Jak uruchomić 2x d2 bez ryzyka o ban.| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
Jak uruchomić 2x d2 bez ryzyka o ban.
Mon, 23 Feb 2009 - 21:48
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 299 Komentarzy: 0 Thanks: 9 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 31 Jan 09 Forum Gold: 10.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Witam, na początku chciałbym powiedzieć, że nie pierwszy wpadłem na ten pomysł, ja to tylko rozpowszechniam dla D2Traders.eu, poza tym, nie zrobiłem zwyczajnie kopiuj i wklej, tylko napisałem to od zera, i dałem własne zrzuty ekranu, więc nie można tego uznać za plagiat.
1. Sandboxie(czyli to czym uruchomimy 2xd2) 2. Instalacja & Podmiana klucza. 3. Przypisanie skrótu (coś, czego u konkurencji nie mieli) 4. Uruchomienie. 5. Zakończenie. 1. Sandboxie jest to program do ochrony przeglądarki, ale jak widzimy, można go użyć także w inny sposób. Kliknij aby pobrać 2. Zainstalować trzeba w ten sposób : a) Najpierw kopiujemy folder z diablo : ![]() ![]() Następnie podmieniamy klucz za pomocą programy : d2key changer. Kliknij aby pobrać Teraz trzeba podmienić CD-Key, korzystamy z programu D2KeyChanger. Klikasz w MODIFY ORGINAL CDKEY. Resztę robisz tak jak poniżej. ![]() No, to podmianę klucza mamy z głowy 3. Przypisanie skrótu. Gdy jesteśmy na pulpicie, kopiujemy plik "game.exe" i wklejamy na pulpicie, a następnie otwieramy, po otwarciu wygląda tak : ![]() w target ( w waszym wypadku CEL ) wpisujemy miejsce gdzie jest nasz folder z diablo, na końcu folderu z dopiskiem game.exe. w Start In ( w waszym wypadku zacznij w ) wpisujemy miejsce gdzie jest nasz folder z diablo, bez dopisku game.exe. 4. Uruchomienie. Na pierwszą ikonkę klikamy standardowo 2x razy LPM, a na drugą klikamy ppm i klikamy "Uruchom w piaskownicy" : ![]() 5. Jest to program, który W OGÓLE nie ingeruje w grę, i nie zapisuje się w niej pamięci, NIGDY nie dostaniecie za niego bana. PAMIĘTAJCIE, ŻE MUSICIE MIEĆ WŁĄCZANY PROGRAM SANDBOXIE. Postaram się aktualizować link do tego programu, chociaż uważam, że powinien on znaleźć miejsce w naszym DOWNLOADZIE i żebyście mogli pobierać go stamtąd. Jeżeli uważacie, że na prawdę wam pomogłem, zawsze możecie dać mi symbolicznego THX'a w ramach podziękowań, Proszę także o NIESPAMOWANIE, w temacie, jeżeli macie jakiś problem z uruchomieniem, piszcie w temacie, podziękowania składać na PM, nie w temacie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Aby otworzyć więcej kopii diablo, trzeba zrobić wszystko jeszcze raz, i zrobić nową piaskownicę, lecz trzeba mieć orginalną wersję SandBoxa, możemy ją pobrać z rapida albo warezów, wujek GOOGLE także nie gryzie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zastrzegam sobie prawa do rozpowszechniania na inne fora. Chcesz to gdzieś wkleić ?? PM ME. Poradnik napisał RaQ, dla D2Traders.eu - Dziękuje. Ten post został edytowany przez Zorg: Tue, 24 Feb 2009 - 12:25 -------------------- Mówią, Jezus Maria ten Raku to wariat, pi..doli sąd, koszary i komisariat. |
|
| |
| Następujący użytkownicy podziękowali za post: golfrik, Antifa, Jestem Hardkorem !, puksztus, szakal0007, ZeL0, Azeran, JzsQ, xxkamilxx, Bodek_2, keram1232, Mateuszekk, sMatthew, Arer, Damcio, NWBZ, kytorf, Timir, 16adas20, KwasekJumpen, sqbi, Kulawy, BranCo, grafik11, Zielony009, cl_ogar, tanisek, krzychu, Kolos234, Canon1449, Makaveli, jooncio, Kipcio, Raphii, Jarmu, marlo19tg, Armek, Sinner, Ravenscar, glonisko | |
Tue, 24 Feb 2009 - 13:27
|
|
|
Użytkownik Postów: 190 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 14 Nov 08 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (50%)
|
zerznoles mi temat
sprawdzone chodzi Ten post został edytowany przez d2.domi: Tue, 24 Feb 2009 - 13:28 |
|
|
|
Tue, 24 Feb 2009 - 13:53
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 231 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 27 Oct 08 Forum Gold: 94.16 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
zerznoles mi temat sprawdzone chodzi z tą różnicą, że zaznaczył że to nie jego odkrycie, tylko udostępnia na tym forum ;> BTW. jak bardzo obciąża kompa takie 2x diablo? Ten post został edytowany przez dakmor: Tue, 24 Feb 2009 - 13:54 -------------------- |
|
| |
| Następujący użytkownicy podziękowali za post: | |
Tue, 24 Feb 2009 - 15:59
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 299 Komentarzy: 0 Thanks: 9 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 31 Jan 09 Forum Gold: 10.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Domi nie zarżnąłem, ja to widziałem już około 2-3 tyg temu ~~ tylko wczoraj się za to wziąłem, za to Ty jesteś kandydatem na kolejne 10%, bo jak chodzi to dobrze, wyraźnie jest tam napisane, że jak Ci nie chodzi to pisz w temacie, a nie pisze : jak co chodzi to se pospamuj i napisz że chodzi kozacko i w ogóle gozu jest... poza tym ja nie zerżnąłem od Ciebie tylko od CyberVirusa, bo ty skopiowałeś z jego tematu cały text, niestety screenów Ci, Quote i Emotek ci już nie przeniosło
-------------------- Mówią, Jezus Maria ten Raku to wariat, pi..doli sąd, koszary i komisariat. |
|
| |
Thu, 26 Feb 2009 - 09:20
|
|
|
Odwrócony ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 1,090 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 06 May 08 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (100%) ![]()
|
mi kurde niechce chodzi podmienilem CD key na inni i nic :/
-------------------- |
|
|
|
Sat, 28 Feb 2009 - 21:47
|
|
|
jeżeli innym chodzi, a tobie nie, to znaczy, że sobie nie umiesz z tym poradzić, więc, próbuj do skutku, bo mi też nie chodziło na początku ~~
-------------------- Mówią, Jezus Maria ten Raku to wariat, pi..doli sąd, koszary i komisariat. |
|
|
|
Mon, 02 Mar 2009 - 00:28
|
|
|
Odwrócony ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 1,090 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 06 May 08 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (100%) ![]()
|
juz rozkminione ^^
dzieki za wstawke -------------------- |
|
|
|
Tue, 03 Mar 2009 - 21:08
|
|
![]() Użytkownik Postów: 9 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 18 Feb 09 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Jest super i działa
I żeby to nie był spam dodam, że przydało by się zaktualizować link do pobrania d2key changer, bo musiałem się nieźle naszukać |
|
|
|
Wed, 04 Mar 2009 - 14:39
|
|
|
|
|
|
Wed, 04 Mar 2009 - 14:55
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,967 Komentarzy: 30 Thanks: 27 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 14 Jan 09 Forum Gold: 2,388.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Działać działa bez problemów. Wszystko OK
-------------------- Potrzebujesz pomocy z programem do Diablo II ? Pisz
|
|
|
|
Wed, 04 Mar 2009 - 15:29
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 519 Komentarzy: 8 Thanks: 3 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 18 Feb 09 Forum Gold: 180.00 User: Nieznany Gildia: Next Generation Ostrzeżenia: (0%)
|
Na 100% jest to bezpieczne ?
-------------------- ![]() |
|
|
|
Wed, 04 Mar 2009 - 15:34
|
|
|
przeczytaj swoje pytanie 15 razy i sobie sam odpowiedz na to pytanie, no jak to nie ma nic związanego z d2 to raczej bezpieczne, bo używam tego 1miech, i jakoś bana nie mam.
|
| |
Thu, 12 Mar 2009 - 21:49
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 732 Komentarzy: 0 Thanks: 4 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 11 Aug 08 Forum Gold: 342.00 User: Znany Gildia: VIP 1 Shot Ostrzeżenia: (0%)
|
RaQ ale postacie musza być z 2 różnych kont nie ??
|
|
|
Thu, 12 Mar 2009 - 21:52
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 3,480 Komentarzy: 32 Thanks: 105 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 19 May 08 Forum Gold: 83.31 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
BTW. jak bardzo obciąża kompa takie 2x diablo? Zalezy jakiego masz sprzeta. Ja mam Ram 512 GE Force 5500 FX i inne crapy z 2003 roku i komp chodzi jak normalnie, ale net slabo bo mam zjebanego -------------------- ![]() |
|
|
|
Thu, 12 Mar 2009 - 23:29
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,384 Komentarzy: 11 Thanks: 9 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 21 Aug 08 Forum Gold: 1,250.67 User: Znany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
This limit is reached.
Dajcie na inne serwery. -------------------- |
|
|
|
Fri, 13 Mar 2009 - 20:43
|
|
|
This limit is reached. Dajcie na inne serwery. akutualizacja linka, łapcie : http://rapidshare.com/files/208855155/d2keychanger.zip.html A co do aserta, Nie koniecznie -------------------- Mówią, Jezus Maria ten Raku to wariat, pi..doli sąd, koszary i komisariat. |
|
|
|
Fri, 13 Mar 2009 - 21:57
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 240 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 25 Oct 08 Forum Gold: 37.10 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Jestem zmeczony plz niech ktos poda link do tego sandbox...
-------------------- N bonera na ute lub leecha x2 pisz!
ONDAL I ANNI NIE KRADNA EXPA, tylko zwiększają zdobytego przez nas. |
|
|
|
Fri, 13 Mar 2009 - 23:01
|
|
|
Do sandboxa jest, a do changera jest zaktualizowany, podałem link ponad Twoim postem.
|
| |
Sat, 14 Mar 2009 - 20:24
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,384 Komentarzy: 11 Thanks: 9 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 21 Aug 08 Forum Gold: 1,250.67 User: Znany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Ok , działa , thx leci.
Ten post został edytowany przez stefan: Sat, 14 Mar 2009 - 20:24 -------------------- |
|
|
|
Sat, 14 Mar 2009 - 22:17
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 3,480 Komentarzy: 32 Thanks: 105 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 19 May 08 Forum Gold: 83.31 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Wszystko w pelni dziala, dzieki ;p
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Tuesday, 22 May 2012 - 12:22 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||