Co z Diablo Clone| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. |
![]() ![]() |
Co z Diablo Clone
Sat, 04 Feb 2012 - 00:55
|
|
|
Użytkownik Postów: 7 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 11 Jan 12 Forum Gold: 34.50 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Witam
Jakiś problem ostatnio z DC. Za każdym razem jak pojawia się licznik soj gra się wywala. Czasem uda się nawet Clona zobaczyć, ale albo wywala się w trakcie walki, albo tuż po. Też tak macie? Szlag mnie trafił ostatnio bo sypnał annihilusem 16/19/9 a jak zrobilem nową grę to już w ekwipunku nie było:/ |
|
|
|
Sat, 04 Feb 2012 - 03:20
|
|
|
Użytkownik Postów: 54 Komentarzy: 0 Thanks: 1 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 24 Jan 12 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (30%)
|
Witam Jakiś problem ostatnio z DC. Za każdym razem jak pojawia się licznik soj gra się wywala. Czasem uda się nawet Clona zobaczyć, ale albo wywala się w trakcie walki, albo tuż po. Też tak macie? Szlag mnie trafił ostatnio bo sypnał annihilusem 16/19/9 a jak zrobilem nową grę to już w ekwipunku nie było:/ Jest to spowodowane przeciążeniem serwera, głównie przez DC Hunterów, którzy potrafią dziesięcioma postaciami siedzieć na jednym IP. Mam tak bardzo często... w sumie ostatnio dziesiąty raz z rzędu. Jeżeli podniesiesz anniego to wychodź z gry natychmiast! Niepotrzebnie czekałeś... Po wyjściu postać się zapisuje. |
|
|
|
Sun, 05 Feb 2012 - 18:07
|
|
|
Użytkownik Postów: 1 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 05 Feb 12 Forum Gold: 10.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
a moze ktos wie czy jest jakis sposob żeby ten lag ominac ? Ja jeszcze nie mialem okazli go ubic ale pokazal mi sie z 20 razy.
|
|
|
|
Tue, 07 Feb 2012 - 14:46
|
|
|
Użytkownik Postów: 54 Komentarzy: 0 Thanks: 1 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 24 Jan 12 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (30%)
|
a moze ktos wie czy jest jakis sposob żeby ten lag ominac ? Ja jeszcze nie mialem okazli go ubic ale pokazal mi sie z 20 razy. Nie istnieje żadna możliwość "ominięcia" tego laga. Jak już się pojawi to koniec. Czasem między World Event a crashem serwera są ze 3-4 lagi, między którymi możesz się przemieszczać, ale raczej nie zdążysz ubić DC nawet jak masz go tuż przed nosem. W tej sytuacji możesz jedynie liczyć na szczęście, i że serwer będzie stabilny. Nota bene właśnie dlatego anni są takie drogie; traf na hot ip i w ogóle dotrzyj do clona... Tak czy inaczej - powodzenia, łowco |
|
|
|
Wed, 15 Feb 2012 - 16:17
|
|
|
Użytkownik Postów: 4 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 14 Feb 12 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
tez tak mam i nic na to nie poradzisz chyba no ale szkoda ze tak laguje dc kiedys nie bylo takich problemow z dc jak teraz
Ten post został edytowany przez LukocRiP: Wed, 15 Feb 2012 - 16:18 |
|
|
|
Sun, 19 Feb 2012 - 19:58
|
|
|
Użytkownik Postów: 8 Komentarzy: 1 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 13 Feb 12 Forum Gold: 10.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
bo kiedyś nie było czegoś takiego jak DC Hunter
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Friday, 18 May 2012 - 02:27 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||