Jak wezwać Mediatora
![]() ![]() |
Jak wezwać Mediatora
sob, 14 mar 2009 - 12:35
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Admin Postów: 3,285 Komentarzy: 1 Thanks: 79 * Pieczęci: 0 * Status: Online Dołączył: 11 mar 08 Forum Gold: 62,197.99 User: Trusted Gildia: Diabły
|
Mediator jest zaufaną osobą która może pomóc ci przeprowadzić handel .
Jeżeli chcesz być w 100% pewien że wszystko bedzie w porzadku wezwij Mediatora Co powinieneś zrobić jeżeli chcesz Medi trade? Wyślij prywatną wiadomość do Mediatora że potrzebujesz pomocy, wliczając : * Link do tematu z ofertą przedmiotu * Link do profilu drugiego użytkownika * Nazwa gry/ hasło / bramka / softcore / hardcore / Postacie Rankingowe (ladder) / Non-ladder Kiedy Mediatorpojawi się w grze, wyśle do ciebie wiadomość informujące o jego nazwie konta oraz postaci. Pamiętaj, że jak wzywasz Mediatora, dwóch graczy musi być na grze Jeżeli Mediator jest dostępny na gg po prostu go poinformuj ze potrzebujesz medi trade. Wyelminuje to możliwe czekanie na odzew przez prywatne wiadomości. Kiedy będziesz w grze zawsze sie przedstawiaj nickiem który masz na forum d2traders i jaki item handlujesz np: " zorg here 2 ists vs 17 fg each " Jeżeli nie ufasz innemu użytkownikowi zawsze używaj opcji "print screen" w grze aby mieć dowody jeżeli coś by się stało Pamiętaj że mediator musi zawsze wysłać do ciebie prywatną wiadomość na forum aby określić swoją tożsamość. Poinformuje cię o swojej nazwie postaci oraz grę na której się znajduje. -------------------- ![]() Noc posubna maz. pyta sie zony - Kochanie, nigdy nie rozmawialismy na takie tematy, ale... powiedz ilu miaas facetow przede mna? - 3....a nie sorry 9, przypomniala mi sie jedna akcja. |
|
|
|
czw, 12 lis 2009 - 10:48
|
|
![]() Boss mafii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Global Moderator Postów: 5,341 Komentarzy: 154 Thanks: 639 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 18 mar 09 Forum Gold: 6,138.00 User: Trusted Gildia: BoB
|
Witam
kiedy bedziesz potrzebowac Mediatora wyslij PMke do Mnie lub napisz na GG podajac: link do profilu drugiego uzytkownika link do tematu nazwe gry haslo bramke typ gry SC/HC LD/NLD w odpowiedzi ode mnie dostaniesz: nazwe acc i postaci ktora wejde na gre
Ten post został edytowany przez Shadowlord: pią, 21 maj 2010 - 14:24 -------------------- Guest Need help? Pm Me ;) |
|
|
|
pią, 16 kwi 2010 - 13:45
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,154 Komentarzy: 0 Thanks: 27 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 26 lis 08 Forum Gold: 52.28 User: Trusted Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Need pomocy Mediatora? Nic łatwiejszego , jestem do twojej dyspozycji
Jedyne co musisz zrobić to wysłać do mnie PM który zawierać będzie : - link do tematu - link do profili osób potrzebujących pomocy mediatora - nazwe gry haslo bramke typ gry SC/HC LD/NLD A w odpowiedzi dostaniesz moje dane tj nazwa postaci i konta którym wejde na gre ;d Pozdrawiam rage_hoy -------------------- ![]() |
|
|
|
pią, 16 kwi 2010 - 14:54
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Żołnierz Na Emeryturze Postów: 3,507 Komentarzy: 20 Thanks: 544 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 03 sie 09 Forum Gold: 16,000.00 User: Mediator Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Potrzebujesz Mediatora?
Boisz sie ze mozesz zostac oszukany? 100% pewnosci to Medi Trade. Co powinieneś zrobić? Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość, która będzie zawierać:
W odpowiedzi dostaniesz ode mnie PM z nazwa mojego acc oraz nazwa postaci jaka będę pomagał w trade. Jeżeli jestem: Online - pisz zawsze pomogę, wystarczy kliknąć: Kliknij Tutaj! Ten post został edytowany przez Makaveli: czw, 06 sty 2011 - 00:03 -------------------- Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale... |
|
|
|
pią, 29 paź 2010 - 13:00
|
|
|
Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Moderator Postów: 3,406 Komentarzy: 249 Thanks: 464 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 11 lis 08 Forum Gold: 42.66 User: Trusted Gildia: GL
|
Witaj Potrzebujesz Mediatora do Trade ? Chcesz byc pewien , ze nie stracisz Forum Gold badz Itemu ? Wystarczy PM do mnie ! PM musi zawierac : *link do tematu z ofertą przedmiotu - usługi *link do profilu drugiego użytkownika *nazwę gry + hasło + bramka [ softcore - hardcore - gra rankingowa (ladder) - nierankingowa (non-ladder) ] W odpowiedzi dostaniesz : * konto którym wejde * nazwe Mojej postaci Nie boj sie napisac w tej sprawie ! nie gryze tylko pomagam pozdrawiam AriellO Ten post został edytowany przez AriellO: sob, 30 paź 2010 - 01:55 -------------------- ![]() Guest Spotkałeś Skurwysynów z powieści grozy ! To Moderatorzy z najbardziej krwawego forum! Kochamy mocno a świat naszym przyjacielem ! Wrocławską wiosną z Zorga groznych min sie smieję ! :D |
|
|
|
wto, 16 lis 2010 - 14:32
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 3,684 Komentarzy: 15 Thanks: 6 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 01 gru 08 Forum Gold: 8,215.00 User: V.I.P Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Jak szukasz wsparcia przy Trade lub rozwiazania jakiegos problemu
smialo pisz do mnie -------------------- Pozdawiam greg13
Jeśli moja oferta ci odpowiada napisz zawsze PM lub na GG DZIEKUJE I prosze nie dawac mi THX :) lepiej napisz miłego komenta |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | | Aktualny czas: sobota, 11 luty 2012 - 13:14 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||