Assa hybryda ww/kick| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. |
![]() ![]() |
Assa hybryda ww/kick
Sun, 12 Jul 2009 - 00:25
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 594 Komentarzy: 4 Thanks: 68 * Pieczęci: 1 * Status: Offline Dołączył: 11 Jul 09 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Witam.Chcyałbym wam przedstawić strategię na asse hybryde ww/kick, ponieważ jeszcze nigdy takiej nie spotkałem.
Spis treści: 1.Atrybuty 2.Skile 3.Ekwipunek 4.Duele 5.Zakończenie 1.Atrybuty Str:Pod items Dex:Clawy nam powinny dac bloku wiec nn, a poza tym nie będziemy nosić tarczy... Vit:Reszta Ene:nic... 2.Skile: Mistrz Szponów-20(ulepszenie do naszego głównego ataku) Blok-20(chyba nie musze mówic...) Lot smoka-20(nasz skil, którego używamy zamiast enigmy.Jak napisałem w temacie jest to hybryda więc to jest nasz ten drugi skill tzn. Kopniak . Jak sie przekonałem , ten skil zadaje mocne obrażenia przy dobrym eq) Zwiększona szybkość-20 Mistrz cienia-1 Płaszcz cienia-reszta(do obniżenia defa wroga i zwiekszeniu naszego) 3.Ekwipunek: hełm:Czako bronie:Chaos+Fury(najlepiej żeby pazury w których są zrobione nasz chaos i fury mialy +do naszego skila) zbroja:Coh(niezle resy, 2sk itd.) rekawice:20Ias+str/dex/ress lub Draki pas:Verdungo(najlepiej 15dr) buty:Gore upg lub Tancerze Cienia będą najlepsze amu:Mara pierścienie:Bk+Raven/Dwarf (zależy przeciwko komu walczymy) Na drugą broń nakładamy Cta+spirit (nieważne jaki) W naszym ekwipunku powinno się również znajdować 9sk do Dyscyplin Cienia oraz Torch 20/xx i anni 20/xx/x 4.Duele To bardzo proste gdy walczymy z postaciami typu barb/smither/java itp. to przed duelem puszczamy aury i boo. Gdy zacznie się walka szybko rzucamy skil Płaszcz cienia, odbiegamy troszke od wroga a potem szybko dolatujemy do niego Lotem Smoka po czym zaczynamy nasze ww. Jeśli postać przeciwnika nie dednie po 1 serii to powtarzamy ten sam manewr.Zawsze przeciwnik powinien padać po 1 do 4 serii. Z postaciami typu Soso/Bowka/Necro Bone itp. też nie będzie większego problemu. Zaczynamy tak samo puszczając aury i boo.Kiedy zacznie się duel podobnie puszczamy Płaszcz cienia.Teraz troche polamusujemy bo będziemy uciekać troszkę.Ale wiadomo jak to duel,wróg zaraz za tobą pobiegnie.Trzeba trafić odpowiedni moment i podczas ucieczki na krutki dystans teleportujemy się do wroga Lotem smoka i znowu to samo zaczynamy nasz ww.Castery są troche słabsi w defie więc wroga będziemy mieli na 1 góra 3 serie. To była oczywiście moja taktyka na duel ale każdy będzie duelował jak będzie chciał. 5.Zakończenie: To była pierwsza napisana przeze mnie strategia. Bardzo dziękuje, za to przeczytałeś tą strategie i znalazłeś na to czas. Mam nadzieję że udało mi się napisac chociarz przciętną strategię ale wy to oceńcie.Czekam na wasze opinie -------------------- ![]() ![]() |
|
|
|
Sun, 12 Jul 2009 - 00:29
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,967 Komentarzy: 30 Thanks: 27 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 14 Jan 09 Forum Gold: 2,388.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
Kilka błędów ortograficznych np.
CYTAT krutko Trochę namieszane, ale jak na pierwszy raz nie najgorzej -------------------- Potrzebujesz pomocy z programem do Diablo II ? Pisz
|
|
|
|
Sun, 12 Jul 2009 - 00:32
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 594 Komentarzy: 4 Thanks: 68 * Pieczęci: 1 * Status: Offline Dołączył: 11 Jul 09 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
a jaka ocena ?
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
|
Sun, 12 Jul 2009 - 00:35
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,967 Komentarzy: 30 Thanks: 27 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 14 Jan 09 Forum Gold: 2,388.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%)
|
a jaka ocena ? Ocena?... 3+/5 Popraw trochę, a najbardziej tą ortografię. Zainstaluj Mozille FireFox :> -------------------- Potrzebujesz pomocy z programem do Diablo II ? Pisz
|
|
|
|
Sun, 12 Jul 2009 - 00:38
|
|
|
Ta ortografia to przez to że mi sie juz spac chce wiec sry...
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
|
Sun, 12 Jul 2009 - 07:07
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,122 Komentarzy: 0 Thanks: 13 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 09 Mar 09 Forum Gold: 50.00 Ostrzeżenia: (0%)
|
Hmm fajna strategia, jest kilka błędów ale po poprawce będzie git ") 7+/10
-------------------- ![]() Pewnie teraz się nudzisz, no to możesz mi dać trochę FG |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Friday, 18 May 2012 - 01:30 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||