Ban SB ?| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. |
![]() ![]() |
Ban SB ?
Mon, 16 Jan 2012 - 12:23
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 407 Komentarzy: 2 Thanks: 13 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 14 Sep 08 Forum Gold: 18.20 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (10%) ![]()
|
Cześć,
2 dni temu lub 3 dostałem bana na sb, bez informacji, nawet nie znam powodu. Może to było 3 dni, nie pamiętam, wczoraj miałem takiego kaca, że 24h leżałem. Ale bez przesady, widziałem, że już ktoś miał taki problem.... Proszę o zdjęcie lub wyjaśnienie? ... @Edit Dziękuję. Ten post został edytowany przez Hammer_Kiling: Mon, 16 Jan 2012 - 12:38 |
|
|
|
Mon, 16 Jan 2012 - 12:31
|
|
|
Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Moderator Postów: 3,469 Komentarzy: 251 Thanks: 468 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 11 Nov 08 Forum Gold: 0.00 User: Trusted Gildia: GL
|
Archiwum nie pokazuje mi Twoich Shoutów..
Wiec proszę , poczekaj na Krisa ktory sciagnie Ci go z panelu Admina. Druga sprawa. Ktory zacny mod dał takiego bana na sb ? dajesz bana ? dopilnuj abys go sciagnal... praosze o wypowiedz osoby ktora to zrobila. wypowiedzi userow beda nagradzane 10 % za spam per post. -------------------- ![]() Guest Spotkałeś Skurwysynów z powieści grozy ! To Moderatorzy z najbardziej krwawego forum! Kochamy mocno a świat naszym przyjacielem ! Wrocławską wiosną z Zorga groznych min sie smieję ! :D |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Friday, 18 May 2012 - 01:52 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||