Dlaczego| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. |
![]() ![]() |
Dlaczego
Sat, 07 May 2011 - 18:55
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Moderator dyskusji Postów: 2,403 Komentarzy: 37 Thanks: 82 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 27 Apr 09 Forum Gold: 43.98 User: Elitarny Gildia: FFA Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Ta strategia nie ma pieczęci? http://forum.d2traders.pl/Dual-Elemental-T...vP-t133886.html
Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że to najlepsza strategia na tym forum a wstydem jest, że nie ma pieczęci. Taka jest prawda i trzeba to przyznać. Ludzie dostają pieczęcie za byle co a za taką ilość pracy chłopak nie dostał niczego :< |
|
|
|
Sat, 07 May 2011 - 23:04
|
|
![]() Ojciec Chrzestny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 6,336 Komentarzy: 278 Thanks: 2037 * Pieczęci: 6 * Status: Offline Dołączył: 11 Oct 09 Forum Gold: 1,916.00 User: Trusted Gildia: BvB Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Ta strategia nie ma pieczęci? http://forum.d2traders.pl/Dual-Elemental-T...vP-t133886.html Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że to najlepsza strategia na tym forum a wstydem jest, że nie ma pieczęci. Taka jest prawda i trzeba to przyznać. Ludzie dostają pieczęcie za byle co a za taką ilość pracy chłopak nie dostał niczego :< No z tym byle co to bym sie klocil...bo to forum jest do trejdowania przedewszystkim! i jak ktos ma 2 miechy logow z trejdu to mu sie nalezy ta pieczec Colarz..wiec?!? Btw z tego co wiem to on nie pisal prosby w temacie o pieczec za ta strategie wiec wtf?? jestes jego adwokatem??? niech sam sie wypowie..widocznie mu nie zalezy... -_- Ten post został edytowany przez BuBu: Sat, 07 May 2011 - 23:05 -------------------- Pomogłem, doradziłem...?!? Daj thxa lub komenta, link w profilu ;)
Chcesz zagrać BvB AoW lub FFA lub BvA - pm me :) ![]() ![]() |
|
|
|
Sat, 07 May 2011 - 23:11
|
|
|
Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Moderator Postów: 3,469 Komentarzy: 251 Thanks: 468 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 11 Nov 08 Forum Gold: 0.00 User: Trusted Gildia: GL
|
dla mnie strategia fajna dobrze zrobiona idealny opis walk ze ss !!
pieczec sie nalezy ale to wlasciciel powienien prosic o pieczecie . x) -------------------- ![]() Guest Spotkałeś Skurwysynów z powieści grozy ! To Moderatorzy z najbardziej krwawego forum! Kochamy mocno a świat naszym przyjacielem ! Wrocławską wiosną z Zorga groznych min sie smieję ! :D |
|
|
|
Sun, 08 May 2011 - 11:49
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Moderator dyskusji Postów: 2,403 Komentarzy: 37 Thanks: 82 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 27 Apr 09 Forum Gold: 43.98 User: Elitarny Gildia: FFA Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
|
|
|
|
Sun, 08 May 2011 - 19:32
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Admin Postów: 3,326 Komentarzy: 1 Thanks: 83 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 11 Mar 08 Forum Gold: 10,943.99 User: Trusted Gildia: Diabły
|
Bo nie została zgłoszona przez właściciela
-------------------- ![]() Noc posubna maz. pyta sie zony - Kochanie, nigdy nie rozmawialismy na takie tematy, ale... powiedz ilu miaas facetow przede mna? - 3....a nie sorry 9, przypomniala mi sie jedna akcja. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Friday, 18 May 2012 - 03:12 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||