DBAJ O PORZĄDEK| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. |
![]() ![]() |
|
Ocena
|
DBAJ O PORZĄDEK
Sun, 20 Sep 2009 - 19:30
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 3,684 Komentarzy: 15 Thanks: 6 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 01 Dec 08 Forum Gold: 8,215.00 User: V.I.P Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Po przeczytaniu swojego poprzedniego poradnika
http://forum.d2traders.pl/ZAMYKANIE-TEMATW-t48267.html doszedłem do wniosku ,że można było napisać coś więcej tak aby temat był do końca wyjaśniony . wiec zaczynamy Każdy stworzył ileś tematów i trudno jest po kilku dniach pamiętać jakie były i gdzie jest na to prosta rada wchodzimy w swój PROFIL i w lewej jego cześć rozwijamy menu takie jak na screenie ![]() następnie z rozwiniętego menu wybieramy opcje "Znajdź tematy użytkownika " Po kliknięciu na nią pojawi się nam strona ![]() gdzie widzimy tematy otwarte i tematy zamknięte lub przeniesione . Sprawdzamy, który temat jest już nam nie potrzebny i po otworzeniu postępujemy jak w tym temacie http://forum.d2traders.pl/ZAMYKANIE-TEMATW-t48267.html po zakończeniu Naszej ciężkiej pracy widzimy taki o to widok ![]() I teraz w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku możemy pisać nowe tematy lub isc na piwo Taka sytuacja miała miejsce kilka dni temu. I to by było na tyle w sprawie porządków na Naszym forum. Życzę mile spędzonego czasu na forum . Komentarze i thx-y mile widziane. -------------------- Pozdawiam greg13
Jeśli moja oferta ci odpowiada napisz zawsze PM lub na GG DZIEKUJE I prosze nie dawac mi THX :) lepiej napisz miłego komenta |
|
| |
| Następujący użytkownicy podziękowali za post: | |
Mon, 21 Sep 2009 - 11:37
|
|
![]() Ojciec Chrzestny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 6,913 Komentarzy: 1576 Thanks: 1882 * Pieczęci: 6 * Status: Offline Dołączył: 20 Apr 09 Forum Gold: 11,837.00 User: Trusted Gildia: BH Ostrzeżenia: (0%)
|
Teraz to już każdy uzytkownik forum który do tej pory nie wiedzial o tym jak zamykac temat lub nowi forumowicze napwno beda wiedzieli co i jak wszystko jest jasno wytłumaczone i pokazane
Masz thx'a ode mnie Pozdro Edwin -------------------- ![]() Jeśli pomogłem - mile widziany THX lub koment ;p Jestem online -->> PM = szybki trade / pomoc :) |
|
|
|
Mon, 21 Sep 2009 - 11:56
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 2,077 Komentarzy: 4 Thanks: 9 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 30 Mar 09 Forum Gold: 237.49 User: Znany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Ja osobiście pilnuję tego aby staare/nieaktualne już tematy natychmiast zamykać.
Dobrze że napisałeś ten poradnik bo zapewne jakaś część użytkowników o tym nie wiedziała lub nie pamiętała. A swoją droga to czy nie można by tego jakoś zautomatyzować, że np. temat po jakimś ustalonym okresie kiedy nie m w nim żadnych nowych odpowiedzi oraz nikt go nie podbija byłby automatycznie zamykany? Nie znam się i nie wiem ile to by było pracy aby taką zmianę wprowadzić ale napewno było by to ułatwienie. Takie tam głośno myślę... Odemnie masz również Thxa boś się chłopie wysilił... pzdr -------------------- ![]() |
|
|
|
Wed, 23 Sep 2009 - 18:55
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Junior Moderator Postów: 1,685 Komentarzy: 0 Thanks: 119 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 13 Apr 09 Forum Gold: 3,380.74 User: Mediator Gildia: Brak
|
Gregu spisałeś się
Przyda się nowym i nie tylko -------------------- ![]() 1st.BuBu 501.00 FG 2nd.marianek 500.00 FG 3rd.swieczka 201.00 FG |
|
|
|
Mon, 28 Sep 2009 - 20:17
|
|
|
FBI ![]() Na Odwyku Postów: 690 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 23 Aug 09 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (80%) ![]()
|
aha dzieki bo pewnie dostalem 10 % za 3 niezammkniete tematy
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Friday, 18 May 2012 - 02:49 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||