Ban na SB| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. |
![]() ![]() |
Ban na SB
Sun, 22 Jan 2012 - 00:02
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,739 Komentarzy: 20 Thanks: 106 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 07 Jun 09 Forum Gold: 230.01 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (30%)
|
Zostałem zbanowany na SB, za jak podejrzewam wypisywanie durnych haseł. Lecz tu w mojej głowie rodzi się pytanie. Czym różnią się moje bezsensowne hasła, od pierdolenia ogółu o gównie ?
Nie zauważyłem żeby ktoś złożył jakąś skargę na mnie lub by mnie ktoś upomniał. Pierdolicie o tym, że internet w Polsce będzie poddany inwigilacji oraz cenzurze, a sami czynicie to samo na tym jakże "zacnym" forum, trochę mniej hipokryzji. Jeżeli egzekwujecie na mnie prawo, to następnym razem chce znać powód i konkretny punkt regulaminu który złamałem, gdyż już nie po raz pierwszy dostaje bana z marszu. -------------------- ![]() |
|
|
|
Sun, 22 Jan 2012 - 13:08
|
|
|
Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Moderator Postów: 3,469 Komentarzy: 251 Thanks: 468 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 11 Nov 08 Forum Gold: 0.00 User: Trusted Gildia: GL
|
15) Naruszanie struktury SB za pomocą wykrzykników bądź innych znaków jest zabronione, używanie ciągle wielkich liter (pisanie z caps lock'iem) również jest zabronione. Takie działania będą karane warnem 20% bądź banem na shoutbox wynoszącym 24 h.
-------------------- ![]() Guest Spotkałeś Skurwysynów z powieści grozy ! To Moderatorzy z najbardziej krwawego forum! Kochamy mocno a świat naszym przyjacielem ! Wrocławską wiosną z Zorga groznych min sie smieję ! :D |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Friday, 18 May 2012 - 01:53 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||