Kupie Bota za gotóke| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
Kupie Bota za gotóke
Sat, 24 Dec 2011 - 12:07
|
|
|
Użytkownik Postów: 150 Komentarzy: 0 Thanks: 2 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 12 Nov 08 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
po raz kolejny pisze w sprawie bota dla mojej amazonki javazom pvm diabbaalrun
pare osob robilo mi mi bocika i dziekuje i za to bardzo ale niestery nie dzialaja tak jak powinny wyrzucaja przedioty.. nie zbierają hrs i nie zanoszą przedmiotow do skrzyni a wiec cos musi byc nie tak potrzebuje osobe ktoras sie total perf na tym zna napewno ktos tutaj taki jest ... a z ceną sie dogadamy kasa pojdzie przelewem dziekuje i pozdrawiam wesolych swiat a i jakbyco to moje gg jest w profilu |
|
|
|
Sat, 24 Dec 2011 - 15:27
|
|
|
Użytkownik Postów: 32 Komentarzy: 0 Thanks: 13 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 18 Dec 11 Forum Gold: 30.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Confing dla Amy wykonany
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Tuesday, 22 May 2012 - 13:04 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||