Kupię Pada do PC !!!| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
Kupię Pada do PC !!!
Mon, 26 Dec 2011 - 22:01
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 2,095 Komentarzy: 129 Thanks: 976 * Pieczęci: 4 * Status: Offline Dołączył: 17 Apr 09 Forum Gold: 858.81 User: Życzliwy Gildia: BH Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Jak w temacie.
Z chęcią zakupię jakiegoś Pada do PC (USB) za Forumowe Złotówki Nie musi być nowy, może być używany - byle działał. Post = Info + Cena Spam = 10% Mile widziane zdjęcia. E: koszt wysyłki pokrywasz Ty Ten post został edytowany przez Gleba: Mon, 26 Dec 2011 - 22:03 -------------------- Guest, podziel się FG! Bądź dobrym człowiekiem :D ![]() A może potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie, postaram się pomóc :) |
|
|
|
Mon, 26 Dec 2011 - 22:03
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,427 Komentarzy: 22 Thanks: 85 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 06 Aug 09 Forum Gold: 0.00 User: Znany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
ja mam vs 500 fg takiego jag cChie opchondci
![]() pisz pma -------------------- ![]() soul>body |
|
|
|
Mon, 26 Dec 2011 - 22:08
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 2,095 Komentarzy: 129 Thanks: 976 * Pieczęci: 4 * Status: Offline Dołączył: 17 Apr 09 Forum Gold: 858.81 User: Życzliwy Gildia: BH Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Sorki Karol, ale miałem na myśli trochę innego Pada ;D
... Bardziej nowoczesnego -------------------- Guest, podziel się FG! Bądź dobrym człowiekiem :D ![]() A może potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie, postaram się pomóc :) |
|
|
|
Mon, 26 Dec 2011 - 23:35
|
|
![]() Użytkownik Postów: 162 Komentarzy: 4 Thanks: 3 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 24 Nov 10 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (10%)
|
ja mam ale fg ci napewno nie starczy ;]
-------------------- ![]() Guest Pomogłem Ci? Daj thx'a lub dotnij mnie :) |
|
|
|
Tue, 27 Dec 2011 - 11:40
|
|
|
ja mam ale fg ci napewno nie starczy ;] To po co ten post? Nie potrzebuję free bumpów w postaci spamu Jak macie pisać takie bzdury, to nie piszcie nic... Dodam jeszcze, ze jeśli myślicie (jak kolega wyżej), iż mam za mało FG na waszego pada - zawsze można to zmienić. Sprzeda się to i owo i wpadnie trochę grosza Także nie mówcie mi że mnie nie stać, tylko podajcie konkretną cenę, a ja postaram się zebrać określoną sumę. -------------------- Guest, podziel się FG! Bądź dobrym człowiekiem :D ![]() A może potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie, postaram się pomóc :) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Tuesday, 22 May 2012 - 13:05 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||