JEDYNY TAKI KONKURS| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. Nowy baner na forum d2traders |
![]() ![]() |
JEDYNY TAKI KONKURS
Tue, 22 Mar 2011 - 17:48
|
|
|
Użytkownik Postów: 39 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 25 Dec 10 Forum Gold: 137.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Ogłaszam konkurs.
Za każdą osobę która się zarejestruje pod tym linkiem http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=aqq dostanę 1.25 $. Za każdą rejestrację dam THX. Jeżeli ktoś ma moźliwość zmiany IP może rejestrować się kilka razy POD TYM LINKIEM A NIE INNYM. Dam wtedy kilka THX. Po rejestracji poinformujcie mnie o tym i podajcie swój link! Jeżeli nie wiecie jak się można zarejestrować to klikacie CREATE A FREE ACCOUNT i podajecie nick, e-mail , itp. Możecie również i wy zarabiać przez tą stronkę, potem przelewacie na www.paypal.pl i możecie używać! Gdy uzbiera się 50 $ dam całe moje FG temu kto najwięcej razy się zarejestruje. Rejestracja zajmuje 10 sekund! Miłego konkursu! Ten post został edytowany przez kaczken: Tue, 22 Mar 2011 - 17:57 |
|
|
|
Tue, 22 Mar 2011 - 20:37
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 580 Komentarzy: 56 Thanks: 95 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 28 Mar 10 Forum Gold: 0.00 User: Znany Gildia: FFA Ostrzeżenia: (0%)
|
to jest scam, kiedyś kolega mnie prosił o to, ale potem okazuje się, że to jest scam, więc nie radzę
|
|
|
|
Tue, 22 Mar 2011 - 23:38
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,384 Komentarzy: 11 Thanks: 9 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 21 Aug 08 Forum Gold: 1,250.67 User: Znany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Dawanie po kilka thx jest zabronione na tym forum.
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Tuesday, 22 May 2012 - 12:16 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||