Bot hammerem| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. |
![]() ![]() |
Bot hammerem
Wed, 25 Jan 2012 - 21:50
|
|
|
Użytkownik Postów: 24 Komentarzy: 1 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 23 Jan 12 Forum Gold: 10.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Witam
Mam takie pytanko może mnie zbluzgacie czy coś. Co powinien miec hammer zeby można bylo go spokojnie puscic na bota aby cos zarabiał , ofc chodzi mi o jak najtańsze. wiem że napewno powinien miec enigme ale co jeszcze ? i ile takie coś może kosztowac i jak podacie jakies eq to prosiłbym jeszcze o napisanie na co można by go puszczac z takimi itemkami Pozdrawiam Ten post został edytowany przez gerruppa: Wed, 25 Jan 2012 - 21:52 |
|
|
|
Wed, 25 Jan 2012 - 23:31
|
|
|
Użytkownik Postów: 33 Komentarzy: 0 Thanks: 12 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 21 Nov 11 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (60%)
|
shako umed
wizzy zaka umed mara 20 podrozniky arach 2 ringi fcr mage większość dostaniesz za thx jak się postarasz ;p generalnie mozesz bez problemu na wiekszosc lokalizacj ;] Ten post został edytowany przez csscarface: Wed, 25 Jan 2012 - 23:32 |
|
| |
| Następujący użytkownicy podziękowali za post: | |
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Friday, 18 May 2012 - 02:17 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||