Nie jeste?? zarejestrowany. Kliknij tutaj, aby tego dokona??!

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Wazne ogloszenie:
Wygrywaj nagrody na naszym forum

Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa.

Nowy baner na forum d2traders

2 Stron V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> Konkursiwo ! ! !
Edwin
post Wed, 31 Aug 2011 - 16:53
Post #1

Ojciec Chrzestny
Użytkownik
Komentarzy: 1577
Pieczęci: 6 *
Status: Offline
Forum Gold: 11,837.00
User: Trusted
Gildia: BH

Ostrzeżenia:
(0%) -----

Nagroda to 2 x full hammer mf eq + merc eq
drugie eq sponsorowane przez usera : Warrior smile.gif

Co trzeba zrobic zeby wygrac ??

Napisz dlaczego wlasnie Ty potrzebujesz tego eq ( conajmniej 5 pelnych zdan )

Kto mnie przekona ze eq mu sie przyda i bedzie sluzylo dostanie je free

Powodzenia

Dodam tylko ze to eq jest LD tongue.gif koniec w niedziele wieczorem limo.gif

Ten post został edytowany przez Edwin: Fri, 02 Sep 2011 - 14:52

--------------------

Jeśli pomogłem - mile widziany THX lub koment ;p

Jestem online -->> PM = szybki trade / pomoc :)
Go to the top of the page

+Quote Post
kozadupa
post Wed, 31 Aug 2011 - 16:56
Post #2

FBI
*
Na Odwyku
Komentarzy: 0
Pieczęci: 0 *
Forum Gold: 0.00
User: Złodziej
Gildia: Brak

Ostrzeżenia:
(0%) -----

Zaloze to eq na siebie (bez zbroi bo bajcepsy nie wejda), zrobie sobie zdjecie i wrzuce do internetu. Szacko przywdzieje na glowe z duma i szacunkiem naleznym temu wspanialemu itemowi. Ekwipunek merca zaloze mojemu chomikowi aby byl rownie potezny co ja. Nasze wspolne zdjecie z duma umieszcze w profilu, gdzie kazdy bedzie mogl je podziwiac. Po zrobieniu zdjecia zabije mefista, aby wydropic nowe szacko, bo co dwa szacka to nie jedno.

Ten post został edytowany przez kozadupa: Wed, 31 Aug 2011 - 16:59

--------------------

+Quote Post
Ariel
post Wed, 31 Aug 2011 - 16:58
Post #3

Prawa ręka mafii
Moderator
Komentarzy: 251
Pieczęci: 2 *
User: Trusted
Gildia: GL

Chciałbym otrzymac to eq ponieważ zanim odszedłem z diablo ( z przyczyn osobistych ) rozdałem eq swojego hamera potrzebujacym. Z drugiej strony nie mam zadnych funduszy aby ubrac owego hamerka , a moje długi na forum przekraczają 3 k fg limo.gif. Mysle , ze znasz mnie na tyle dobrze ze spożytkuje to eq w dobrych celach , chodzi mi tu o pomoc innym graczom . Nie wiem co dalej napisac ale jakbys mnie nie wybrał bo jakis text okaże sie lepszy za fg na hamerka sie nie obraże limo.gif

z powazaniem Twój ulubiony moderator Ariello limo.gif

--------------------

Guest Spotkałeś Skurwysynów z powieści grozy !
To Moderatorzy z najbardziej krwawego forum!

Kochamy mocno a świat naszym przyjacielem !
Wrocławską wiosną z Zorga groznych min sie smieję ! :D

+Quote Post
Kamil5011
post Wed, 31 Aug 2011 - 17:09
Post #4

FBI
*
Użytkownik
Komentarzy: 5
User: Nieznany

Ostrzeżenia:
(0%) -----

ponieważ nie grałem w diablo jakiś czas i zostało mi tylko konto z postaciami bez eq sad.gif
twoje eq mogło by mi pomóc na nowo bym pomagał expił i dropił .
poza tym jesteś edwinem który napewno odda potrzebującym

--------------------

CHCESZ ISTY ZA THXY ZAJRZYJ TU _http://forum.d2traders.pl/Kamil5011-m8728.html
SZYBKO KONCZĄ SIE ZOSTAŁY OSTATKI !!!!!!!

+Quote Post
AdamP
post Wed, 31 Aug 2011 - 17:51
Post #5

Ojciec Chrzestny
Użytkownik
Komentarzy: 120
Pieczęci: 5 *
User: Elitarny

Ostrzeżenia:
(0%) -----

Wiesz kto to powinien dostać?
Odpowiedź na to pytanie jest prosta. Ja. A dlaczego?
To że mam jakieś fg przy sobie nie znaczy że jestem bogaty czy coś w tym rodzaju, ale jeśli to ja bym wygrał to dałbym to komuś kto na prawde tego potrzebuje, np. Arielkowi limo.gif kupił ode mnie konto z postacia a nie ma juz na itemki... Co za tym idzie, można mu pomóc ! Więc jeśli to ja Cie przekonałem do swojej racji i wygram, to od ręki daj wygraną Arielkowi!:)

Regards, Adaś smile.gif

--------------------

+Quote Post
lol55
post Wed, 31 Aug 2011 - 18:23
Post #6

FBI
*
Użytkownik
Komentarzy: 14
Forum Gold: 1,153.00

Ostrzeżenia:
(0%) -----

Potrzebuję tego eq ponieważ jak się rozpoczął leader to wydałem 1500 fg na eq dla hammera.Niestety miałem bardzo dużo roboty i zapomniałem o diablo.Przez pół roku nie grałem i leader przeszedł w nld i byłem całe moje zarobione fg w plecy i nie mogłem uzbierać na eq hammera...Jeśli Cię moje nieszczęście przekonało to był bym wdzięczny gdybym te eq dostał.
Pozdrawiam

--------------------
✮✮✮✮✮✮✮✮

+Quote Post
kozaczek007
post Wed, 31 Aug 2011 - 18:38
Post #7

FBI
*
Użytkownik
Komentarzy: 4
Pieczęci: 1 *

Ostrzeżenia:
(0%) -----

Ja również potrzebuję twojego hammera limo.gif Nie chcę się użalać ani oszukiwać ... Po prostu chciałbym wygrać konkurs i nie siedzieć Ci już na głowie z tym żebraniem od Ciebie itemków za thx. Ucieszyłbym się bardzo gdybym wygrał... ale jeśli się nie uda to trudno... Może następnym razem. Teraz zaczyna się rok szkolny i nie będę miał dużo czasu na grę. Pozwól mi się nią cieszyć twoją postacią.

--------------------

+Quote Post
JARO
post Wed, 31 Aug 2011 - 18:47
Post #8

FBI
*
Użytkownik
Komentarzy: 66
Forum Gold: 1,442.99

Ostrzeżenia:
(0%) -----

Witam. Z mojej strony krótka opowieść z przesłaniem. Przy okazji zastrzegam sobie prawo do wymyślania podobnych opowieści...

"Legenda Edvina"

Minęło kilka dni odkąd Lut Gholein skryło się w cieniu panującego mroku. Demoniczne kreatury gromadzące się w niewielkich grupach wokół murów miasta dodatkowo potęgowały poczucie strachu wśród mieszkańców miasta. Tuż przed nastaniem ciemności do miasta wraz z karawaną Warriva przybył młodzieniec imieniem Gregor. Był w grupie śmiałków, którzy podjęli się unicestwienia demonicznej królowej Andariel a kontynuując swoją podróż zatrzymali się właśnie w Lut Gholein. Panujące ciemności niestety wstrzymały dalszą podróż młodego wojownika i jego kompanów.

Gregor kierował się praworządnością a jego nieustająca chęć poszerzania wiedzy była godna podziwu. Postanowił to wykorzystać. Chcąc zgłębić swoją wiedzę udał się do miejscowego skryby, Drognana, posiadacza nie lada kolekcji starożytnych inskrypcji i ksiąg. Korzystając z dobroduszności Drognana dostał się do miejskiej biblioteki, gdzie miał znaleźć zapiski sprzed dziesiątek lat na temat legendarnego, owianego sławą wojownika - Edvina. Dopiero po kilku godzinach poszukiwań Gregor znalazł to, czego chciał. Na resztę dnia pogrążył się w lekturze...

Dowiedział się sporo. Okazało się, że ów legenda Edvin był zaznajomiony z nieużywaną juz od wieków magią. Wykorzystując sekretną technikę błogosławionego młota był w stanie zgładzić dziesiątki demonicznych pomiotów, wychodząc przy tym bez uszczerbku na zdrowiu. W inskrypji zapisane było również, że pomimo swojej nieziemskiej mocy Edvin został zgładzony przez piekielne legiony w pobliżu legowiska niejakiego Pana Grozy. Gregor postanowił skonfrontować te informacje z Deckardem Cainem, człowiekiem, który może być uznany za miejscową skarbnicę wiedzy.

Sędziwy już Cain doskonale znał tą legendę i wyjaśnił Gregorowi jak trafić w miejsce o którym wspominały zapiski. Okazało się, że było to jedynie kilka dni drogi z Lut Gholein. Po dokładnym przemyśleniu całej sytuacji Gregor podjął decyzję o odnalezieniu miejsca śmierci Edvina. Miał nadzieję zaskarbić sobie wiedzę na temat sztuki błogosławionego młota, która dała niewyobrażalną moc legendarnemu wojownikowi. Młodzieniec podejrzewał również, że w miejscu, gdzie spoczywa Edvin znajdować się może coś więcej niż tylko kości i prochy. Pomyślał o nieprzebranych bogactwach i potężnych artefaktach, które Edvin używał w wirze walki...

Podejmując męską choć trochę lekkomyślną decyzję, Gregor wyruszył samotnie za mury miasta, gdzie panowała ciemność a w cieniu czyhały na Niego liczne niebezpieczeństwa. Wybrał sie na wyprawę w nieznane, stawiając na szali swoje życie.....

Dzięki za uwagę smile.gif

Dla tych mniej ogarniających lub tych, którzy nie przeczytali:
Chodzi głównie o to, że jak do tej pory, mając calkiem niezły staż w d2, nie miałem okazji zagrać jeszcze hammerem. Jakoś ta postać wydała mi się przereklamowana ale z chęcią spróbuje czegoś nowego.

Pozdrawiam, JARO

+Quote Post
Zielak
post Wed, 31 Aug 2011 - 20:22
Post #9

Użytkownik
Komentarzy: 5

Ostrzeżenia:
(20%) X----

Jeszcze nigdy nie miałem eq full hammera ,zazwyczaj ubierałem go w random eq . Przede wszystkim chciałym to eq otrzymać z powodu chęci pomocy innym ( taxi, baal, dropienie itemków i rozdawanie ich potrzebującym - dlaczego? Sam zaczynałem na takich itemach i byłem bardzo wdzięczny ). Hammer w moich rękach na pewno miałby co robić , zbliża się szkoła a co za tym idzie? Bot podczas : nudnych lekcji z "ukochanymi <3" nauczycielami , do tego dochodzą wieczorne treningi boksu i Muay Thai , sobotnia/niedzielna siłownia i jaazda z kreatynom i dekstrozą ,więc owa postać nie byłaby bezczynna - dropiła by itemy dla rozwoju początkujących graczy ! Z poważaniem : Zielak

Ten post został edytowany przez Zielak: Wed, 31 Aug 2011 - 20:23

--------------------

+Quote Post
FuHrEr
post Fri, 02 Sep 2011 - 18:34
Post #10

FBI
*
Użytkownik
Komentarzy: 64
Forum Gold: 17,064.00
User: Znany

Ostrzeżenia:
(30%) XX---

Edwin meine libe co tu dużo mówić, jesteś bogaty ;D a to, że dostane od Ciebie jałmużnę spowoduje większy obrót na moim koncie. Będzie to miało korzystny wpływ na całokształt. Rozdam biednym, Zdotuje kilka fajnych osób na Forum których darzę symatią a przy okazji będę pływał jak pączek w maśle ;D Wiem, że nie lubisz owijania w bawełnę dlatego chciałem przedsawić to w taki oto sposób smile.gif Mam nadzieję, że zrozumiesz.

PS.

Jeśli czujesz się dziś świetnie .. nie przejmuj się.. przejdzie Ci ;D

--------------------
Witam serdecznie Guest

DONATE mile widziane ! GG: 12151192
A gdy ja będę wywyższony ponad ziemie, wszystkich do siebie pociągnę

+Quote Post
Wujo Kluky
post Fri, 02 Sep 2011 - 18:39
Post #11

Prawa ręka mafii
Moderator
Komentarzy: 209
Forum Gold: 21,206.20
User: Pro Trader

wydaje mi sie ze kozapupka powinien otrzymac te itemy z tych hamanow,dorzucil bym mu rowniez wiesniacza korone,poniewaz owy item jest dla niego najwlasciwszy:)

--------------------

+Quote Post
SnickersSs
post Sat, 03 Sep 2011 - 15:30
Post #12

Odwrócony
**
Użytkownik
Komentarzy: 18
Forum Gold: 25.00
Gildia: IB

Ostrzeżenia:
(0%) -----

Jeśli dostane to EQ, będę mógł mówić, że Edwin to nosił.
Nigdy tego nie wypiorę, żeby został na nim pot poprzedniego właściciela.
A jak ludzie będą z daleka widzieli tak szeroką zbroje, pomyślą, że mam wielki biceps :>
A tak serio, mam nadzieję na to, że jedna znajoma zacznie grać w D2 (bla bla bla ... boobs:O)
Wtedy przekaże jej to EQ żeby miała jak zacząć.

Ten post został edytowany przez SnickersSs: Sat, 03 Sep 2011 - 15:44

--------------------

Kupując w sklepie wyroby czekoladowe 1% swojego podatku przekazujesz na mnie.
Kocham Arielka <33333

+Quote Post
anton
post Sat, 03 Sep 2011 - 15:32
Post #13

FBI
*
Użytkownik
Komentarzy: 15

Ostrzeżenia:
(0%) -----

czemu ja ? hmm moze dlatego ze co roku ja oddace kontu komus na forum a sam nigdy niedostale takiego zastrzyku, niegdy niezebralem u ciebie o donate zreszta niema co sie rozpisywac bo i tak oddas komus kogo najbardziej lubisz a ten konkurs to pewnie pic na wode tongue.gif a wiec oddaj to mi bo mnie lubisz i wiesz ze zaraz to sprzedam xD

Ten post został edytowany przez anton: Sat, 03 Sep 2011 - 15:48

--------------------

+Quote Post
gotha
post Sat, 03 Sep 2011 - 18:05
Post #14

Odwrócony
**
Użytkownik
Komentarzy: 128
Forum Gold: 1,327.00

Ostrzeżenia:
(0%) -----

Dlaczego ja? poniewaz moj hammer stoi sam smutny i bez itemkow, wiec by sie ucieszyl gdyby mogl cos na siebie wlozyc limo.gif

+Quote Post
Hamer_xXx
post Sat, 03 Sep 2011 - 20:31
Post #15

Użytkownik
Komentarzy: 3
Forum Gold: 7.00
Gildia: VIP 1 Shot

Ostrzeżenia:
(10%) X----

Witam.
Eq do hamera bardzo by mi się przydał ponieważ nigdy jeszcze nie miałem dobrze ubranego pala. Mój nick na forum sam wskazuje ze maże o hamerze lecz ciągle tkwię na soso, może jest to związane że mam dużego pecha co do itemów, przeważnie jak puszczałem bota soso to przez jakieś 8h znalazła tylko parę kluczy i nędznych itemków. (nie chodzi o konfiguracje bo ona była dobra) Myślę że z tym eq został bym prawdziwym maniakiem tej gry. Dobrze ubrany hamer przyniósł by korzyść także forum ponieważ puszczany bot na co najmniej 12h dziennie zebrał by itemki potrzebne graczom na forum:) (oczywiście bot w nocy biega w dzień ja gram na full. Tak jak widać to eq nie zmarnowało by się u mnie. ,, tak miedzy nami jak ja bym nie dał rady grać to mam jeszcze siostrę maniaczkę to ona by biegała:D" Jeżeli to przeczytałeś to DZIĘKI. limo.gif

+Quote Post
cys1o
post Sun, 04 Sep 2011 - 12:57
Post #16

FBI
*
Użytkownik
Komentarzy: 0
Forum Gold: 2,777.00

Ostrzeżenia:
(0%) -----

Chętnie przejmę jeden ekwipunek, dlaczego ja? Ano dlatego, że jak nazwa wskazuje jest to MF eq, a ja znaczną część swojej gry w diablo spędzam na bieganiu na mefa i pindla. Na pewno zabrzmi to niewiarygodnie i absurdalnie ale moje osiągnięcia jeśli chodzi o drop to odpowiednio:
-runy GUL
-itemy Zakarum
Dodam, że gram mniej więcej od patcha 1.10, więc nie ma sie zbytnio czym pochwalić limo.gif Może jest to spowodowane tym, że zawsze do mfowania wybierałem soso (tu różnie blizz lub fire). Jeszcze przed resetem miałbym okazję się przekonać co przyniesie za sobą hammer pod mf, być może zrezygnowałbym wówczas z usług wysłużonej czarodziejki.
Jeśli się uda nie musiałbym do końca życia mówić, że nigdy nic nie wygrałem limo.gif

+Quote Post
MrLeszczQ
post Sun, 04 Sep 2011 - 13:31
Post #17

FBI
*
Użytkownik
Komentarzy: 43
Forum Gold: 732.51

Ostrzeżenia:
(10%) X----

Witam Edwinie .
Dlaczego chciałbym otrzymać konto?
- Gdyż Tobie jest nie potrzebne a mi zawsze sie przyda
- Gdyż jestes życzliwy i to Twoja domniująca cecha:)
- Gdyż lubie NonLadder
- Gdyż Powyżsi userzy nie chcą go tak mocno jak ja go chce!!
Pozdrawiam limo.gif

--------------------

+Quote Post
BoB_Rysiek
post Sun, 04 Sep 2011 - 13:31
Post #18

Prawa ręka mafii
Użytkownik
Komentarzy: 1
Forum Gold: 1,364.01
User: Znany
Gildia: BoB

Ostrzeżenia:
(0%) -----

Oto 5 zdan ktore cie przekona

Zdanie numer 1 jest krotkie .
Zdanie numer dwa jest dluzsze .
zdanie numer 3 nic nie mowi .
zdanie numer 4 jest puste i nie powie nic wiecej .
Jak mi dasz eq jakies to sobie pogram limo.gif

no i warunki spelnione limo.gif

--------------------
=======Brothers Of Blood=======Czyli poprostu BoB_Klan==========

+Quote Post
loinis
post Sun, 04 Sep 2011 - 19:09
Post #19

Użytkownik
Komentarzy: 4

Ostrzeżenia:
(0%) -----

Siema Edwin !

Powiem Ci krotko i na temat smile.gif

Wlasnie zaczynam grac i nie mam z czego zaczac ! Roczna przerwa wyzerowala mnie i nie mam kompletnie nic ! Nie pamietam zadnych swoich kont ;( Bardzo by mi sie przydaly hammerki, a nawet jakbys byl taki dobry to jak nie wygram i masz do oddania jakies itemki, to napisz do mnie na PM smile.gif

Pozdrawiam Mati !

--------------------

Jak Jakis Problem Macie to Na gg pisac :) WIem Wiem Nie .pl tylko .eu poprawie xD

+Quote Post
Freak666
post Sun, 04 Sep 2011 - 19:13
Post #20

Członek mafii
Trade Moderator
Komentarzy: 48
Forum Gold: 19,925.10
User: Pro Trader

Cze Edwin/Warrior i nie będę się podlizywał XX.png

wiec tak
- chciałbym poużywać twoje itemki bo nie mam żadnych na ld bo nie gram
- bo nie mam czasu na robieniu postaci i kupowaniu itemków
-bym wtedy pomagał w taxi itp za darmo jeśli bym miał czas
- znamy się od jakiegoś czasu ale jakoś nie gadamy może dlatego że jakoś nie siedzę na sb
- jak bym miał twoje itemki bym sobie troche pograł a kupować się chyba nieopłaca bo podobno niedługo reset jak słyszałem..

edit ; no i dzięki nara

Ten post został edytowany przez Freak666: Sun, 04 Sep 2011 - 19:15

--------------------
To brak wiary w siebie sprawia,
że ludzie boją się podejmować wyzwania.
Ja w siebie wierzę.

— Muhammad Ali

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Closed TopicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Aktualny czas: Tuesday, 22 May 2012 - 12:58

(22 May 2012 - 12:57) NoSso  -  To dobrze, więcej zaoszczędziłeś i przywiozłeś sobie
(22 May 2012 - 12:56) arexz1  -  zywnosciowym na mrozonkach i mrozonym jedzeniu w sumie w domu za darmo jedzenie zawsze bylo limo.gif
(22 May 2012 - 12:56) NoSso  -  limo.gif
(22 May 2012 - 12:56) arexz1  -  no to ladnie przypomina mi to czasy w szkocji jak pracowalem w magazynie limo.gif
(22 May 2012 - 12:55) buldi  -  ma ktos tal armor na sell
(22 May 2012 - 12:55) NoSso  -  Dużo takich footbolowek miał
(22 May 2012 - 12:54) NoSso  -  Nie tylko obuwniczy, bo dresy,bluzy jakieś kurtki też brał smile.gif
(22 May 2012 - 12:54) arexz1  -  haha jak tak dalej pojdzie to swoj obowniczy otworzy limo.gif
(22 May 2012 - 12:53) NoSso  -  Nie nie złapali , teraz od 1 znów tam będzie pracował
(22 May 2012 - 12:50) mateypk  -  A złapali go czy nic ?
(22 May 2012 - 12:45) NoSso  -  Trochę ta
(22 May 2012 - 12:45) arexz1  -  limo.gif
(22 May 2012 - 12:43) mateypk  -  ładnie kombinował widzę ;D
(22 May 2012 - 12:40) NoSso  -  sprzedawał *
(22 May 2012 - 12:40) NoSso  -  w *
(22 May 2012 - 12:40) NoSso  -  Kolega pracował z Go-Sport w magazynie, to miał 2800 na rękę + to co sobie wyniósł, zakładał jakieś chujowe buty, a kładł na nogę nówki , i potem sobie sprzedałem za pół ceny
(22 May 2012 - 12:39) mateypk  -  Jak się chce szukać to można wszystko znaleźc limo.gif
(22 May 2012 - 12:38) NoSso  -  A w sumie można znaleźć pracę za podobne finanse
(22 May 2012 - 12:37) NoSso  -  Jak masz potem słabo wiedzieć i zarabiać więcej, to lepiej zarabiać ten 1000 mniej i mieć dobry wzrok
(22 May 2012 - 12:36) mateypk  -  u mnie jest jedna z lepszych firm spawalniczych polski i tak i tak spawają z chujowymi maskami limo.gif
(22 May 2012 - 12:35) NoSso  -  Chyba że pracujesz już w lepszej firmie, to kupię ci takie lepsze, ale wątpię żeby takiej osobie jak ja kupili, raczej szukają ludzi z doświadczeniem wieloletnim
(22 May 2012 - 12:33) mateypk  -  NO dokładnie
(22 May 2012 - 12:32) NoSso  -  Nom, te oksy przepuszczają bardzo , szkoda wzroku
(22 May 2012 - 12:32) mateypk  -  Lepiej mieć brudne ręce jak popsute oczy limo.gif
(22 May 2012 - 12:32) mateypk  -  W sumie fakt limo.gif
(22 May 2012 - 12:32) NoSso  -  Nom, a ręce ja lubię sobie pobrudzić
(22 May 2012 - 12:31) mateypk  -  I szkodliwa jest spawacz
(22 May 2012 - 12:30) NoSso  -  I ten papierek przyda się mi tak to, a ja spawaczem nie chce być, dobra kasa, ale monotonna praca
(22 May 2012 - 12:30) NoSso  -  Już nie chciałem tam wracać i im mówić, bo i tak kumpel da pracę jako mechanik, moje hobby to bawienie się motorami/autami, pierwszy swoje auto jakie rozbierałem i składałem to golf 3, a motor etz 251
(22 May 2012 - 12:29) mateypk  -  No to łądnie dali tongue.gif
(22 May 2012 - 12:28) mateypk  -  Aha spoko limo.gif:D
(22 May 2012 - 12:28) NoSso  -  Ale robiłem kiedyś w blacharstwo/lakiernictwo to spawałem, więc to nie jest takie trudne
(22 May 2012 - 12:27) NoSso  -  Nie nie, słuchaj poszedłem na mechanika robiłem młotek, zrobiłem połowę, a dali mi papierek spawacza facepalm.gif
(22 May 2012 - 12:26) mateypk  -  A ja właśnie w trakcie matur jestem i wakacje limo.gif
(22 May 2012 - 12:26) mateypk  -  kurs spawacza robiłeś? limo.gif
(22 May 2012 - 12:25) NoSso  -  I mam zawód spawacz limo.gif
(22 May 2012 - 12:25) NoSso  -  W 1 liceum mnie wyjebali, za zapewnianie rozrywki, teraz już skończyłem szkołę
(22 May 2012 - 12:25) NoSso  -  Zostałem wyrzucony ? Czy w której klasie teraz?
(22 May 2012 - 12:24) mateypk  -  NO to nie dobrze w sumie a na którym roku ?
(22 May 2012 - 12:23) NoSso  -  Bo wyjebali mnie ze szkoły wcześniej, a potem chodziłem do prywatnej i już mam koniec roku, bo wszystko mam zaliczone
(22 May 2012 - 12:23) mateypk  -  dlaczego ?? limo.gif
(22 May 2012 - 12:23) NoSso  -  Ja mam wolne cały czas, nie wiem jak inni
(22 May 2012 - 12:22) mateypk  -  A wy co wolne macie czy jak ? limo.gif
(22 May 2012 - 12:18) NoSso  -  kk limo.gif
(22 May 2012 - 12:15) mateypk  -  tylko gre odpale limo.gif
(22 May 2012 - 12:15) mateypk  -  w3w3//w3w3
(22 May 2012 - 12:14) NoSso  -  Daj gierke
(22 May 2012 - 12:14) mateypk  -  NO to jak coś to czekam limo.gif
(22 May 2012 - 12:13) NoSso  -  Mogę ci jebnąć za sec
(22 May 2012 - 12:12) mateypk  -  A co robicie dziadków ?
(22 May 2012 - 12:11) Marcin-5  -  nie jeziorek nie ma we wrocku niestety tylko odra ; p
(22 May 2012 - 12:11) Marcin-5  -  no to chodz ;p
(22 May 2012 - 12:10) mateypk  -  UUU to lipa bo sam też potrzbuje limo.gif
(22 May 2012 - 12:10) NoSso  -  Hell
(22 May 2012 - 12:10) mateypk  -  Na jakim poziomie starych potrzebujesz?
(22 May 2012 - 12:10) NoSso  -  kk, 3 min i będę
(22 May 2012 - 12:09) Marcin-5  -  no to chodz na mar-1/1
(22 May 2012 - 12:08) NoSso  -  Marcin, starych mogę jebnąć, ale nie wiem czy mam wp nm
(22 May 2012 - 12:08) NoSso  -  A tam nie ma jakiegoś jeziorka?
(22 May 2012 - 12:08) Marcin-5  -  potrzebuje wp kosz i starych hell ktos sie pisze ? xd