]() Donate List 1.Pipku-Pipku - Ponad 2k fg (ryje beret) 2BUBU- 1100 FG MASAKRA |
|
|
|
Sun, 08 Jan 2012 - 21:35
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,423 Komentarzy: 56 Thanks: 100 * Pieczęci: 0 * Status: Online Dołączył: 27 Jun 09 Forum Gold: 2,471.07 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Może tak:
15) Naruszanie struktury SB za pomocą wykrzykników bądź innych znaków jest zabronione. Takie działania będą karane warnem 20% bądź banem na shoutbox wynoszącym 24 h. A wielkie litery dodać do: 9) Psucie atmosfery, używanie ciągle wielkich liter (pisanie z caps lock'iem) oraz czepianie się byle czego na SB skutkuje ostrzeżeniem w wysokości 10% oraz banem na shoutbox wynoszącym 1h -------------------- Jeżeli uważasz, że Ci pomogłem daj thx'a. |
|
|
|
Sun, 08 Jan 2012 - 21:38
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Moderator dyskusji Postów: 2,406 Komentarzy: 37 Thanks: 82 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 27 Apr 09 Forum Gold: 43.98 User: Elitarny Gildia: FFA Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
15) Psucie SB za pomocą wykrzykników bądź innych znaków zabronione, tak samo ciągłe używanie Wielkich Liter (capslocka) też jest zabronione, owe działania będą karane warnem 20% bądź banem sb na 24 h
Niszczenie atmosfery na Shoutboxie za pomocą powtarzających się, irytujących znaków interpunkcyjnych, pisania zdań bądź wyrazów używając klawisza Caps Lock jest zabronione i będzie karane warnem w wysokości 20 % lub banem 24 h, w zależności od wielkości przewinienia. Proszę. |
|
|
|
Sun, 08 Jan 2012 - 21:56
|
|
|
Członek mafii ![]() ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 2,616 Komentarzy: 18 Thanks: 12 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 02 Mar 09 Forum Gold: 0.15 User: Elitarny Gildia: BoB Ostrzeżenia: (80%) ![]()
|
to jest kurwa smieszne zeby nie moc pisac WIELKIMI LITERAMI LOL XD XD XD ;P ;P
-------------------- ok usuwam -.-
|
|
|
|
Sun, 08 Jan 2012 - 22:30
|
|
![]() Ojciec Chrzestny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 6,341 Komentarzy: 278 Thanks: 2039 * Pieczęci: 6 * Status: Online Dołączył: 11 Oct 09 Forum Gold: 1,916.00 User: Trusted Gildia: BvB Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Kris thx leci ;D
Nie trzeba nic zmieniać....wkońcu jakis pkt bo naduzywanie Capsa robilo sie dreczace. -------------------- Pomogłem, doradziłem...?!? Daj thxa lub komenta, link w profilu ;)
Chcesz zagrać BvB AoW lub FFA lub BvA - pm me :) ![]() ![]() |
|
|
|
Sun, 08 Jan 2012 - 22:33
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() PvP Moderator Postów: 1,563 Komentarzy: 100 Thanks: 222 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 18 Sep 09 Forum Gold: 0.00 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Bardzo dobry pomysł
-------------------- ![]() Dru ele / Ama bow PCL Player |
|
|
|
Mon, 09 Jan 2012 - 11:14
|
|
|
Odwrócony ![]() ![]() Junior Moderator Postów: 1,151 Komentarzy: 22 Thanks: 31 * Pieczęci: 0 * Status: Online Dołączył: 21 Dec 08 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak |
a nadmierne bezsensowne przeklinanie dalej jeest dozwolone...
-------------------- ![]() |
|
|
|
Mon, 09 Jan 2012 - 15:30
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,740 Komentarzy: 20 Thanks: 106 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 07 Jun 09 Forum Gold: 230.01 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (30%)
|
Idiotyczny punkt... nie rozumiem w czym przeszkadza moderatorom (bo nie widziałem jeszcze, żeby ktoś się poczuł dotknięty tym faktem) pisania zdań kapitalikami. Niech mi to ktoś wytłumaczy sensownie.
A jeżeli już wprowadzacie jakieś debilne "prawa" to starajcie się je egzekwować: 14) Wszelkie działania mające na celu dyskryminację rasową bądź kulturową są niedozwolone i będą karane ostrzeżeniem 20%/Ban na SB 48h/Ban Bo wciąż widzę u pewnego moderatora zwanego Fuhrer ikonkę "Waffen SS", którzy jakby na to nie patrzeć dyskryminowali wszystkich, a mnie taka ideologia osobiście obraża. Skoro macie zamiar karać za debilizmy to najpierw zacznijcie karać za poważne sprawy, bo propagowanie treści nazistowskich jest zabronione konstytucyjnie. -------------------- ![]() |
|
| |
| Następujący użytkownicy podziękowali za post: | |
Mon, 09 Jan 2012 - 15:48
|
|
|
Ojciec Chrzestny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 5,749 Komentarzy: 535 Thanks: 1035 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 23 Oct 10 Forum Gold: 1,584.37 User: Pro Trader Gildia: BoB Ostrzeżenia: (0%)
|
Nom, dobry pkt, może już nie będą psuć sb ;d
-------------------- Najwięcej fg:17,602.00
Guest Potrzebujesz pomocy pisz do mnie na pm Jeśli już pomogłem daj thxa |
|
|
|
Mon, 09 Jan 2012 - 23:23
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,825 Komentarzy: 71 Thanks: 161 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 21 Feb 09 Forum Gold: 900.00 User: Trusted Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Idiotyczny punkt... nie rozumiem w czym przeszkadza moderatorom (bo nie widziałem jeszcze, żeby ktoś się poczuł dotknięty tym faktem) pisania zdań kapitalikami. Niech mi to ktoś wytłumaczy sensownie. A jeżeli już wprowadzacie jakieś debilne "prawa" to starajcie się je egzekwować: 14) Wszelkie działania mające na celu dyskryminację rasową bądź kulturową są niedozwolone i będą karane ostrzeżeniem 20%/Ban na SB 48h/Ban Bo wciąż widzę u pewnego moderatora zwanego Fuhrer ikonkę "Waffen SS", którzy jakby na to nie patrzeć dyskryminowali wszystkich, a mnie taka ideologia osobiście obraża. Skoro macie zamiar karać za debilizmy to najpierw zacznijcie karać za poważne sprawy, bo propagowanie treści nazistowskich jest zabronione konstytucyjnie. to ;) ! -------------------- |
|
|
|
Tue, 10 Jan 2012 - 01:51
|
|
|
Członek mafii ![]() ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 2,616 Komentarzy: 18 Thanks: 12 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 02 Mar 09 Forum Gold: 0.15 User: Elitarny Gildia: BoB Ostrzeżenia: (80%) ![]()
|
Idiotyczny punkt... nie rozumiem w czym przeszkadza moderatorom (bo nie widziałem jeszcze, żeby ktoś się poczuł dotknięty tym faktem) pisania zdań kapitalikami. Niech mi to ktoś wytłumaczy sensownie. A jeżeli już wprowadzacie jakieś debilne "prawa" to starajcie się je egzekwować: 14) Wszelkie działania mające na celu dyskryminację rasową bądź kulturową są niedozwolone i będą karane ostrzeżeniem 20%/Ban na SB 48h/Ban Bo wciąż widzę u pewnego moderatora zwanego Fuhrer ikonkę "Waffen SS", którzy jakby na to nie patrzeć dyskryminowali wszystkich, a mnie taka ideologia osobiście obraża. Skoro macie zamiar karać za debilizmy to najpierw zacznijcie karać za poważne sprawy, bo propagowanie treści nazistowskich jest zabronione konstytucyjnie. Popieram ! . Dodam też że Adolf Hitler to dobry człowiek !. Imo nie jeden mod łamie regulamin bardziej niż karateka deski głową. A wy tylko nas się ujebaliście. Grona osób tak naprawde. I czatujecie na naszych profilach żeby tylko wpierdolić 10% za kurwa gówno. Dostałem od Venoma 10 % za to że napisałem w temacie że mam 400 kluczy do sprzedania. Gdzie koleś miał temat że need klucze. I mam kurwa te klucze. Za chuj dostałem 10%? Za to samo za co Hitler żydów wyjebał? wgl odbanujcie koza i marvela. -------------------- ok usuwam -.-
|
|
|
|
Tue, 10 Jan 2012 - 13:33
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,740 Komentarzy: 20 Thanks: 106 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 07 Jun 09 Forum Gold: 230.01 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (30%)
|
Kolejny szczyt martwego prawa został osiągnięty:
4) Rozmowy na temat innych for/stron internetowych związanych z Diablo są niedozwolone. Tyczy się to również podawania linków oraz uzywania nazw zastepczych Kara Warn/Zawieszenie konta/Ban. Mimo iż nie mam nic przeciwko temu by organizować łączone turnieje z innymi forami, to jestem zbulwersowany faktem jawnego łamania prawa. Już kiedyś zastanawiałem się nad celowością tego punktu, lecz jego głupota mnie przerosła. Wytłumaczcie mi kurwa prostym językiem: Dlaczego coś co jest karane banem, staję się teraz istotą reklamy ? Bo mi się wydaję że wy sami kurwa nie wiecie co robicie. Ten post został edytowany przez Adamus: Tue, 10 Jan 2012 - 13:34 -------------------- ![]() |
|
|
|
Tue, 10 Jan 2012 - 14:57
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Junior Moderator Postów: 1,685 Komentarzy: 0 Thanks: 119 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 13 Apr 09 Forum Gold: 3,380.74 User: Mediator Gildia: Brak
|
[...] Dostałem od Venoma 10 % za to że napisałem w temacie że mam 400 kluczy do sprzedania. Gdzie koleś miał temat że need klucze. I mam kurwa te klucze. Za chuj dostałem 10%? Za to samo za co Hitler żydów wyjebał? wgl odbanujcie koza i marvela. Kwiat juz Ci powiedziełm. Nie zgrywaj debila. Nie jestes na forum od wczoraj. Doskonale wiedziałes o co chodzi. Punkt dobry ale Admausowi rację przyznam. Pasuje sie najpierw zająć starymi sprawami zamiast otwierać nowe... -------------------- ![]() 1st.BuBu 501.00 FG 2nd.marianek 500.00 FG 3rd.swieczka 201.00 FG |
|
|
|
Tue, 10 Jan 2012 - 19:51
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 2,100 Komentarzy: 129 Thanks: 980 * Pieczęci: 4 * Status: Offline Dołączył: 17 Apr 09 Forum Gold: 872.00 User: Życzliwy Gildia: BH Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Zgadzam się z Adamusem - ten punkt na prawdę jest idiotyczny...
Powiem krótko i zwięźle: owy punkt jest tak potrzebny jak kurwie trzynaste dziecko Nie wiem co jest złego w pisaniu dużymi literami. Tag Size owszem, czasem może denerwować, ale nie duże litery pisane zwykłą małą czcionką Jeżeli na prawdę was tak drażni pisanie dużymi literami na SB, to wejdźcie sobie w Panel kontrolny > Opcje > Zarządzaj ignorowanymi użytkownikami, wpiszcie nick osoby, której shoutów nie chcecie widzieć i załatwione ;) Jeszcze dodajcie zakaz robienia błędów ortograficznych, albo może ustalcie maksymalną liczbę znaków w jednym shoucie (tak jak w SMS-ach jest) Ten post został edytowany przez Gleba: Tue, 10 Jan 2012 - 20:01 -------------------- Guest, podziel się FG! Bądź dobrym człowiekiem :D ![]() A może potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie, postaram się pomóc :) |
|
|
|
Wed, 11 Jan 2012 - 13:39
|
|
![]() Użytkownik Postów: 131 Komentarzy: 8 Thanks: 26 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 21 Feb 10 Forum Gold: 1,070.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (10%) ![]()
|
Jeszcze dodajcie zakaz robienia błędów ortograficznych, albo może ustalcie maksymalną liczbę znaków w jednym shoucie (tak jak w SMS-ach jest)
[/quote] tego to ja bym nie zniósł , bo chociarz stary jestem to byków tyle wale jak dziecko w przedszkolu. Generalnie punkt w części popieram , szkoda tylko jak ktoś coś wejdzie się spytać na sb jakąś porade lub coś na szybko to nie da rady bo co dzień sznowny pan K....T albo inny pan I...I sie kłócą z każdym kogo tylko się da zbluzgać , a mi się wydaje że ogulnie całe forum bardzo na tym cierpi bo ostatnio kolege i brata chciałem namówić aby sie zarejestrowali , ale weszli u mnie na forum i zobaczyli jaka atmosfera panuje ( kłotnie itp. na SB ) to do dziś się przekonać nie mogą , a szkoda bo to kasa zawsze jakaś nowi klienci itp . ale jak ktoś myśli tylko o tym żeby komuś codzień dojebać z byle powodu a nie żeby się forum rozwijało to sry... sry za błędy |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Wednesday, 23 May 2012 - 15:13 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||