Kupie postac 70lvl+ no skills no atts| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
Kupie postac 70lvl+ no skills no atts
Tue, 09 Feb 2010 - 23:17
|
|
![]() Użytkownik Postów: 39 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 09 Feb 10 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Witam,
chcę kupić postać "czystą" to jest : 1. Bez rozdanych atrybutów 2. Bez rozdanych skilli 3. Bez equipu Oczywiście niebotowana... Najlepiej jakby postacią był paladyn / barba / ewentualnie assassin ale niechetnie ;) Place w forum gold od 100 w gore zalezy jaki poziom postaci. Prosze o propozycje na PM Prosze rowniez o powstrzymanie sie od komentarzy typu ( " a sam nie umiesz noobie?" ). Otorz umiem ale jest cos takiego jak zycie ktore jednak troche czasu zajmuje, i nie chce mi sie kolejnej postaci od nowa meczyc ;) Dziekuje -------------------- www.pixelakaroxi.webs.com <= zapraszam
|
|
|
|
Thu, 11 Feb 2010 - 20:46
|
|
|
Odwrócony ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 1,192 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 14 Jan 09 Forum Gold: 36.00 Ostrzeżenia: (10%) ![]()
|
jak nikt sie nie podejmie zadania mogę Ci zrobić ale dopiero w piątek lub sobotę jak sam napisałeś "zycie"...
jak zainteresowany pm ;) -------------------- ![]() Guestchcesz kupic ist tylko 10 fg za sztuke ilosc nie ograniczona ;) |
|
|
|
Thu, 11 Feb 2010 - 21:08
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 1,634 Komentarzy: 0 Thanks: 58 * Pieczęci: 1 * Status: Offline Dołączył: 07 Apr 09 Forum Gold: Locked User: Pro Trader Gildia: CoH Ostrzeżenia: (0%)
|
kolega widac jest bardzo zajety bo zadko odpisuje na pm i ciezko sie dogadac...
-------------------- |
|
|
|
Thu, 11 Feb 2010 - 21:53
|
|
![]() Użytkownik Postów: 39 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 09 Feb 10 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Witam, chcę kupić postać "czystą" to jest : 1. Bez rozdanych atrybutów 2. Bez rozdanych skilli 3. Bez equipu Oczywiście niebotowana... Najlepiej jakby postacią był paladyn / barba / ewentualnie assassin ale niechetnie ;) Place w forum gold od 100 w gore zalezy jaki poziom postaci. Prosze o propozycje na PM Prosze rowniez o powstrzymanie sie od komentarzy typu ( " a sam nie umiesz noobie?" ). Otorz umiem ale jest cos takiego jak zycie ktore jednak troche czasu zajmuje, i nie chce mi sie kolejnej postaci od nowa meczyc ;) Dziekuje Przepraszam, ale nie zauwazylem, ze Pan, ktory wykonuje moje zlecenie jednak nie wpisal sie do tematu. Narazie uwazam za zamkniety, chyba, ze Pan wykonujacy wycofa sie -------------------- www.pixelakaroxi.webs.com <= zapraszam
|
|
|
|
Thu, 11 Feb 2010 - 22:24
|
|
![]() Ojciec Chrzestny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trade Moderator Postów: 8,231 Komentarzy: 79 Thanks: 1091 * Pieczęci: 1 * Status: Offline Dołączył: 03 May 09 Forum Gold: 21,319.52 User: Pro Trader Gildia: Brak |
Here palladyn 90lvl vs 90fg jak n to pisz pma i robimy trade
-------------------- NIE OGLADAJ SIE ZA SIEBIE, BO CI Z PRZODU KTOS PRZYJEBIE
O JAH BER SUR ZOD LO OHM VEX LD PM ME !!!! Guest oddawaj moje fg i daruj sobie te teksty... N smit po orgi/ut/dc LD ? Pm me ! ![]() |
|
|
|
Fri, 12 Feb 2010 - 18:16
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 3,308 Komentarzy: 393 Thanks: 514 * Pieczęci: 3 * Status: Offline Dołączył: 08 Dec 09 Forum Gold: 5,106.00 User: Pro Trader Gildia: z Ostrzeżenia: (0%)
|
wg umowy
palek jest gotowy haslo : japierdole czekam na fg Ten post został edytowany przez szagan82: Fri, 12 Feb 2010 - 18:17 -------------------- ![]() Guest Need Help PM ME Pomoglem Daj THXA Moja oferta wazna jest 1h potem NWM Guest Need pomoc Z Botem Pm Me |
|
|
|
Fri, 12 Feb 2010 - 18:21
|
|
|
Thanks for the trade szagan
fg wyslane, modow prosze o zamkniecie tematu -------------------- www.pixelakaroxi.webs.com <= zapraszam
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Tuesday, 22 May 2012 - 13:05 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||