Mój genialny pomysł| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
Mój genialny pomysł
Wed, 16 Nov 2011 - 15:09
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Moderator dyskusji Postów: 2,406 Komentarzy: 37 Thanks: 82 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 27 Apr 09 Forum Gold: 43.98 User: Elitarny Gildia: FFA Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
zgłaszam się z prośbą o pieczątkę za mój genialny pomysł nowej rangi ( topic http://forum.d2traders.pl/index.php?showto...53480&st=20 ), ranga się przyjęła a w regulaminie widzę ;o :
- trafne sugestie dla forum, ktore zostana wprowadzone w życie. tak więc dokładać cegiełkę do mojej finlandi! ;) |
|
| |
| Następujący użytkownicy opieczętowali post: | |
Sun, 20 Nov 2011 - 00:16
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Admin Postów: 3,328 Komentarzy: 1 Thanks: 83 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 11 Mar 08 Forum Gold: 14,701.99 User: Trusted Gildia: Diabły
|
przyznana
-------------------- ![]() Noc posubna maz. pyta sie zony - Kochanie, nigdy nie rozmawialismy na takie tematy, ale... powiedz ilu miaas facetow przede mna? - 3....a nie sorry 9, przypomniala mi sie jedna akcja. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Tuesday, 22 May 2012 - 13:51 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||