Czego chcesz, a czego nie chcesz na nasz forum?| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. |
![]() ![]() |
Czego chcesz, a czego nie chcesz na nasz forum?
Fri, 04 Nov 2011 - 13:42
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Admin Postów: 3,326 Komentarzy: 1 Thanks: 83 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 11 Mar 08 Forum Gold: 10,943.99 User: Trusted Gildia: Diabły
|
Czego chcesz, a czego nie chcesz na nasz forum? Co Ci przeszkadza, co byś poprawił i zmienił?
Bardzo proszę o Twoją opinię abyśmy mogli lepiej pełnić swoje funkcje. -------------------- ![]() Noc posubna maz. pyta sie zony - Kochanie, nigdy nie rozmawialismy na takie tematy, ale... powiedz ilu miaas facetow przede mna? - 3....a nie sorry 9, przypomniala mi sie jedna akcja. |
|
|
|
Fri, 04 Nov 2011 - 14:31
|
|
|
Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Moderator Postów: 3,469 Komentarzy: 251 Thanks: 468 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 11 Nov 08 Forum Gold: 0.00 User: Trusted Gildia: GL
|
nie chce moda a chce admina
a tak na serio , to fajnieby było jakby na forum powstało cos jak szept. czyli mozliwosc wyslania shouta tylko do wybranego użytkownika przyspieszyłoby to trade / pomoc / itp wiadomo, ze jets prywatna wiadomość ale kazdy ze mna sie zgodzi, ze czasem 2 osoba ma zapełnioną skrzynkę .. -------------------- ![]() Guest Spotkałeś Skurwysynów z powieści grozy ! To Moderatorzy z najbardziej krwawego forum! Kochamy mocno a świat naszym przyjacielem ! Wrocławską wiosną z Zorga groznych min sie smieję ! :D |
|
|
|
Fri, 04 Nov 2011 - 14:38
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Junior Moderator Postów: 1,685 Komentarzy: 0 Thanks: 119 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 13 Apr 09 Forum Gold: 3,380.74 User: Mediator Gildia: Brak
|
Można by archiwum SB naprawić...
CYTAT Fatal error: Out of memory (allocated 52166656) (tried to allocate 24 bytes) in /home/dtraders/public_html/forum/ips_kernel/class_db_mysqli_client.php on line 751
Ten post został edytowany przez Venom: Fri, 04 Nov 2011 - 14:38 -------------------- ![]() 1st.BuBu 501.00 FG 2nd.marianek 500.00 FG 3rd.swieczka 201.00 FG |
|
|
|
Fri, 04 Nov 2011 - 14:44
|
|
|
Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Moderator Postów: 3,469 Komentarzy: 251 Thanks: 468 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 11 Nov 08 Forum Gold: 0.00 User: Trusted Gildia: GL
|
O tak !!
to jak najbardziej sie nam przyda jako administracji... czesto problemy sa z unbanem i trzeba pisac do kogos kto ma dostep do panelu .. ;/ -------------------- ![]() Guest Spotkałeś Skurwysynów z powieści grozy ! To Moderatorzy z najbardziej krwawego forum! Kochamy mocno a świat naszym przyjacielem ! Wrocławską wiosną z Zorga groznych min sie smieję ! :D |
|
|
|
Fri, 04 Nov 2011 - 15:04
|
|
|
Ojciec Chrzestny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 5,659 Komentarzy: 533 Thanks: 1031 * Pieczęci: 2 * Status: Online Dołączył: 23 Oct 10 Forum Gold: 753.37 User: Pro Trader Gildia: BoB Ostrzeżenia: (0%)
|
nie chce moda a chce admina a tak na serio , to fajnieby było jakby na forum powstało cos jak szept. czyli mozliwosc wyslania shouta tylko do wybranego użytkownika przyspieszyłoby to trade / pomoc / itp wiadomo, ze jets prywatna wiadomość ale kazdy ze mna sie zgodzi, ze czasem 2 osoba ma zapełnioną skrzynkę .. Racja, nawet nie chodzi o to że ma pełną skrzynką, ale czasem ktoś po prostu nie widzi wiadomości -------------------- Najwięcej fg:17,602.00
Guest Potrzebujesz pomocy pisz do mnie na pm Jeśli już pomogłem daj thxa |
|
|
|
Fri, 04 Nov 2011 - 15:22
|
|
![]() Boss mafii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 4,284 Komentarzy: 59 Thanks: 340 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 02 Sep 09 Forum Gold: 149.90 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Automatyczne ściąganie %
Tak samo jak automatyczne ściąganie banów sb. Powiadomienie o pm powinno byś zawsze na gorze, niezalezienie na jakiej "wysokości " strony się jest(tzn powiadomienie pojawia się na gorze i przesuwa wraz z ruchem strony, coś takiego), ponadto pm powinna dochodzić normalnie bez potrzeby odświeżenia strony -------------------- ![]() EPIC! CYTAT(k[4]r) bo tylko nooby grają na grach bez rankingowych (non ladder). Lubie Junglowac! ;o |
|
|
|
Fri, 04 Nov 2011 - 15:35
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 1,345 Komentarzy: 8 Thanks: 29 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 11 Feb 09 Forum Gold: 0.00 User: Elitarny Gildia: NPG Ostrzeżenia: (40%) ![]()
|
nie wiem czy to tylko mój problem ale jeżeli nie to automatyczne odświeżanie sb bez F5
-------------------- BuBu- 450 fg ło ho dał mi na nowe sandały koks bije wszystkich na łokcie.
Frik-150 fg na new nick Shadowlord - 40 fg - Bije wszystkich na suty :) Veder 666 On mnie wspomógł w trudnej chwili Greg-2 fg big donate |
|
|
|
Fri, 04 Nov 2011 - 15:38
|
|
|
|
jezeli masz opere to tam jest opcja automatycznego odsiwezania.
-------------------- ![]() Guest Spotkałeś Skurwysynów z powieści grozy ! To Moderatorzy z najbardziej krwawego forum! Kochamy mocno a świat naszym przyjacielem ! Wrocławską wiosną z Zorga groznych min sie smieję ! :D |
|
|
|
Fri, 04 Nov 2011 - 17:21
|
|
|
Użytkownik Postów: 131 Komentarzy: 4 Thanks: 2 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 12 Apr 08 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Chce muzyczke w profilu !
Przydaloby sie zeby widziec u kogos w profilu nicki jakie mial kiedys Chce moda i trusted Wkurwia mnie ariel ! wywal go z modow :DDD Daj wiecej emotikonek Rob jakis konkurs ! Zachecaj osoby jakimis tagami albo czyms Wypierdol te cienie z nickow bo to wyglada jak gowno Jak ktos napisze na SB JoteSPe to auto ban na 24h Nowy dzial uwag i pochwal Nie chce juz bana nigdy Ten post został edytowany przez loinis: Fri, 04 Nov 2011 - 17:21 -------------------- |
|
|
|
Fri, 04 Nov 2011 - 17:24
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Admin Postów: 3,326 Komentarzy: 1 Thanks: 83 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 11 Mar 08 Forum Gold: 10,943.99 User: Trusted Gildia: Diabły
|
nie wiem czy to tylko mój problem ale jeżeli nie to automatyczne odświeżanie sb bez F5 Wina przegladarki, sprobuj usunac ciasteczka, lub zmien przegladarke, polecam chrome nie muli i zwieksza szybkosc przegladania stron Piszecie problemy ze strony technicznej, a czego byscie nie chcieli i co byscie chcieli od administracji, sa jakies rzeczy? -------------------- ![]() Noc posubna maz. pyta sie zony - Kochanie, nigdy nie rozmawialismy na takie tematy, ale... powiedz ilu miaas facetow przede mna? - 3....a nie sorry 9, przypomniala mi sie jedna akcja. |
|
|
|
Fri, 04 Nov 2011 - 17:57
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 438 Komentarzy: 1 Thanks: 8 * Pieczęci: 1 * Status: Offline Dołączył: 10 Aug 08 Forum Gold: 1.21 User: Nieznany Gildia: AboveTheLaw Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Ja chciałbym odzyskać stare gold logi, ale chyba nie macie takiej możlwiości.
A i chciałbym żeby w siga można było wrzucić dwa obrazki, np. sig + guild banner -------------------- ![]() |
|
|
|
Fri, 04 Nov 2011 - 17:59
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Na Odwyku Postów: 1,345 Komentarzy: 8 Thanks: 29 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 11 Feb 09 Forum Gold: 0.00 User: Elitarny Gildia: NPG Ostrzeżenia: (40%) ![]()
|
Do żurka
Zajmuj się forum tak jak teraz a nie jak kiedyś -------------------- BuBu- 450 fg ło ho dał mi na nowe sandały koks bije wszystkich na łokcie.
Frik-150 fg na new nick Shadowlord - 40 fg - Bije wszystkich na suty :) Veder 666 On mnie wspomógł w trudnej chwili Greg-2 fg big donate |
|
|
|
Fri, 04 Nov 2011 - 18:20
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Junior Moderator Postów: 1,685 Komentarzy: 0 Thanks: 119 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 13 Apr 09 Forum Gold: 3,380.74 User: Mediator Gildia: Brak
|
Automatyczne ściąganie % Tak samo jak automatyczne ściąganie banów sb. [...] Znaczą znaczą. Zawsze większe zaufanie masz do kogoś kto ma 0% niż do takiego kto ma 60% prawda? Z resztą uważam że Moderatorzy/Zarządcy sami powinni ściągać warny które zakładali tak samo z SB. Jeśli widać poprawę ściągam jeśli nie to po co mam ściągać? Żeby user dalej grandził? Z resztą napisane jest że: CYTAT [...]Jeśli nastąpiła poprawa w zachowaniu - ostrzeżenie zostanie zdjęte.
Ten post został edytowany przez Venom: Fri, 04 Nov 2011 - 18:22 -------------------- ![]() 1st.BuBu 501.00 FG 2nd.marianek 500.00 FG 3rd.swieczka 201.00 FG |
|
|
|
Fri, 04 Nov 2011 - 18:36
|
|
|
Użytkownik Postów: 131 Komentarzy: 4 Thanks: 2 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 12 Apr 08 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Do modow !
Prosze o surowsze wymierzanie kar wobec mnie ! TRAKTUJECIE MNIE JAK SZMATE ! Nie dajecie mi w ogole zadnych %%, nawet za wyzwiska itp Jesli mnie nie bedziecie karac jak innych to sie obraze ! xD a tak btw. Jesli chodzi o modow, przydal by sie taki jeszcze jeden, taki ktory siedzi bez przerwy jest nolifem, jesli byla by taka osoba to by sie przydala na SB mod ;D -------------------- |
|
|
|
Fri, 04 Nov 2011 - 19:02
|
|
|
Jesli chodzi o modow, przydal by sie taki jeszcze jeden, taki ktory siedzi bez przerwy jest nolifem, jesli byla by taka osoba to by sie przydala na SB mod ;D Był kiedyś Mod od SB ale jeśli go teraz nie ma oznacza to że był to niewypał ^^ Łoo, żeby nie było, ze sie Zorg obrazi... -------------------- ![]() 1st.BuBu 501.00 FG 2nd.marianek 500.00 FG 3rd.swieczka 201.00 FG |
|
|
|
Fri, 04 Nov 2011 - 22:32
|
|
![]() Ojciec Chrzestny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 6,336 Komentarzy: 278 Thanks: 2037 * Pieczęci: 6 * Status: Offline Dołączył: 11 Oct 09 Forum Gold: 1,916.00 User: Trusted Gildia: BvB Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
- nie wiem moze ja tylko tak mam ale u każdego usera ktory posiada pieczecie nie mozna sie dowiedziec za co je otrzymal.....to wywala naprzemiennie:
Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/dtraders/public_html/forum/sources/action_public/pieczecie.php on line 204 Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/dtraders/public_html/forum/sources/action_public/pieczecie.php on line 212 - druga sprawa jesli chodzi o sb mody to mam fajna opcje zeby to ZARZĄDCY pełnili taka slużbę - zostali do tego upoważnieni - zmienmy ogolnie szate graficzna naszego forum......bo nie jest rewelacyjna.....mi sie juz znudzila xDDDD nie no zebym narzekal ale........wiesz damian o czym mowie...o REFRESH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - wiecej promocji i reklamy naszego forum bo to podstawa...bez tego znikniemy..... - no i muzyczka to fakt kiedys to bylo cos wejsc i posluchac czego xD a teraz trzeba winampa odpalac to tyle narazie.....jak se cos przypomne to edytne Bubu Ten post został edytowany przez BuBu: Fri, 04 Nov 2011 - 22:43 -------------------- Pomogłem, doradziłem...?!? Daj thxa lub komenta, link w profilu ;)
Chcesz zagrać BvB AoW lub FFA lub BvA - pm me :) ![]() ![]() |
|
|
|
Fri, 04 Nov 2011 - 23:01
|
|
|
co do pieczeci to wystarczy ze scrollem zjedziesz nizej, no ale wypadaloby naprawic
co do szaty, od kilku dni sie nad tym powaznie zastanawiam, jednak mam kilka rzeczy jeszcze do zrobienia i nie wiem co najpierw a co pozniej wiec troche sie to odklada w czasie.. co do muzyczki to juz sie bodajze nie da tego ustawic -------------------- ![]() Noc posubna maz. pyta sie zony - Kochanie, nigdy nie rozmawialismy na takie tematy, ale... powiedz ilu miaas facetow przede mna? - 3....a nie sorry 9, przypomniala mi sie jedna akcja. |
|
|
|
Sat, 05 Nov 2011 - 00:44
|
|
|
Nie no Bubu wypraszam sobie...
Ja sie do roboty przykładam. Jak coś trzeba pomóc to pomagam na Sb to samo więc nie mów że ch*ja robię -------------------- ![]() 1st.BuBu 501.00 FG 2nd.marianek 500.00 FG 3rd.swieczka 201.00 FG |
|
|
|
Sat, 05 Nov 2011 - 07:09
|
|
|
FBI ![]() Użytkownik Postów: 220 Komentarzy: 15 Thanks: 4 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 28 Oct 08 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
chce byc zarzadca sb xD poprawic wyglad stronki bo naprawde juz jest nudna jak napisal bubu a moze by tak nagradzac dobrych forumowiczor ktorzy sa juz dlugo na forum i niemieli banow ani warna ponad 50% moze by to zachecilo ludzi jakos zeby zaczeli sie zachowywac bo jest tu elita na sb ktorzy sama obecnoscia psuja atmosfere pozdrawiam ANTON xD
-------------------- ![]() |
|
|
|
Sat, 05 Nov 2011 - 10:05
|
|
|
Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 893 Komentarzy: 1 Thanks: 4 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 12 Jul 08 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: 1337 Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
- zmienić nazwę z zarządcy na Special Member, jak było daaawno temu
- skórki w profilu - szeregowanie logów fg, w poszczególnych miesiącach - whisp aka szept na sb - usunięcie możliwości oglądania wszystkich/postów tematów danego użytkownika cheers -------------------- also known as White |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Friday, 18 May 2012 - 02:36 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||