My Own Hammer PvP Strategy| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
|
Ocena
|
My Own Hammer PvP Strategy
Tue, 06 Oct 2009 - 21:37
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,740 Komentarzy: 20 Thanks: 106 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 07 Jun 09 Forum Gold: 230.01 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (30%)
|
Hammer PvP by adamus_92 Witam ! Chciałbym wam przedstawić moją ulubioną postać PvP a więc Hammera A więc zacznijmy 1.Staty: -str: Nic bazujemy na str bugu -dex: pod max blok -vita: reszta -mana: nic (mamy dość z itemów) 2.Umiejętności Walka: -Błogosławiony młot 20 -Św Tarcza 20 ![]() Ofensywne Aury: -Koncentracja 20 -Błogosławiona celność 20 ![]() Defensywne aury: ![]() -Wigor reszta -Jeśli będzie nam się chciało ekspić naszego hammera powyżej 94 lvl to można dać resztę w śmiałość Tak to powinno mniej więcej wyglądać 3.Ekwipunek: -Klata : Enigma w Mp lub w Dusku [(wybieramy Dusk tylko wtedy jeśli będziemy mieli wystarczająco str z itemów ponieważ bazujemy na str Bugu) aby ubrać eni w dusku będziemy potrzebowali jakiegoś ringa, Amu, scsa, gcsa lub czegoś innego co dam nam brakujący str, jak już założymy eni to możemy je spokojnie wyjąć z eq ponieważ otrzymamy jeszcze 15 str z treków co powinno wystarczyć] -Łeb : Shako bered, dlaczego nie CoA ?? nie CoA po pierwsze big str req (174 bodajże) po drugie brak kopa do life które daje nam shako po trzecie only 1 skill -Łapy : Magefisty potrzebne do progu -Tarcza : Duch w ST 40-45@res najlepsza tarcza dla Hammera PvP i PvM -Broń : Wizzy+jool 7fhr+mods -Buty : Eth Sandy potrzebne do progu fhr (najlepiej 15str -Pas : Arach -Ringi : jedni wolą soje lecz ja wybrałem 2xBk ze względu na ich kop do życia -Amu : Mara -Switch : ofc CTA z jak najwyższym bo lvl+crap spirit -bag: Pala T jak najwyższe staty res mniej ważny, anni to samo, 1xSc 5fhr (potrzebny do progu), reszta to scsy 19-20life (dla bogatych proponuje scs 20l 5@res dzięki czemu każda soska będzie owniona jak kolokwialna szmata a conv nic nam nie zrobi ) 4.Osiągi Fhr : osiągamy przedostatni próg dla paladyna (86fhr) jeśli ktoś nie wierzy: -Treki : 20 -Spirit : 55 -SC : 5 -jool z wizziego : 7 Fcr : Osiągamy ostatni próg fcr dla Pala (125fcr) jeśli ktoś nie wierzy: -Spirit : 35 -Arach : 20 -Magi : 20 -Wizzy : 50 Life : Osiągamy 4.5k life+ (zależy od scsow i bo lvl Def: ja osiągałem moim Hammerem ponad 10k Obrażenia: ze św Młota 9-10k 4.Jak Walczyć Ja sam nie jestem zwolennikiem opisywania jak walczyć vs dana postać mogę jedynie przybliżyć ogólny zarys walki. 1. Sposób very def style : na czym on polega, ano na tym że latasz po planszy waląc po każdym tele 1 młot, licząc że w końcu przeciwnik się na niego nadzieje 2. Sposób ofensive style : Styl zupełnie odwrotny od poprzedniego wymaga dużego refleksu oraz brawury. Po prostu robimy tele na łeb przeciwnika walimy parę młotów i uciekamy zwykle 2-3 młoty załatwiają sprawę. 3. Sposób Noob Style : Stoimy w miejscu jak nooby i walimy młotami ^^ (trzeba uważać na FoHa, soso, Auradina, Bowke, Jave i inne postacie które czymś rzucają lub czarują 4. Sposób (stosuję go na bowke i inne amki które mają uniki Są to 4 najprzydatniejsze style walki tym Hammerem ofc nie są to wszystkie starajcie się tworzyć własny styl ponieważ nie zawsze można walczyć wg schematu Nie czepiać się że nie ma obrazków Strategia została napisana z pomocą mojego m8 HeaL-FFS który pokazał mi co tzn hammer PvP SAVE : Hammer PvP -------------------- ![]() |
|
| |
| Następujący użytkownicy podziękowali za post: | |
Tue, 06 Oct 2009 - 21:42
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Moderator dyskusji Postów: 2,406 Komentarzy: 37 Thanks: 82 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 27 Apr 09 Forum Gold: 43.98 User: Elitarny Gildia: FFA Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Zajebista strategia! Obrazki, save i brak rażących błędów...
|
|
|
|
Tue, 06 Oct 2009 - 21:53
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 2,674 Komentarzy: 24 Thanks: 317 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 10 Jul 09 Forum Gold: 0.00 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
niezla niezla ale jest pare bledow...
buty sandy po co??? WW 65 L lepsze prog 86 fhr dla hammera jest zbedny traciisz na tym jakies 150 L :< -Łeb : Shako bered, dlaczego nie CoA ?? nie CoA po pierwsze big str req (174 bodajże) po drugie brak kopa do life które daje nam shako po trzecie only 1 skill //// OMG! shako bered?! po kiego wafla??? shako jahed/umed .... nie bawimy sie w jakis syf.. res na light ?! po co??? strata skilla ... od czego masz tg? -Tarcza : Duch w ST 40-45@res najlepsza tarcza dla Hammera PvP i PvM///a w czale ze nie ... Zaka na pvm najlepsza Life : Osiągamy 4.5k life+ (zależy od scsow i bo lvl tongue.gif) jak dajesz pod max blok to zapomnij o takim lifie ... z max blokiem max to 4k ......... to tyle daje 6/10 3 gwiazdki -------------------- ![]() Выход шлюха |
|
|
|
Tue, 06 Oct 2009 - 21:56
|
|
![]() Ojciec Chrzestny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 6,914 Komentarzy: 1577 Thanks: 1882 * Pieczęci: 6 * Status: Offline Dołączył: 20 Apr 09 Forum Gold: 11,837.00 User: Trusted Gildia: BH Ostrzeżenia: (0%)
|
Strategia pro jak dla mnie wiec 10/10
-------------------- ![]() Jeśli pomogłem - mile widziany THX lub koment ;p Jestem online -->> PM = szybki trade / pomoc :) |
|
|
|
Tue, 06 Oct 2009 - 21:59
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,740 Komentarzy: 20 Thanks: 106 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 07 Jun 09 Forum Gold: 230.01 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (30%)
|
hmmm a wiec tak od razu przepraszam wszystkich za ten res na lighta machnąłem się w HE xD po co Shako umed ?? to jest tylko 15@res które ch*** Ci daje
Technine zobacz mój save to zobaczysz ile tam mam life jeszcze 1 z ww nie dasz rady unieść eni w dusku E: jeśli miałbym zrezygnować z fhr to miałbym troszkę inne eq a to eq jest pod 86fhr 2E: Hammer w MP only PvM taki wygląd na PvP sux Ten post został edytowany przez adamus_92: Tue, 06 Oct 2009 - 22:02 -------------------- ![]() |
|
|
|
Tue, 06 Oct 2009 - 22:01
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 1,324 Komentarzy: 0 Thanks: 1 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 23 Jun 09 Forum Gold: 1.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (100%)
|
Powiem ładnie all <3
10/10 chodź nie lubie tych murzynów! :S -------------------- ![]() . King is back x,x |
|
|
|
Tue, 06 Oct 2009 - 22:02
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 2,674 Komentarzy: 24 Thanks: 317 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 10 Jul 09 Forum Gold: 0.00 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
hmmm a wiec tak od razu przepraszam wszystkich za ten res na lighta machnąłem się w HE xD po co Shako umed ?? to jest tylko 15@res które ch*** Ci daje Technine zobacz mój save to zobaczysz ile tam mam life jeszcze 1 z ww nie dasz rady unieść eni w dusku jestes pewien??? moj hammer lajtowo uniesie eni w dusku ... ale w mp ladniej wyglada a czy ja cos mowilem o coa??? btw prog fhr nam sie nie przyda a i taka moja sugestia full vita hammer ROX -------------------- ![]() Выход шлюха |
|
|
|
Tue, 06 Oct 2009 - 22:03
|
|
|
Członek mafii ![]() ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 2,616 Komentarzy: 18 Thanks: 12 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 02 Mar 09 Forum Gold: 0.15 User: Elitarny Gildia: BoB Ostrzeżenia: (80%) ![]()
|
looool xDDD przeciez ja mam hybryde z max blokiem co za tym idziesz dostaje po dupie za brak life od items bo musze miec takie ktore nie daja life ... A ? A osigam kurwa 4,3 k life? xD i wyciagnol bym mysle 4,5 k bez rpoblemu jak bym troche jeszcze zainwestowal xd
e : adamus to sie tyczy Techa ;D a i ocena 7/10 Ten post został edytowany przez kwiat__: Tue, 06 Oct 2009 - 22:07 -------------------- ok usuwam -.-
|
|
|
|
Tue, 06 Oct 2009 - 22:04
|
|
|
to jest do mnie czy do Techa xD
-------------------- ![]() |
|
|
|
Fri, 09 Oct 2009 - 15:47
|
|
|
Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 701 Komentarzy: 0 Thanks: 9 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 15 Mar 09 Forum Gold: 150.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
ogolnie fajna, czytelna ,screeny, progi, wszystko przemyslane-,- 9/10
Ten post został edytowany przez jacob: Fri, 09 Oct 2009 - 15:48 -------------------- POZDRAWIAM SERDECZNIE ;
SZREK666 [SZEŚĆSETSZEŚDZIESIĄTSZEŚĆ] |
|
|
|
Fri, 09 Oct 2009 - 19:03
|
|
|
Użytkownik Postów: 64 Komentarzy: 1 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 27 Sep 09 Forum Gold: 22.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
W końcu strategia zamieszona na forum
I. Mało obrazków II. Wreszcie kompetentnie rozdane stats ~~ III. Radziłbym danie 20 punktów w wigor, a resztę do HS'a ... i tak maksymalnie osiągniesz 38% bloku (ze skilla), a wigor zawsze da więcej dmg i szybkośc. IV. Ekwipunek w porządku, ale mógłbyś napisać żeby upnąć magefisty :> (raz wystarczy, jak komuś wystarczy siły to można 2x ale nie polecam) - a co do resów to są one równie ważne, jak staty (mówię tutaj o Anni'm i Torch'u) V. Dobrze wypisane osiągi (+). VI. Opisane style walki hammerem, ale parę mi tutaj brakuję (nie będę wymieniał jakich), ale ogólnie w porządku. VII. Brak wypisanych różnych trików, które można stosować na PvP. VIII. Jest save :> IX. Jestem w credits! Oceny nie wystawiam, ale gdybym miał to zrobić to dałbym 9-9.5/10 (wcześniej wymieniłem dlaczego). A co do wypowiedzi TechNine: CYTAT buty sandy po co??? WW 65 L lepsze prog 86 fhr dla hammera jest zbedny traciisz na tym jakies 150 L :< Kwestia gustu, jedni wolą próg 86 inni poprzedni ~~ ... CYTAT shako bered?! po kiego wafla??? shako jahed/umed .... nie bawimy sie w jakis syf.. Um'ed? Jah'ed? Zastanów się, Jah da około 100 life a 15 resów gówno daje ~~ ... ber jest przydatne na wszelkiej maści meele (powodzenia z dobrym barbem przy małym dr -.-) CYTAT res na light ?! po co??? strata skilla ... od czego masz tg? TG bez resów nic nie daje, musisz mieć próg 125 fcr vs foh a z TG go nie wyciągniesz ~~ (przy tarczy 3x topaz'ed 1x lo'ed), a bez resów abs nic nie daje. CYTAT Life : Osiągamy 4.5k life+ (zależy od scsow i bo lvl tongue.gif) jak dajesz pod max blok to zapomnij o takim lifie ... z max blokiem max to 4k ........ Bez komentarza... jeżeli dobrze pokombinujesz możesz wyciągnąć i 4.6-7k ~~ - to inwestycja, ale 4k z max blokiem, dobre sobie. Pozdrawiam, Heal-FFS. (co byś się nie czepiał, że nie oceniłem ^^) |
|
|
|
Fri, 09 Oct 2009 - 19:17
|
|
![]() Użytkownik Postów: 157 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 27 Sep 09 Forum Gold: 10.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Wszystko ładnie opisane, ale ja pare rzeczy zrobiłbym inaczej ode mnie 9/10
-------------------- ![]() |
|
|
|
Fri, 09 Oct 2009 - 19:36
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,107 Komentarzy: 11 Thanks: 49 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 19 Jun 09 Forum Gold: 623.19 User: Elitarny Gildia: TBF Ostrzeżenia: (0%)
|
wszystko ladnie napisane
9/10 -------------------- If you would be a fish, I would be a fish
|
|
|
|
Fri, 09 Oct 2009 - 21:55
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 697 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 22 Jan 09 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: CoH Ostrzeżenia: (0%)
|
Hammer PvP by adamus_92 Witam ! Chciałbym wam przedstawić moją ulubioną postać PvP a więc Hammera A więc zacznijmy 1.Staty: -str: Nic bazujemy na str bugu -dex: pod max blok -vita: reszta -mana: nic (mamy dość z itemów) 2.Umiejętności Walka: -Błogosławiony młot 20 -Św Tarcza 20 ![]() Ofensywne Aury: -Koncentracja 20 -Błogosławiona celność 20 ![]() Defensywne aury: ![]() -Wigor reszta -Jeśli będzie nam się chciało ekspić naszego hammera powyżej 94 lvl to można dać resztę w śmiałość Tak to powinno mniej więcej wyglądać 3.Ekwipunek: -Klata : Enigma w Mp lub w Dusku [(wybieramy Dusk tylko wtedy jeśli będziemy mieli wystarczająco str z itemów ponieważ bazujemy na str Bugu) aby ubrać eni w dusku będziemy potrzebowali jakiegoś ringa, Amu, scsa, gcsa lub czegoś innego co dam nam brakujący str, jak już założymy eni to możemy je spokojnie wyjąć z eq ponieważ otrzymamy jeszcze 15 str z treków co powinno wystarczyć] -Łeb : Shako bered, dlaczego nie CoA ?? nie CoA po pierwsze big str req (174 bodajże) po drugie brak kopa do life które daje nam shako po trzecie only 1 skill -Łapy : Magefisty potrzebne do progu -Tarcza : Duch w ST 40-45@res najlepsza tarcza dla Hammera PvP i PvM -Broń : Wizzy+jool 7fhr+mods -Buty : Eth Sandy potrzebne do progu fhr (najlepiej 15str -Pas : Arach -Ringi : jedni wolą soje lecz ja wybrałem 2xBk ze względu na ich kop do życia -Amu : Mara -Switch : ofc CTA z jak najwyższym bo lvl+crap spirit -bag: Pala T jak najwyższe staty res mniej ważny, anni to samo, 1xSc 5fhr (potrzebny do progu), reszta to scsy 19-20life (dla bogatych proponuje scs 20l 5@res dzięki czemu każda soska będzie owniona jak kolokwialna szmata a conv nic nam nie zrobi ) 4.Osiągi Fhr : osiągamy przedostatni próg dla paladyna (86fhr) jeśli ktoś nie wierzy: -Treki : 20 -Spirit : 55 -SC : 5 -jool z wizziego : 7 Fcr : Osiągamy ostatni próg fcr dla Pala (125fcr) jeśli ktoś nie wierzy: -Spirit : 35 -Arach : 20 -Magi : 20 -Wizzy : 50 Life : Osiągamy 4.5k life+ (zależy od scsow i bo lvl Def: ja osiągałem moim Hammerem ponad 10k Obrażenia: ze św Młota 9-10k 4.Jak Walczyć Ja sam nie jestem zwolennikiem opisywania jak walczyć vs dana postać mogę jedynie przybliżyć ogólny zarys walki. 1. Sposób very def style : na czym on polega, ano na tym że latasz po planszy waląc po każdym tele 1 młot, licząc że w końcu przeciwnik się na niego nadzieje 2. Sposób ofensive style : Styl zupełnie odwrotny od poprzedniego wymaga dużego refleksu oraz brawury. Po prostu robimy tele na łeb przeciwnika walimy parę młotów i uciekamy zwykle 2-3 młoty załatwiają sprawę. 3. Sposób Noob Style : Stoimy w miejscu jak nooby i walimy młotami ^^ (trzeba uważać na FoHa, soso, Auradina, Bowke, Jave i inne postacie które czymś rzucają lub czarują 4. Sposób (stosuję go na bowke i inne amki które mają uniki Są to 4 najprzydatniejsze style walki tym Hammerem ofc nie są to wszystkie starajcie się tworzyć własny styl ponieważ nie zawsze można walczyć wg schematu Nie czepiać się że nie ma obrazków Strategia została napisana z pomocą mojego m8 HeaL-FFS który pokazał mi co tzn hammer PvP SAVE : Hammer PvP zle skile ;< najpierw synergie max bo to utrata nawet 500 dmg btw po co max sw tarcza ? lepiej medi albo modlitwe ( only na medi build) ehhh tele hamer ;< Ten post został edytowany przez kobi: Fri, 09 Oct 2009 - 21:56 -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Tuesday, 22 May 2012 - 13:54 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||