Diablo II- Niekończąca się opowieść| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. |
![]() ![]() |
Diablo II- Niekończąca się opowieść
Sun, 04 Dec 2011 - 10:15
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Moderator dyskusji Postów: 2,403 Komentarzy: 37 Thanks: 82 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 27 Apr 09 Forum Gold: 43.98 User: Elitarny Gildia: FFA Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Diablo II jest grą z przeszło 10 letnią tradycją wciąż zrzeszającą spore grono odbiorców. Gracze nie zważając na grafikę, ociężały system i nie oszukujmy się po prostu na wiekowość gry wciąż nie potrafią się od niej oderwać. I takie pytanie które mnie naszło dziś- co was trzyma przy tej grze? PvP którego nie ma nigdzie indziej w takiej postaci? Możliwość zarobku? Ludzie, klimat? A może coś innego? Dawać!
|
|
|
|
Sun, 04 Dec 2011 - 10:46
|
|
|
Użytkownik Postów: 74 Komentarzy: 0 Thanks: 4 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 04 Feb 10 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
bardzo ciekawe pytanie
myślę ,że... i doskonałe pvp, i świetny klimat, sentyment itp... jednak najbardziej mnie wciąga tutaj to, że wykształciło się w diablo coś na kształt rynku ^^ wiadomo co ile kosztuję, są różne "formy płatności" itp... handel w d2 jest bardzo wciągający trzyma mnie też sama satysfakcja.. np. ze zdobycia jakiegoś świetnego itemu, albo pokonanie kogoś na duelu.. nie sposób odpowiedzieć jednoznacznie na to pytanie ^^ Diablo po prostu jest bardzo uzależniające... |
|
|
|
Sun, 04 Dec 2011 - 10:58
|
|
|
FBI ![]() Użytkownik Postów: 251 Komentarzy: 11 Thanks: 11 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 04 Feb 09 Forum Gold: 32.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
kogo obchodzi grafika. to nie grafika jest najważniejsza w grach, tylko klimat. i właśnie on mnie trzyma w d2. no i w pewnej mierze też handel i sposób zarobku ;) podoba mi się że są takie fora jak d2t ponieważ to łączy ludzi i pozwala na naprawdę ciekawą grę . ;]
-------------------- D2TRADERS.PL RLZ !! : - ] |
|
|
|
Sun, 04 Dec 2011 - 11:34
|
|
|
Na Odwyku Postów: 14 Komentarzy: 0 Thanks: 2 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 03 Dec 11 Forum Gold: 10.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
System pvp, ktory wrecz idealnie laczy w sobie refleks, taktyke i wiedze o mechanice gry. Do tego pvp w d2 jest bardzo czytelne, mapa jest plaska, postacie sa jednakowej wielkosci dzieki czemu widac co sie dzieje i mozna sie skupic na samej rozgrywce. To co mnie denerwuje w nowszych grach to te wszystkie efekty specjalne, uksztaltowanie terenu i inne cuda przez ktore na ekranie panuje ogromny burdel.
System walki stanowi taka kompletna, logiczna calosc, ze po jego opanowaniu wszystkie inne gry wydaja sie kalekie. |
|
|
|
Sun, 04 Dec 2011 - 12:32
|
|
|
Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Moderator Postów: 3,469 Komentarzy: 251 Thanks: 468 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 11 Nov 08 Forum Gold: 0.00 User: Trusted Gildia: GL
|
Jako ze nie jestem zadowowcem w rozgrywkach PvP to lubie czasem wejsc na dia i popykac PvP
Zarobek hmm.. od czasu do czasu wejde cos popykac badz puscic bota.. BArdziej na diablo trzyma mnie chec pomagania innym graczom JEdnak przy diabełku trzyma mnie najbardziej to forum i gdy jest sie codziennie na forum nie ma mozliwosci nie grania w ta jakze wspaniala gre -------------------- ![]() Guest Spotkałeś Skurwysynów z powieści grozy ! To Moderatorzy z najbardziej krwawego forum! Kochamy mocno a świat naszym przyjacielem ! Wrocławską wiosną z Zorga groznych min sie smieję ! :D |
|
|
|
Sun, 04 Dec 2011 - 13:15
|
|
|
Członek mafii ![]() ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 2,616 Komentarzy: 18 Thanks: 12 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 02 Mar 09 Forum Gold: 0.15 User: Elitarny Gildia: BoB Ostrzeżenia: (80%) ![]()
|
Podoba mi się ten temat który pewnie zostanie zaraz zamknięty przez Wuja bo to +1. No ale niech będzie.
Podoba mi się klimat tej gry. Jest dużo polaków i polski czat. Chuj z tym ze każdy szuka okazji żeby kogoś okraść ale pomijając fakt. Jak to powiedział jeden z przedmówców pvp w tej grze jest wyjątkowe bo nie ma burdelu. Dlatego mnie do tej gry ciągnie. A handel jak handel. -------------------- ok usuwam -.-
|
|
|
|
Sun, 04 Dec 2011 - 13:16
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() PvP Moderator Postów: 1,563 Komentarzy: 100 Thanks: 222 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 18 Sep 09 Forum Gold: 0.00 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
PvP Pcl
Ten post został edytowany przez muzyka: Sun, 04 Dec 2011 - 13:16 -------------------- ![]() Dru ele / Ama bow PCL Player |
|
|
|
Sun, 04 Dec 2011 - 14:41
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,387 Komentarzy: 146 Thanks: 247 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 20 May 10 Forum Gold: 0.00 User: Znany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
mnie trzyma jeszcze tylko pvp, ale te lagi, które dziś mieliśmy z bartkiem horror w biały dzień >.<
-------------------- My GG 12695912 Często niewidoczny :)
|
|
|
|
Sun, 04 Dec 2011 - 15:40
|
|
|
Użytkownik Postów: 101 Komentarzy: 4 Thanks: 1 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 20 Jan 11 Forum Gold: 123.50 User: Nieznany Ostrzeżenia: (10%)
|
Mnie w D2 trzyma praktycznie wszystko bo wszystko mi sie w tej grze podoba
Nic tylko Świtna gra na wieki |
|
|
|
Tue, 06 Dec 2011 - 23:25
|
|
|
Użytkownik Postów: 40 Komentarzy: 0 Thanks: 1 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 03 Dec 11 Forum Gold: 65.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (10%)
|
d2 i cs 1.6 4 life ofc
///Śliczny spam w dyskusjach, widziałem, że dostałeś już swoje 10 % więc będę dziś miły, w każdym razie będę pierwszym który postawi się jeśli będziesz miał dostać 50 fg. Każdy kolejny idiotyczny twój post w tym dziale nagrodzę po 20 %. /// Colarz Ten post został edytowany przez Colarz: Wed, 07 Dec 2011 - 08:07 -------------------- ![]() |
|
|
|
Wed, 07 Dec 2011 - 13:22
|
|
|
FBI ![]() Użytkownik Postów: 424 Komentarzy: 34 Thanks: 137 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 29 Jul 11 Forum Gold: 79.00 User: Nieznany Gildia: IB Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Tak to jest prawda gra 11letnia ja ciągle w to gram. Kochane początki na singlu kiedy to robiło się uniwersalną czarodziejkę na wszystko. A co mnie trzyma? Sentyment do tej gry. W Diablo zacząłem grać kiedy tylko weszło na polski rynek. Z tatą często się kłóciliśmy ja chciałem grać to on grał akurat w diablo. Ale żeby coś więcej to sam nie wiem. Zarobkować nie zarobkuje dzięki grze. Każdy sezon laddera zaczynam sam więc ludzie też nie. Pozostaje tylko sentyment i zamiłowanie do tej gry
-------------------- OK now stop... HAMMER TIME! |
|
|
|
Wed, 07 Dec 2011 - 18:09
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,825 Komentarzy: 71 Thanks: 161 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 21 Feb 09 Forum Gold: 3,783.00 User: Trusted Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Mógłbym powiedzieć że Diabełek trzyma mnie przy sobie tylko dlatego że jednak można na tym coś zarobić, ale to nie prawda, to nie jedyna rzecz. Po prostu ta gra a w sobie to coś, coś to bardzo nam się spodobało przy pierwszym spotkaniu i tkwi to w nas do teraz, co prawda już nie w takim stopniu ale jednak
ps. świetnie zatytułowany temat /// Tak dla przypomnienia to wszystko co robię jest świetne ;) ^^ /// Colarz Ten post został edytowany przez Colarz: Wed, 07 Dec 2011 - 19:34 -------------------- |
|
|
|
Tue, 13 Dec 2011 - 08:26
|
|
![]() Ojciec Chrzestny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 6,913 Komentarzy: 1576 Thanks: 1882 * Pieczęci: 6 * Status: Offline Dołączył: 20 Apr 09 Forum Gold: 11,837.00 User: Trusted Gildia: BH Ostrzeżenia: (0%)
|
Mnie trzyma przy DIA juz tylko to forum bo mozna tutaj pogadac i pozartowac z ciekawymi osobowosciami
ale moze kiedys jeszcze wroce do grania i zarabiania FG's -------------------- ![]() Jeśli pomogłem - mile widziany THX lub koment ;p Jestem online -->> PM = szybki trade / pomoc :) |
|
|
|
Sat, 17 Dec 2011 - 17:22
|
|
|
Użytkownik Postów: 17 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 17 Dec 11 Forum Gold: 40.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Hm postacie PvP vs PvM
/// Ostrzegam za spam jako iż jesteś nowy na forum- kolejny post w celu nabicia fg za posty w dyskusjach odpowiednio nagrodzę. /// Colarz Ten post został edytowany przez Colarz: Sat, 17 Dec 2011 - 17:32 -------------------- ![]() |
|
|
|
Sat, 17 Dec 2011 - 17:39
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,427 Komentarzy: 22 Thanks: 85 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 06 Aug 09 Forum Gold: 0.00 User: Znany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Diablo II jest pełne masońskich symboli.
Nie zważając uwagi na znaki możemy się podświadomie uzależnić... A tak na serio To zajebista gra co tu dużo gadać. Jak już się zaczęło, zawsze będzie się w nią grać. Każdy wraca do tej gry, prędzej czy później ... -------------------- ![]() soul>body |
|
|
|
Sun, 18 Dec 2011 - 13:22
|
|
|
Użytkownik Postów: 10 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 18 Dec 11 Forum Gold: 110.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Nie wiem co mnie trzyma ale Diablo łączy pokolenia po 4 letniej przerwie zacząłem znowu grać razem z córką któą kiedyś zaniedbywałem troche poprzez diablo właśnie
|
|
|
|
Mon, 09 Jan 2012 - 20:10
|
|
|
Na Odwyku Postów: 10 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 09 Jan 12 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (20%)
|
HGYUJB
to juz jest przegina 10% za spam! Ten post został edytowany przez Wujo Kluky: Tue, 10 Jan 2012 - 10:33 |
|
|
|
Thu, 12 Jan 2012 - 21:48
|
|
|
Na Odwyku Postów: 21 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 12 Jan 12 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
hehh pamiętam moje pierwsze zderzenie z tą grą najpierw polecił mi ja kolega dobra pobrałem pirata jak szybko pobrałem tak wywaliłem gdy zobaczyłem na grafike nawet nie zacząłem grac. potem u tego samego kolegi spotkałem się znowu z diablo lecz wtedy zobaczyłem walkę i DYNAMIKE potem grałem do 20 lvl na singlu ale coś mi się tam popsuło przestałem grac , aż do czasu gdy kopiłem sobie oryginał i battle.net od tej pory do teraz gram w diablo
|
|
|
|
Sun, 15 Jan 2012 - 01:09
|
|
![]() Użytkownik Postów: 122 Komentarzy: 1 Thanks: 4 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 14 Jan 12 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
hehh pamiętam moje pierwsze zderzenie z tą grą najpierw polecił mi ja kolega dobra pobrałem pirata jak szybko pobrałem tak wywaliłem gdy zobaczyłem na grafike nawet nie zacząłem grac. potem u tego samego kolegi spotkałem się znowu z diablo lecz wtedy zobaczyłem walkę i DYNAMIKE potem grałem do 20 lvl na singlu ale coś mi się tam popsuło przestałem grac , aż do czasu gdy kopiłem sobie oryginał i battle.net od tej pory do teraz gram w diablo A ja pamiętam moje - Bracia kazali mi grać w Diablo, inaczej nie będę w nic grać, hehe. Protestowałem, nie podobało mi się itd. Później polubiłem, grałem Amazonką na single. Pierwsza postać była straaasznie słaba. Baal'a na normie 2 godziny biłem na prawdę. Później już lepiej szło. Wprowadzili nowe patche. Zacząłem grać na BN i tak tu trwam do dziś ;) Trzymają mnie wspomnienia sprzed komputera, fabuła i klimat. -------------------- Bądź drugim, który mnie donatnie! - Dziękuję
Donate: 0.05 - ryba. Pomogłem? - Daj thx'a |
|
|
|
Sun, 15 Jan 2012 - 01:18
|
|
|
Użytkownik Postów: 14 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 11 Jan 12 Forum Gold: 94.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Ja jak pierwszy raz gralem to sie balem wyjsc z miasta..
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Friday, 18 May 2012 - 03:05 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||