Jubileuszowy Konkurs by. Ariel !| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
Jubileuszowy Konkurs by. Ariel !
Fri, 11 Nov 2011 - 00:01
|
|
|
Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Moderator Postów: 3,469 Komentarzy: 251 Thanks: 468 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 11 Nov 08 Forum Gold: 0.00 User: Trusted Gildia: GL
|
![]() ![]() 11.11.2011r ![]() Właśnie dzisiaj, tego pięknego dnia obchodze swój forumowy jubileusz ! Dzisiaj mija równo 3 lata od mojej rejestracji na forum Z tego względu ogranizuję konkurs dla użytkowników forum ![]() Waszym zadaniem w tym konkursie jest : ![]() Napisanie minimum 5 wersowego wiersza - najlepiej rymowanki na jeden z 3 tematów Tematy do wyboru : * Moja osoba ( Ariel ) * Forum D2Traders.pl * Zorg P.S. Oczekujemy bardziej śmiechu niz wazeliny. Zasady : * Jakakolwiek obraza w zawartym tekscie = BAN * Minimum 5 wersów. * Tematy mogą się ze sobą łączyć aczkolwiek nie muszą * Kazda osoba może napisać tylko 1 wiersz (czyt. post) Teraz pare słów o nagrodach. Nagrodzone zostaną 3 najlepsze prace. 1 tysiąc Forum Gold + Unid Annihilus Unid Annihilus Unid Pochodnia Piekielnego Ognia ( torch ) Myslę , ze nagrody zachęcą Was do myslenia i stworzenia czegos godnego uwagi. Prace należy składać do dnia 15.11.2011r Będą one oceniane przez 2 osoby, mianowicie Tazz oraz Ja. Serdecznie zapraszam. pozdrawiam Ariel. Ten post został edytowany przez Ariel: Fri, 11 Nov 2011 - 00:03 -------------------- ![]() Guest Spotkałeś Skurwysynów z powieści grozy ! To Moderatorzy z najbardziej krwawego forum! Kochamy mocno a świat naszym przyjacielem ! Wrocławską wiosną z Zorga groznych min sie smieję ! :D |
|
|
|
Fri, 11 Nov 2011 - 00:59
|
|
|
Członek mafii ![]() ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 2,616 Komentarzy: 18 Thanks: 12 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 02 Mar 09 Forum Gold: 0.15 User: Elitarny Gildia: BoB Ostrzeżenia: (80%) ![]()
|
Arielku kocie przyjebmy dzis po nosie,
A ze wieczor piekny i dilerow pęki, udajmy sie do ktoregos dla zachety, Moze raz moze dwa dzis ta noc bedzie przewachana. A że Zorg admin nasz, luzu potrzebuje, to i dla niego kreske mefy sie przygotuje. Może nie rymuje jak kula co daje fula, ale pod nocnym nie brak żula ! Także imprezy nadszedl czas wiec forum zegnamy was ! Dupy młode i whisky z lodem, to plan na dziś więc sobie nie myśl ! Od wieczora do rana ma być amfa przećpana Co prawda wiersza to nie przypomina...Ale jest wazelina Forum moje kochane jest już przegrane... Bo gdy KwiaT rymuje to stają wszyskie chuje... Pierwsze miejsce będzie moje, bo inaczej wam wpierdole ! -------------------- ok usuwam -.-
|
|
|
|
Fri, 11 Nov 2011 - 02:05
|
|
![]() Użytkownik Postów: 176 Komentarzy: 15 Thanks: 1 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 04 Aug 11 Forum Gold: 969.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
D2T wymiata skilem, Ariel nie wpadl tu na chwile ;] Jest już z nami te 3 lata Zorgu chętnie go wspomaga Posty, trade, i balangi Panny, piwko, trawka, szklanki xD Wóda leje sie litrami Diablo sypie itemami Bys nie przegiął z grą coś ci powiem jak dziś walczą gracze z nałogiem Jeden wyrzuca puszkę Coli, Bo go biały napis w oczy boli, Drugi wypił denaturat, Myśląc że wzmocnienia to mikstura Trzeci za jakiś kamień wymienia złoty pierścień mamy Twierdząc że w porównaniu do runy Jah jest gówniany xD Czwarty dziwi sie niemiłosiernie Że zabił dresa w PvP a on do ciała nawet nie biegnie Piąty śmierci sie nie boi, W końcu kieszonkowe i exp sie nadrobi ;] Szósty znany w okolicy Biega z siekierą po cmentarzu szukając orlicy Siódmy w sklepie mówi z przyzwyczajenia Offer Gold Need cos do jedzenia Ósmy zeszyt na lekcji nerwowo przegląda Tłumacząc że itemy identyfikuje i ogląda Jego kumpel dziewiąty na przechodnia krzyczy że mu spier**ił z taxa i wielki admin się z nim policzy Dziesiąty z domu druszlak wynosi Twierdzi że to gozu hełm na trade dla koleżanki Zosi ;] Streszczać się muszę więc na koniec dopowiem Niech ci to granie w diabełka idzie na zdrowie Pamiętaj o życiu i pannach nie tych jpg. i gif. bo rozbieranie amazonki w grze do naga to straszny syf ;] Tekst troche o d2t i arielu i zorgu xD o kazdym wspominka ;] Ten post został edytowany przez MaXaerio: Fri, 11 Nov 2011 - 11:02 -------------------- ![]() DONATORS: - Gzelino (pare dobrych items ;]) THX! - Marianek (5FG) THX! - Suchy (5FG) THX! |
|
|
|
Fri, 11 Nov 2011 - 02:13
|
|
|
Ojciec Chrzestny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 5,733 Komentarzy: 534 Thanks: 1034 * Pieczęci: 2 * Status: Online Dołączył: 23 Oct 10 Forum Gold: 1,504.37 User: Pro Trader Gildia: BoB Ostrzeżenia: (0%)
|
Siedzi Ariel pod jabłonią wali konia lewą dłonią, potem ktoś do nas mówi, uważaj bo wystarczy jedna kropelusia by z Ariela zrobić już "Tatuśa" I gdy już stał się tatuśem, ktoś mu zarymował, "Gdy ci smutno, gdy ci źle, napisz do noska na gg ! :* :*
-------------------- Najwięcej fg:17,602.00
Guest Potrzebujesz pomocy pisz do mnie na pm Jeśli już pomogłem daj thxa |
|
|
|
Fri, 11 Nov 2011 - 08:51
|
|
![]() Użytkownik Postów: 145 Komentarzy: 15 Thanks: 3 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 02 Dec 10 Forum Gold: 1,700.00 Gildia: Golden Legion Ostrzeżenia: (10%)
|
Też dodam od siebie krotki jakis tekst. Poprostu na tym forum bardzo fajnie jest:) . Porzadni ludzie , przewaznie z wyjatkami , oraz Arielek jest tu długo z nami:) . 3 lata na forum już żeś tu sprostał , obyś i 5 lat albo i dłużej z nami został
-------------------- ![]() Love this dance!! |
|
|
|
Fri, 11 Nov 2011 - 10:03
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,107 Komentarzy: 11 Thanks: 49 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 19 Jun 09 Forum Gold: 623.19 User: Elitarny Gildia: TBF Ostrzeżenia: (0%)
|
*kategoria numer 3
*jeśli moje wielkie dzieło stanowi obrazę jakiejkolwiek osoby na tym forum, proszę aby ktoś z administracji je poprostu usunął Zorg już od rana, chce wpierdolić komuś bana, więc aby spełnić to zadanie, je pęto kiełbasy na śniadanie. Lecz miłościw waćpanie, po kiełbasie będzie sranie! Więc na próżno Twe staranie, lepiej zapomnij o banie. Licho wie co jeszcze się stanie, ale pamiętaj że najważniejsze jest w Diablo 2 Pan Zniszczenia granie. I odpuść sobie banem karanie, gdyż ten czas nigdy nie nastanie. -------------------- If you would be a fish, I would be a fish
|
|
|
|
Fri, 11 Nov 2011 - 13:35
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 465 Komentarzy: 14 Thanks: 19 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 10 May 09 Forum Gold: 0.62 User: Znany Gildia: BoB Ostrzeżenia: (0%)
|
To forum jest jak moja chatka w diablo
Zawszę chętnie tu powrócę nawet gdy mam problemy z przeglądarką Zorg na admina się nie nadaje Ale radzi sobie dobrze więc niech zostaje Ariel lubi rozdawać % W sumie mu się nie dziwie Cóż każdy polak lubi mieć w sobie ich odrobinę A gdy można się nimi podzielić chętnie się dzielimy Chociaż na forum fazy nam nie zrobią To procenty fajna rzecz Pamiętaj użytkowniku młody nie przekrocz magicznej bariery Cóż 100% to już nie są zwykle dobre maniery Konkurs ten nie dla mnie ale forum to lubię Zawsze to +1 do moich postów Rymować nie potrafię ani ładnie pisać Coś jednak napisałem lecz nie dla wygranej Gratuluje zwycięzcom ^^ -------------------- ![]() _http://free-minecraft.net/register?r=kermit |
|
|
|
Fri, 11 Nov 2011 - 14:54
|
|
![]() Ojciec Chrzestny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 6,656 Komentarzy: 120 Thanks: 401 * Pieczęci: 5 * Status: Offline Dołączył: 09 Feb 09 Forum Gold: 0.00 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
'Oda do Ariellości...'
Arielku, pijaku mój ty jesteś jak dziki nastrój Ile Cie trzeba cenić ten sie tylko dowie co Cie upije... Na forum 3 lata z nami a Zorg nie wytrzymuje już z murzynami Moderatora Ci daje i era banów nastaje... By wazeliny nie było końca Daj donejta boś dozorca 1 tysiac, co za żądza chce byc bogaty i iśc w strone słońca Arielku, pijaku mój ty jesteś jak dziki nastrój Ile Cie trzeba cenić ten sie tylko dowie co Cie upije... -------------------- |
|
|
|
Fri, 11 Nov 2011 - 21:38
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 870 Komentarzy: 6 Thanks: 49 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 13 Apr 09 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: FFA Ostrzeżenia: (90%)
|
Ariel Ariel tysiąc dni,
o enigmie sobie sni, Jednak eni nikt mu nie da, bo na d2traders bieda, Jest też Zorg co forum stworzył, Mase kasy w nie wyłożył, Hajs powoli zwraca się, Bo fg sprzedaje się Teraz tysiąc przelej grzecznie, Bo sie zrobi niebezpiecznie, Skonczysz jak Hanna Mostowiak, Z twarza w pudle, ręka w kuble, Invi system rozpierdala! Daj Aniusa i dolara -------------------- SYGNATURY NIE MA !
|
|
|
|
Fri, 11 Nov 2011 - 22:16
|
|
![]() Użytkownik Postów: 134 Komentarzy: 1 Thanks: 8 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 01 Apr 09 Forum Gold: 202.03 User: Nieznany Ostrzeżenia: (10%)
|
Temat:
* Moja osoba ( Ariel ) -------------------------- Znacie pewnego człowieka, on z procentem nie zwleka, chodzi oczywiście o Ariela, forumowego przyjaciela. Jest już z nami 3 lata, na forum szanujemy go jak brata, pewne do końca tu zostanie, nawet jeśli żaden Forum Gold mu się nie ostanie. Dlatego teraz piszę ten tekst, mocny jak na WuBeWu, każdy wie, że Ariel nigdy nie narzyga na bibie do zlewu, nawet na fazie, po wódzie i jointach, łapie się sedesu, zawodnik takiej chwały nie doczeka się swego kresu. "Po forach pisałem za tysiąc fg..", Arielek powinien wybrać właśnie mnie, bo kiedy Ariel wypisuje procenty, niczym pies mandaty, każdy zawija swoje sprzęty, Arielowi ogarnia bataty. Ariello nie ćpa, nie pali, nie pije, to żart, bez tego żaden człowiek nie przeżyje, tym bardziej Ariel, który Fetę wciąga nosem, po jednej kresce, na forum poczuwa się bossem. Bo kiedy Ariel gra w Diabolo, diabolo, ja skręcam dla nas bardzo grubego lolo, w ten tekst włożyłem wiele serca, Ariela za to musi uzbroić mego merca. Oto koło i anni ślij Panie, bo z nimi łatwiejsze jest granie, Wazeliny nie ma jak u Karola, bo u mnie alko, dragi i duża Cola. ----- Objaśnienia: - WBW (Wielka Bitwa Warszawska) - coroczna bitwa na freestyle, odbywa się w Warszawie - "Po forach pisałem za tysiąc fg" - aluzja do "Wehikułu Czasu" autorstwa Dżemu, gdzie było "Po knajpach grywałem za piwko i chleb.." - Diabolo, diabolo - aluzja do wypowiedzi ks. Natanka - koło - tysiąc (fg) - "Wazeliny nie ma jak u Karola" - Karola Sztrasburgera Dodam od siebie, że nieważne czy coś wygram, czy nie, to i tak dzięki, za to, że przy pisaniu tego tekstu miałem niezłą bekę Ten post został edytowany przez Nekros: Tue, 15 Nov 2011 - 17:43 -------------------- Bardzo Mile widziane THXy i Donaty ;)
Donators list: Dillion 0.03fg - Mój mistrz ;) |
|
|
|
Sat, 12 Nov 2011 - 18:56
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,064 Komentarzy: 116 Thanks: 88 * Pieczęci: 0 * Status: Online Dołączył: 20 May 09 Forum Gold: 8,179.74 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Ariel, hmm Ariel, coż to za osoba?
Zapewne jednego wku...a, drugiemu się podoba. Trzy lata na tym forum to nie lada gratka. I cóż dalej Arielu!? Następne trzy latka? Coż można napisać o tym d2t forum? Zapewne nic co przysporzy mu kworum. Strasznie wolne i muliste, Ale piękne i zajebiste. Ne włażę tu nikomu do tyłka Taka jest prawda i to nie pomyłka. Zorgu Zorgu you are fanny Na forum rządzą same barany W Tajlandii siedzisz kasiorę licząc Dziewki zabawiasz, tu nic nie pisząc. Przerwij zaraz tą rozpustę Bo to forum bedzie puste!! -------------------- |
|
|
|
Sun, 13 Nov 2011 - 18:15
|
|
|
FBI ![]() Użytkownik Postów: 628 Komentarzy: 0 Thanks: 12 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 03 Aug 08 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Kiedy Ariel Ciebie widze,
To na serce miód się leje Za to Zorg mi znanego dac nie chce, To nie lubię Go wielce Forum to lubię jak żadne inne, Bo tu ekipa jest jak nigdzie indziej, Shadow, marianek i inne mody, Lubie was wszystkich kochani moi, Trzy latka minęło Ci wczoraj kolego mój To dopiero początek twój Jeszcze pare w zanadrzu twoim Bez ciebie forum biedzie niczym O kurde ale wyskrobalem Ten post został edytowany przez Mody Dragon: Sun, 13 Nov 2011 - 18:16 -------------------- ![]() |
|
|
|
Sun, 13 Nov 2011 - 19:04
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,421 Komentarzy: 56 Thanks: 100 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 27 Jun 09 Forum Gold: 2,356.23 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Ariel Ariel co to będzie
stawia nam procenty wszędzie wytrzymuje z wariatami i 3 lata jest już z nami. Sam procentem też nie gardzi dobrze, że nie tyka gandzi czasem browar, czasem wóda gdzieś mu się załapać uda. Ta strofa będzie o goldzie szykuj więc talary lordzie zaraz przelew na me konto potem zmykam do Toronto. Będę multimiliarderem zrównam wasze rymy z zerem, słodko te wersy oceńcie moje starania doceńcie. -------------------- Jeżeli uważasz, że Ci pomogłem daj thx'a. |
|
|
|
Tue, 15 Nov 2011 - 09:43
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Junior Moderator Postów: 1,685 Komentarzy: 0 Thanks: 119 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 13 Apr 09 Forum Gold: 3,380.74 User: Mediator Gildia: Brak
|
Mały mix ode mnie
Kilka zdań o forum: Nie czas na spanie! Czujesz się zmęczony? Bierz się za postowanie! A może zostaniesz wyręczony? To d2traders forum, Pełne ludzi grono Chcesz do nas dołączyć? Witamy Cię srogo, Ariel regulaminem katuje, Warnuje chędogo Tu się non-stop handluje, Znajdziesz to czego szukasz, Lecz jak spam zakotłuje, Moderatora nie oszukasz! Venom Pozdrowienia Arielu!! Ten post został edytowany przez Venom: Tue, 15 Nov 2011 - 09:52 -------------------- ![]() 1st.BuBu 501.00 FG 2nd.marianek 500.00 FG 3rd.swieczka 201.00 FG |
|
|
|
Wed, 16 Nov 2011 - 07:20
|
|
|
Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Moderator Postów: 3,469 Komentarzy: 251 Thanks: 468 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 11 Nov 08 Forum Gold: 0.00 User: Trusted Gildia: GL
|
Konkurs dobiegł konca !
Wyniki zostaną ogłoszonę okolo godziny 18 ! W tym czasie trza upolowac Dc oraz uberka zrobic -------------------- ![]() Guest Spotkałeś Skurwysynów z powieści grozy ! To Moderatorzy z najbardziej krwawego forum! Kochamy mocno a świat naszym przyjacielem ! Wrocławską wiosną z Zorga groznych min sie smieję ! :D |
|
|
|
Wed, 16 Nov 2011 - 20:36
|
|
|
|
Konkurs dobiegł konca ! Wyniki zostaną ogłoszonę okolo godziny 18 ! W tym czasie trza upolowac Dc oraz uberka zrobic Piersze miejsce : Kwiat Drugie miejsce : CrysisAngel Trzecie miejsce : Venom -------------------- ![]() Guest Spotkałeś Skurwysynów z powieści grozy ! To Moderatorzy z najbardziej krwawego forum! Kochamy mocno a świat naszym przyjacielem ! Wrocławską wiosną z Zorga groznych min sie smieję ! :D |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Tuesday, 22 May 2012 - 12:29 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||