NVM| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
NVM
Sat, 24 Dec 2011 - 17:28
|
|
![]() Użytkownik Postów: 96 Komentarzy: 5 Thanks: 19 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 09 Dec 11 Forum Gold: 6.50 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
dziękuje Kluky.
Ten post został edytowany przez Ravensss: Sat, 24 Dec 2011 - 18:34 -------------------- ![]() Zadonuj Mnie Jeśli Możesz :D OBOWIĄZKOWO WYSTAW KOMENTARZ |
|
|
|
Sat, 24 Dec 2011 - 18:09
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Moderator Postów: 3,859 Komentarzy: 209 Thanks: 126 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 21 Mar 10 Forum Gold: 21,366.20 User: Pro Trader Gildia: Brak
|
wiem że zostałeś oszukany czyt. okradziony i podjełeś decyzję spontanicznie,nie stety jak juz wiesz góra umyła ręce i nie odzyskasz ani pensa:( naszczęście masz tutaj Wuja tego forum^^ wpłacę Ci sumę którą pwinieneś dostac za enigme a na usera Misiek bedę miał baczne oko ,jeżeli zgodzisz się z nami pozostac...pozdro Wujo Kluky
-------------------- ![]() |
|
|
|
Sat, 24 Dec 2011 - 18:14
|
|
![]() Użytkownik Postów: 96 Komentarzy: 5 Thanks: 19 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 09 Dec 11 Forum Gold: 6.50 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
wiem że zostałeś oszukany czyt. okradziony i podjełeś decyzję spontanicznie,nie stety jak juz wiesz góra umyła ręce i nie odzyskasz ani pensa:( naszczęście masz tutaj Wuja tego forum^^ wpłacę Ci sumę którą pwinieneś dostac za enigme a na usera Misiek bedę miał baczne oko ,jeżeli zgodzisz się z nami pozostac...pozdro Wujo Kluky nie chcę z nikogo zdzierać FG jak już wczesniej pisałem, po prostu zabolało mnie to, że tak po prostu odpuszczono temu złodziejowi, i jak się dowiedziałem to nie pierwszy raz http://forum.d2traders.pl/o-Enigma-n-FG-t157882.html Ten post został edytowany przez Ravensss: Sat, 24 Dec 2011 - 18:18 -------------------- ![]() Zadonuj Mnie Jeśli Możesz :D OBOWIĄZKOWO WYSTAW KOMENTARZ |
|
|
|
Sat, 24 Dec 2011 - 19:36
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Moderator Postów: 3,859 Komentarzy: 209 Thanks: 126 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 21 Mar 10 Forum Gold: 21,366.20 User: Pro Trader Gildia: Brak
|
nie chcę z nikogo zdzierać FG jak już wczesniej pisałem, po prostu zabolało mnie to, że tak po prostu odpuszczono temu złodziejowi, i jak się dowiedziałem to nie pierwszy raz http://forum.d2traders.pl/o-Enigma-n-FG-t157882.html następnym razem zapoznaj sie dokładnie z regulaminem,aby na przyszłośc uniknąc takich sytuacji,poza tym jezeli masz jakies podejrzenia to popros jakiegos moda o pomoc przy dokonaniu handlu.to tyle jeżeli chodzi o procedury, a tym czasem Wesołych Świąt fg wysłane -------------------- ![]() |
|
|
|
Sat, 24 Dec 2011 - 19:52
|
|
|
następnym razem zapoznaj sie dokładnie z regulaminem,aby na przyszłośc uniknąc takich sytuacji,poza tym jezeli masz jakies podejrzenia to popros jakiegos moda o pomoc przy dokonaniu handlu.to tyle jeżeli chodzi o procedury, a tym czasem Wesołych Świąt fg wysłane Dziękuję CI BARDZO !! NA PRAWDE JESTEŚ w porządku człowiekiem!! -------------------- ![]() Zadonuj Mnie Jeśli Możesz :D OBOWIĄZKOWO WYSTAW KOMENTARZ |
|
|
|
Sat, 24 Dec 2011 - 22:09
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Junior Moderator Postów: 1,685 Komentarzy: 0 Thanks: 119 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 13 Apr 09 Forum Gold: 3,380.74 User: Mediator Gildia: Brak
|
Jak dla mnie to nie jest żadna sprawa forum...
Zyczenia podziękowania i zamykamy. Pozdrawiam, Venom -------------------- ![]() 1st.BuBu 501.00 FG 2nd.marianek 500.00 FG 3rd.swieczka 201.00 FG |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Wednesday, 23 May 2012 - 14:46 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||