A może by tak kawały o Diablo?:P| Wazne ogloszenie: Wygrywaj nagrody na naszym forum Nowy sposób płatności za Forum Gold. Natychmiastowa dostawa. |
![]() ![]() |
A może by tak kawały o Diablo?:P
Mon, 22 Feb 2010 - 14:07
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Admin Postów: 3,326 Komentarzy: 1 Thanks: 83 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 11 Mar 08 Forum Gold: 10,943.99 User: Trusted Gildia: Diabły
|
Macie jakies pomysly na kawaly do diablo ? Gdyby sie nazbieralo troche to mozna by bylo na portal zrobic jak dzial z tym ;P
-------------------- ![]() Noc posubna maz. pyta sie zony - Kochanie, nigdy nie rozmawialismy na takie tematy, ale... powiedz ilu miaas facetow przede mna? - 3....a nie sorry 9, przypomniala mi sie jedna akcja. |
|
|
|
Mon, 22 Feb 2010 - 15:49
|
|
|
Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 2,013 Komentarzy: 0 Thanks: 142 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 09 Mar 09 Forum Gold: 6,910.00 User: Życzliwy Gildia: VIP 1 Shot Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Idzie Barb do Akary z gównem na reku. Akara się pyta:co panu jest? Barb odpowiada: nareszcie zrobiłem coś na własną rękę...
Przychodzi Palladyn do Druida i mówi: - Druidzie jestem pedałem! A Druid na to: - Oj, a ja taki nieuczesany! Ten post został edytowany przez Marcin-5: Mon, 22 Feb 2010 - 15:52 -------------------- ![]() 9 styczen 16;56[*] |
|
|
|
Mon, 22 Feb 2010 - 17:25
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Admin Postów: 3,326 Komentarzy: 1 Thanks: 83 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 11 Mar 08 Forum Gold: 10,943.99 User: Trusted Gildia: Diabły
|
pozamieniales jedynie nazwy ;p a to musi miec tez charakter diablo
-------------------- ![]() Noc posubna maz. pyta sie zony - Kochanie, nigdy nie rozmawialismy na takie tematy, ale... powiedz ilu miaas facetow przede mna? - 3....a nie sorry 9, przypomniala mi sie jedna akcja. |
|
|
|
Mon, 22 Feb 2010 - 17:51
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 2,674 Komentarzy: 24 Thanks: 317 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 10 Jul 09 Forum Gold: 0.00 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Przychodzi Jasio do Akary i przygląda się rękawiczką. Akara pyta się Jasia:
- Czy wybrałeś już coś? - Nie, ile te rękawiczki mają Cold Res'a? -------------------- ![]() Выход шлюха |
|
|
|
Mon, 22 Feb 2010 - 18:02
|
|
![]() Użytkownik Postów: 129 Komentarzy: 0 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 01 Feb 10 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Siedzi zafascynowany Diablo2 maz calymi dniami przy kompie nagle zona niewytrzymuje,wylacza kompa i mowi:
-od jutra koniec tej gry zobaczysz nigdy juz nie zagrasz Maz sie patrzy na nia i zaczyna sie ubierac,a zona -gdzie ty idziesz nie skonczylam na to maz -do apteki zona:-po co? maz:- Po ''STOPERAN' bo cie chyba posralo -------------------- _
![]() |
|
|
|
Mon, 22 Feb 2010 - 18:47
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 3,201 Komentarzy: 8 Thanks: 188 * Pieczęci: 1 * Status: Offline Dołączył: 07 Jul 09 Forum Gold: 0.00 User: Trusted Gildia: Brak Ostrzeżenia: (10%) ![]()
|
Syn akary songo mówi do mamy:
-Mamo , mamo czy ja mam wielkie okulary bo jak chodze po obzowisku to dzieci się ze mnie śmieją -Nie synu nie masz dużych okularów, kto ci takich głupot naopowiadał.Masz normalne oklary jak inne dzieci. Songo ściągnął patrzałki położył w przedpokoju, nagle wbija na hate najebany barb wypierdolił się o okulary wstaje i mówi: -Kurwa kto tą kolażówę tu postawil!!! -------------------- ![]() Donate List 1.Pipku-Pipku - Ponad 2k fg (ryje beret) 2BUBU- 1100 FG MASAKRA |
|
|
|
Tue, 02 Mar 2010 - 19:09
|
|
|
FBI ![]() Użytkownik Postów: 213 Komentarzy: 4 Thanks: 1 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 28 Mar 09 Forum Gold: 601.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
Barbarzyńca, Paladyn, Czarodziejka i Druid założyli się kto pierwszy dotrze z obozowiska łotrzyc do zimnej równiny. Zasad nie było, każde chwyty i czary dozwolone
Pierwszy ruszył Barbarzyńca, używając wyskoku. Po pewnym czasie dociera do zimnej równiny... Flawia krzyczy- ,,STOP''... a Akara - ,,16 sekund!'' Barbarzyńca wraca dumny i szczęsliwy krzycząc że jest najlepszy!. Ale Paladyn zgłasza się jako drugi, i ma zamiar uzyskać lepszy rezultat niż barbarzyńca używając szarzy i wigoru. Ruszył niczym błyskawica... gdy dotarł do celu Akara odnotowała czas 14 sekund!. 3 Ruszyła czarodziejka używając jej podstępnej czarnej i tajemniczej magii a mianowicie czaru ,,teleport''. Ruszając z prędkością światła zaparła dech w piersiach dla druida, barbarzyńcy i paladyna, żegnając w ten sposób ich szanse na zwycięstwo...czas 7 sekund. Czarodziejka gotowa jest już wejsc na podium a mianowicie na 1 miejsce. Ale został jeszcze 1 zawodnik... Druid, mały i nie pozorny druidek. Gdy druid wystartował po 2 sekundach od startu flawia zakończyła mierzenie czasu, ogłaszając od razu zwycięzcę... Druid po powrocie do obozowiska odebrał 1 miejsce. Jego konkurenci pytają się go: ,, Jak to zrobiłeś druidzie?'' ,, jak mogłeś być taki szybki?'' A druid na to ,, Nie potrzebne mi są mięśnie barbarzyńcy, szybkość paladyna i magia czarodziejki, użyłem mojej głowy i pobiegłem do wp. |
|
|
|
Tue, 02 Mar 2010 - 19:13
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,796 Komentarzy: 20 Thanks: 50 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 17 Mar 09 Forum Gold: 2,760.50 User: Znany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Barbarzyńca, Paladyn, Czarodziejka i Druid założyli się kto pierwszy dotrze z obozowiska łotrzyc do zimnej równiny. Zasad nie było, każde chwyty i czary dozwolone Pierwszy ruszył Barbarzyńca, używając wyskoku. Po pewnym czasie dociera do zimnej równiny... Flawia krzyczy- ,,STOP''... a Akara - ,,16 sekund!'' Barbarzyńca wraca dumny i szczęsliwy krzycząc że jest najlepszy!. Ale Paladyn zgłasza się jako drugi, i ma zamiar uzyskać lepszy rezultat niż barbarzyńca używając szarzy i wigoru. Ruszył niczym błyskawica... gdy dotarł do celu Akara odnotowała czas 14 sekund!. 3 Ruszyła czarodziejka używając jej podstępnej czarnej i tajemniczej magii a mianowicie czaru ,,teleport''. Ruszając z prędkością światła zaparła dech w piersiach dla druida, barbarzyńcy i paladyna, żegnając w ten sposób ich szanse na zwycięstwo...czas 7 sekund. Czarodziejka gotowa jest już wejsc na podium a mianowicie na 1 miejsce. Ale został jeszcze 1 zawodnik... Druid, mały i nie pozorny druidek. Gdy druid wystartował po 2 sekundach od startu flawia zakończyła mierzenie czasu, ogłaszając od razu zwycięzcę... Druid po powrocie do obozowiska odebrał 1 miejsce. Jego konkurenci pytają się go: ,, Jak to zrobiłeś druidzie?'' ,, jak mogłeś być taki szybki?'' A druid na to ,, Nie potrzebne mi są mięśnie barbarzyńcy, szybkość paladyna i magia czarodziejki, użyłem mojej głowy i pobiegłem do wp. heh tunio1 gz godny podziwu Ten post został edytowany przez chmillus: Tue, 02 Mar 2010 - 19:13 -------------------- Mile widziana każda zapomoga w Fg xD
http://forum.d2traders.pl/chmillus-m4197.html - Donate List xD ![]() |
|
|
|
Tue, 02 Mar 2010 - 20:24
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 488 Komentarzy: 0 Thanks: 55 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 16 Jan 10 Forum Gold: 0.00 User: Życzliwy Gildia: BW Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
co robi barb na huśtawce??
wkur*** bowke -------------------- ![]() |
|
|
|
Sat, 06 Mar 2010 - 12:27
|
|
![]() FBI ![]() Użytkownik Postów: 386 Komentarzy: 13 Thanks: 40 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 05 Mar 10 Forum Gold: 153.00 User: Nieznany Gildia: IB Ostrzeżenia: (0%)
|
Barbarzyńca, Paladyn, Czarodziejka i Druid założyli się kto pierwszy dotrze z obozowiska łotrzyc do zimnej równiny. Zasad nie było, każde chwyty i czary dozwolone Pierwszy ruszył Barbarzyńca, używając wyskoku. Po pewnym czasie dociera do zimnej równiny... Flawia krzyczy- ,,STOP''... a Akara - ,,16 sekund!'' Barbarzyńca wraca dumny i szczęsliwy krzycząc że jest najlepszy!. Ale Paladyn zgłasza się jako drugi, i ma zamiar uzyskać lepszy rezultat niż barbarzyńca używając szarzy i wigoru. Ruszył niczym błyskawica... gdy dotarł do celu Akara odnotowała czas 14 sekund!. 3 Ruszyła czarodziejka używając jej podstępnej czarnej i tajemniczej magii a mianowicie czaru ,,teleport''. Ruszając z prędkością światła zaparła dech w piersiach dla druida, barbarzyńcy i paladyna, żegnając w ten sposób ich szanse na zwycięstwo...czas 7 sekund. Czarodziejka gotowa jest już wejsc na podium a mianowicie na 1 miejsce. Ale został jeszcze 1 zawodnik... Druid, mały i nie pozorny druidek. Gdy druid wystartował po 2 sekundach od startu flawia zakończyła mierzenie czasu, ogłaszając od razu zwycięzcę... Druid po powrocie do obozowiska odebrał 1 miejsce. Jego konkurenci pytają się go: ,, Jak to zrobiłeś druidzie?'' ,, jak mogłeś być taki szybki?'' A druid na to ,, Nie potrzebne mi są mięśnie barbarzyńcy, szybkość paladyna i magia czarodziejki, użyłem mojej głowy i pobiegłem do wp. Najlepsze:D -------------------- ![]() |
|
|
|
Sat, 06 Mar 2010 - 22:51
|
|
![]() Odwrócony ![]() ![]() Użytkownik Postów: 744 Komentarzy: 0 Thanks: 63 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 01 Sep 08 Forum Gold: 570.00 User: Znany Gildia: GL Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
CYTAT co robi barb na huśtawce?? wkur*** bowke Tylko zmienione nazwy, ale fakt faktem spadłem z krzesła. -------------------- ![]() |
|
|
|
Sun, 07 Mar 2010 - 21:12
|
|
|
Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,738 Komentarzy: 0 Thanks: 134 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 23 Dec 08 Forum Gold: 35.55 User: Znany Gildia: BW Ostrzeżenia: (40%) ![]()
|
Syn akary songo mówi do mamy: -Mamo , mamo czy ja mam wielkie okulary bo jak chodze po obzowisku to dzieci się ze mnie śmieją -Nie synu nie masz dużych okularów, kto ci takich głupot naopowiadał.Masz normalne oklary jak inne dzieci. Songo ściągnął patrzałki położył w przedpokoju, nagle wbija na hate najebany barb wypierdolił się o okulary wstaje i mówi: -Kurwa kto tą kolażówę tu postawil!!! to rządzi xDD -------------------- _
![]() ![]() |
|
|
|
Mon, 08 Mar 2010 - 11:07
|
|
|
No panowie dajcie więcej to na portal sie da ;D
|
|
|
Mon, 08 Mar 2010 - 21:23
|
|
![]() Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 2,674 Komentarzy: 24 Thanks: 317 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 10 Jul 09 Forum Gold: 0.00 User: Elitarny Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Mówi Diablo do Baala:
- Ty Baal! - Co? - Wiesz, że mój pies umie robić loda? - Pierdolisz... Pokaż mi! Po 10 min u Sanktuarium w diablo. - Fafik! Zrób Balowi loda! Fafik z opuszczoną głową patrzy na Pana. - Fafik! Zrób Mu loda! Fafik patrzy nadal ze spuszczoną głową na Diablo. [Z jego z wzroku mozna wywnioskowac, że nie wie o co chodzi] - Kurwa! Fafik! Pokaże Ci ostatni raz jak to się robi! Ten post został edytowany przez TechNine: Mon, 08 Mar 2010 - 21:24 -------------------- ![]() Выход шлюха |
|
|
|
Fri, 12 Mar 2010 - 09:55
|
|
![]() Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 3,201 Komentarzy: 8 Thanks: 188 * Pieczęci: 1 * Status: Offline Dołączył: 07 Jul 09 Forum Gold: 0.00 User: Trusted Gildia: Brak Ostrzeżenia: (10%) ![]()
|
^^ haha , pozwoliłem sie "pzekształcić" kawał zasłyszany w robocie
Akara mówi do barba ( jego żona): -ej barb ho na jakąś dyske - nie no stara ja tańczyć nie umie i w ogóle nie chodzę do takich miejsc. Po usilnych staraniach akara wyciągła w końcu barba z chaty, podchodzą pod dyske a tu już bramkarz macha z daleka i krzyczy "siema barb" - mówiłeś że nie chodzisz w takie miejsca - e tam pewnie się pomylił z kimś Siadają przy barze, na to barman ryczy z daleka "siema barb pijemy to samo co zwykle"? Akara całkiem juz zdziwiona nie wie co ma robić, nagle na scene wychodzi striptizera, i mówi: -kto mnie dzis rozbierze? Na to tłum: - BARB CIE ROZBIERZE! Akara całkiem wkurwiona zamawia taxe pakuje barba do środka i przez całą drogę wydziera się po nim, gdy już dojechali pod dom, taxuwkarz się obraca: -barb co jak co , ale takiej pyskatej kurwy to my jeszcze nie wieżliśmy -------------------- ![]() Donate List 1.Pipku-Pipku - Ponad 2k fg (ryje beret) 2BUBU- 1100 FG MASAKRA |
|
|
|
Fri, 12 Mar 2010 - 11:22
|
|
|
Użytkownik Postów: 142 Komentarzy: 2 Thanks: 0 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 06 Feb 09 Forum Gold: 311.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
przychodzi nekro do larzuka napiawic kondona
lazuk patrzy na kondona i mowi o boze co on taki podarty co z nim sie stalo? jak dymalem czarodziejkie to przyadkiem zucilem na nia zelazną dziewice |
|
|
|
Fri, 12 Mar 2010 - 11:36
|
|
|
Prawa ręka mafii ![]() ![]() ![]() ![]() Moderator Postów: 3,469 Komentarzy: 251 Thanks: 468 * Pieczęci: 2 * Status: Offline Dołączył: 11 Nov 08 Forum Gold: 0.00 User: Trusted Gildia: GL
|
Idzie Wilkołak i niedzwiedziołak przes piaski Lut Gholein
jedna , druga , trzecia godzine i nagle wilkolak obraca sie do niedzwiedziolaka i mowi : Ty start nie ogarniam tej kuwety... Nie czytalem innych z tego tematu wiec jak juz jest taki to sorry za spam -------------------- ![]() Guest Spotkałeś Skurwysynów z powieści grozy ! To Moderatorzy z najbardziej krwawego forum! Kochamy mocno a świat naszym przyjacielem ! Wrocławską wiosną z Zorga groznych min sie smieję ! :D |
|
|
|
Fri, 12 Mar 2010 - 14:19
|
|
|
Członek mafii ![]() ![]() ![]() Użytkownik Postów: 1,511 Komentarzy: 0 Thanks: 1 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 25 Sep 08 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Przychodzi baba do lekarza, a lekarz na UT expie
-------------------- ![]() <jakis zajebiaszczy opis z jakiejs zajebiaszczej ksiązki> |
|
|
|
Sat, 20 Mar 2010 - 21:14
|
|
![]() Użytkownik Postów: 132 Komentarzy: 3 Thanks: 2 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 25 Feb 10 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Ostrzeżenia: (0%)
|
przychodzi nekro do larzuka napiawic kondona lazuk patrzy na kondona i mowi o boze co on taki podarty co z nim sie stalo? jak dymalem czarodziejkie to przyadkiem zucilem na nia zelazną dziewice Haha ten jest najleprzy!! ;] -------------------- |
|
|
|
Sat, 20 Mar 2010 - 21:28
|
|
|
FBI ![]() Użytkownik Postów: 291 Komentarzy: 0 Thanks: 14 * Pieczęci: 0 * Status: Offline Dołączył: 23 Jan 10 Forum Gold: 0.00 User: Nieznany Gildia: Brak Ostrzeżenia: (0%) ![]()
|
Zorg gra sobie przy komputerze w Diablo, ma jeszcze dużo planów na jutro mianowicie : ut exp z Colarzem zrobić i wybrać squad, i dobre pijawki wziąć, no a później dc poszukać i dołączyć do gildii.
I wtedy ! Przychodzi tata do Zorga i się pyta, Zorg co ty masz takie oczy czerwone, Zorg odpowiada, za dużo filmów oglądałem w necie, później gdy Zorg poszedł spać tata ogląda historie a tu wyskakuje redtube, Zorg ma kare na miesiąc, po tym miesiącu Zorg przychodzi a tu ma postacie nie rankingowe i patch 1.15 w którym jest 100 lvl, nie ma DC i UT exp ani zwykłego. Zorg zdenerwowany, otwiera przeglądarkę internetową i wchodzi na forum, a tutaj : Połowa graczy usunięte przez Ryśka, brak porządku, jest do oddania 500k fg z powodu dużej ilości kupujących. Wtedy przychodzi jego dziewczyna i pyta zrobimy to dzisiaj ? a Zorg się ucieszył. I pierdolił całe forum i d2 THE END Ten post został edytowany przez HunterPL: Sat, 20 Mar 2010 - 21:30 -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Aktualny czas: Friday, 18 May 2012 - 01:07 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||